Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ce este testul de virginitate, la care apeleaza tot mai multi parinti ca sa afle secretele fiicelor

B1 B1,
Ce este testul de virginitate, la care apeleaza tot mai multi parinti ca sa afle secretele fiicelor

Medicii si oamenii de stiinta sustin ca nu exista niciun test sau control care sa poata determina in mod sigur daca o fata sau o femeie a facut sex si, in consecinta, sa spuna daca este virgina. continuă pe B1

Romanii din strainatate trimit tot mai multi bani in tara

Romanii care muncesc in strainatate trimit tot mai multi bani in tara, arata datele publicate marti de Eurostat, clasand Romania pe locul doi in Uniunea Europeana din punct de vedere al sumelor trimise in 2018.

Dan Barna, cu mandatul pe masa. Mai multi lideri iicer demisia lui Dan Barna din fruntea formatiunii

Esecul de la alegerile prezidentiale zdruncina USR. Mai multi lideri ai USR cer demisia lui Dan Barna din fruntea formatiunii. Tot mai multe voci din partid ii cer demisia lui Dan Barna si o reformare de urgenta a .

Dan Barna, cu mandatul pe masa. Mai multi lideri ii cer demisia din fruntea formatiunii

Esecul de la alegerile prezidentiale zdruncina USR. Mai multi lideri ai USR cer demisia lui Dan Barna din fruntea formatiunii. Tot mai multe voci din partid ii cer demisia lui Dan Barna si o reformare de urgenta a .

Abia acum s-a aflat! Romanii care castigau de trei ori mai multi bani decat Nicolae Ceausescu inainte de 1989

Acestia erau romanii care castigau mai multi bani decat Nicolae Ceausescu! inca din perioada de pana in 89 acestia castigau sume foarte mari, mai ales cand era vorba de echipele importante din.

Mai multi lideri USR au cerut demisia lui Dan Barna. Va fi vot online pentru demiterea acestuia - surse Digi24.ro

Intr-o sedinta a Consiliului Politic, care a avut loc in noaptea de luni spre marti, mai multi lideri din USR i-au cerut lui Dan Barna sa isi asume esecul de la alegerile prezidentiale si sa demisioneze din functie. Presedintele USR vrea sa ceara un.

Bolsonaro: China devine tot mai mult o parte a viitorului Braziliei

China devine o parte tot mai importanta a viitorului Braziliei, potrivit declaratiilor de miercuri ale presedintelui Bolsonaro, care a sugerat o atitudine pragmatica fata de cel mai mare partener comercial al tarii din America Latina, scrie South China Morning Post.

Aproape de doua ori mai multi oameni decedeaza in Statele Unite din cauza bacteriilor rezistente la antibiotice

Aproape de doua ori mai multi oameni decedeaza in Statele Unite din cauza bacteriilor rezistente la antibiotice comparativ cu cat se credea inainte, au precizat miercuri oficiali americani responsabili pentru sanatatea publica.

Iohannis, despre Dancila: Nu accept o dezbatere cu aceasta persoana, care reprezinta tot ce e mai rau in politica ultimilor ani Voi organiza eu o dezbatere, martea viitoare. Voi invita politologi, jurnalisti (VIDEO)

Klaus Iohannis a explicat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa sustinutad e la sediul PNL, de ce nu accepta o dezbatere cu Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale. Iohannis a precizat,.

Explozie cu masina-capcana in Kabul. Sunt mai multi morti

Cel putin sapte persoane au fost ucise si alte zece, printre care patru straini, au fost ranite in urma exploziei unei masini-capcana la Kabul, miercuri dimineata, a anuntat un purtator de cuvant al.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )