Libnet.ro
UNICEF

13:15

Este pentru prima data dupa sfarsitul Razboiului Rece. Rusia trimite avioane militare deasupra Americii de Nord

Antena3 Antena3,
Este pentru prima data dupa sfarsitul Razboiului Rece. Rusia trimite avioane militare deasupra Americii de Nord

Rusia a trimis pentru prima data dupa sfarsitul Razboiului Rece, in contextul amplificarii tensiunilor cu Occidentul, avioane militare in zona Polului Nord, deasupra Americii de Nord, unde Fortele Navale SUA. continuă pe Antena3

Franta si-a redus deficitul sub 3% din PIB pentru prima data dupa 2007

Franta a inregistrat in 2017 un deficit public mai mic decat se astepta, 2,6% din Produsul Intern Brut in loc de 2,9% din PIB cat preconizau autoritatile de la Paris, a anuntat astazi Institutul National de Statistica INSEE) intr-un comunicat de presa, informeaza AFP.

Eugen Tomac: Sunt nespus de mandru ca ziua de 27 martie este celebrata, pentru prima data, asa cum se cuvine, ca zi de sarbatoare nationala

Ziua Unirii Basarabiei cu Romania, este, in acest an, pentru prima data, oficial, zi de sarbatoare nationala in Romania. Asta dupa ce o lege in acest sens, initata de presedintele executiv al Partidului.

VIDEO Submarinele americane sparg gheata la Polul Nord, rusii trimit avioane de lupta in zona

Rusia a trimis pentru prima data dupa sfarsitul Razboiului Rece, in contextul amplificarii tensiunilor cu Occidentul, avioane militare in zona Polului Nord, deasupra Americii de Nord, unde Fortele Navale SUA efectueaza exercitii.

Stormy Daniels sustine ca a fost amenintata atunci cand a vrut sa faca publica pentru prima data aventura sa cu Donald Trump

Stormy Daniels, actrita porno care sustine ca a intretinut relatii sexuale cu presedintele american Donald Trump in 2006, a declarat ca a fost amenintata dupa ce a incercat sa faca publica povestea.

Franta si-a redus deficitul public sub 3%, pentru prima data din 2007

Franta a inregistrat anul trecut un deficit public mai mic decat era de asteptat, de 2,6% din produsul intern brut PIB), in loc de 2,9%, cum preconizau autoritatile initial, a anuntat luni institutul national de statistica, potrivit Le Monde. Este pentru prima data din 2007 cand Franta revine sub pragul de deficit de 3% prevazut de tratatele europene.

Untold 2018: The Chainsmokers vin pentru prima data in Romania. Ce alti artisti si-au anuntat prezenta

The Chainsmokers, Jason Derulo, Tiesto, Don Diablo, Tujamo, Danny Avila sunt printre artistii care vor canta la Festivalul Untold, care va avea loc intre 2 si 5 august la Cluj-Napoca.

FOTO Procesiunea de Florii a catolicilor, anulata pentru prima data dupa Revolutie. Slujba din Dom a fost perturbata de muzica din piata

Episcopia Romano-Catolica din Timisoara este revoltata de atitudinea Primariei, care a dat acordul pentru organizarea unui maraton, duminica, in timpul solemnitatii Floriilor dupa calendarul romano-catolic.

Vlad Cosma, prima reactie dupa decizia judecatorilor de reluarea a dosarului sau de la zero: Ma simt vulnerabil si emotionat

Luni seara, Vlad Cosma a avut prima reactie dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a decis rejudecarea de la zero a dosarului in care era acuzat de trafic de influenta si in care pe fond a primit 5 ani.

Andreea Cosma, prima reactie dupa decizia de la inalta Curte: Dumnezeu a facut dreptate

Deputata Andreea Cosma a avut o prima reactie dupa decizia de la inalta Curte, de rejudecare a dosarului lui Vlad si Mircea Cosma. Sunt foarte emotionata si nu stiu ce sa spun. Dumnezeu a facut dreptate .

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa ce Sebastian Ghita a afirmat ca i-a dat bani pentru o masina

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi neaga categori ca ar fi primit bani de la Sebastian Ghita. Faptul ca am primit bani de la Sebastian Ghita este o minciuna incalificabila si, prin urmare, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )