Libnet.ro
UNICEF

17:45

Este unul dintre cele mai consumate alimente de catre romani. Preturile au atins maxime istorice si genereaza o criza in Europa

Antena3 Antena3,
Este unul dintre cele mai consumate alimente de catre romani. Preturile au atins maxime istorice si genereaza o criza in Europa

Europenii consuma din ce in ce mai mult unt, intr-o perioada in care preturile cresc puternic, stocurile sunt in scadere, iar gigantii din sectorul produselor lactate avertizeaza cu privire. continuă pe Antena3

Ucraina anuleaza unul dintre cele mai importante acorduri militare cu Rusia

Guvernul ucrainean a decis sa anuleze acordul interguvernamental cu Rusia privind exporturile de produse militare catre alte state, potrivitziarul financiar. intelegerea dintre Rusia si Ucraina.

Porti deschise la Sultana-Malu Rosu, unul dintre cele mai mari santiere arheologice

Unul dintre cele mai spectaculoase santiere arhelogice din tara isi deschide portile pentru vizitatori, marti, 8 august, incepand cu ora 10.

Un nou proiect de birouri a rasarit in centrul Capitalei: ce planuri au investitorii din spatele The Landmark, unul dintre cele mai exclusiviste proiecte de birouri din Bucuresti, cu investitii ce au depasit 60 mil. euro

Un proiect gandit exact inainte de criza, cu un teren achizitionat in plin boom imobiliar, dar cu planuri amanate ani la randul din cauza crizei economice care a pus pe hold marile investitii imobiliare, dar care astazi a rasarit in.

Un nou proiect de birouri a rasarit in centrul Capitalei: ce planuri au investitorii din spatele The Landmark, unul dintre cele mai exclusiviste proiecte din Bucuresti, cu investitii ce au depasit 60 mil. euro

Un proiect gandit exact inainte de criza, cu un teren achizitionat in plin boom imobiliar, dar cu planuri amanate ani la randul din cauza crizei economice care a pus pe hold marile investitii imobiliare, dar care astazi a rasarit in.

A incetat din viata unul dintre cei mai apreciati oameni din radio (FOTO)

Tim Homer, unul dintre cei mai apreciati oameni de radio din Noua Zeelanda a murit la 43 de ani. Acesta a murit in acest weekend dupa ce s-a brabusit brusc, iar disparitia sa i-a surprins pe toti cei.

A MURIT unul dintre cei mai iubiti preoti din Romania! (FOTO)

Unul dintre ceimairespectati simaicunoscutipreoti suceveni,Gheorghe Bradatanu, a trecut la cele vesnice, la varsta de doar 67 de ani. Gheorghe Bradatanua fost preot.

Una dintre cele mai mari agentii de turism online din Romania intra in insolventa

Paravion, una din cele mai mari agentii de turism din Romania, a anuntat luni ca va intra in insolventa incepand cu 8 august. Aceasta va inchide portalul turcesc Bavul. com,.

Simptomele unuia dintre cele mai agresive tipuri de cancer

Cancerul pancreatic este al patrulea, ca rata de mortalitate, dintre toate tipurile de cancere si are cea mai slaba rata de supravietuire. Afecteaza in aceeasi masura femeile si barbatii. insa,.

Simona Halep despre Rogers Cup: Sunt unele turnee la care ma simt ca acasa. Acesta este unul dintre ele

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a declarat ca se simte ca acasa la Rogers Cup, turneu care se desfasoara alternativ la Montreal si Toronto, subliniind ca atmosfera este foarte buna, iar publicul ii este mereu aproape.

EXCLUSIV. Euro Teleorman, teapa lui Dragnea: Cum a ajuns o organizatie neguvernamentala inutila, condusa de liderul PSD, sa fie finantata gras din banii unuia dintre cele mai sarace judete din tara |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Euro Teleorman. Este o organizatie nonguvernamentala inventata de Liviu Dragnea in 2003, care trebuia sa aduca fonduri europene in judet. Asociatia, insa, mai mult cheltuie bani publici decat produce.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )