Libnet.ro
UNICEF

22:45

ESTIMARI RENAISSANCE CAPITAL PENTRU 2019: Listarile din SUA, in pericol daca pietele nu se vor redresa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ESTIMARI RENAISSANCE CAPITAL PENTRU 2019: Listarile din SUA, in pericol daca pietele nu se vor redresa

Entuziasmul ofertelor publice initiale IPO-uri) propuse de rivalii americani Uber si Lyft, din sectorul de ride-hailing, pentru anul viitor, ar putea sa nu fie suficient ca sa incurajeze alte firme sa le urmeze exemplul, deoarece se tem ca incetinirea cresterii economiei globale si declinul pietelor bursiere in anul care vine pot ameninta valorile de debut pe piata ale companiilor, anunta Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Claudiu Cazacu, XTB Romania: Previziuni economice pentru 2019

La ultima emisiune Profesionistii in Investitii din acest an, am trecut in revista principalele evolutii ale economiei globale si locale din acest an impreuna cu Claudiu Cazacu, analist sef la XTB Romania, care a facut si cateva previziuni pentru 2019,.

GM taie posturi la o divizie de baterii auto din SUA

General Motors Co. GM), cel mai mare producator auto din SUA, vrea sa elimine 50 de locuri de munca la o fabrica de asamblare a bateriilor litiu-ion dintr-o suburbie a orasului Detroit, dupa ce, luna trecuta, acesta a anuntat ca anul viitor va incheia productia modelului hibrid Chevrolet Volt, potrivit Reuters.

Arabia Saudita , buget record- 295 miliarde dolari pentru 2019

Regele Salman al Arabiei Saudite a anuntat, marti, un buget de 1,11 mii de miliarde de riali 295 miliarde de dolari) pentru 2019, cel mai mare din istoria tarii, si a spus ca guvernul va continua reformele economice, transmite Reuters.

UE va introduce tarife definitive pentru bicicletele electrice din China

Guvernele statelor membre UE au fost de acord ieri sa introduca tarife definitive pentru a frana importurile de biciclete electrice ieftine din China, care, potrivit producatorilor europeni, beneficiaza de subventii incorecte si in consecinta inunda piata Uniunii Europene, au declarat pentru Reuters surse din apropierea acestui dosar.

Instagram s-a dovedit a fi pentru rusi o arma de propaganda mai puternica dect Facebook n ncercarea de a influenta alegerile din SUA

Instagram a avut un rol mult mai mare in tentativa Rusiei de a manipula alegerile SUA din 2016, arata un raport comandat de Senatul american. in SUA este investigata operatiunea de propaganda cibernetica prin care Rusia a vrut sa influenteze alegerile, iar surpriza din raport este ca pe Instagram au fost mult mai multe interactiuni decat pe Facebook.

VIDEO Un braconier din SUA, condamnat sa se uite la Bambi cel putin o data pe luna, timp de un an ct va sta n nchisoare

Un braconier din Missouri a fost condamnat de un judecator la un an de inchisoare si la vizionarea filmului de desene animate Bambi drept pedeapsa pentru uciderea ilegala a mai multor caprioare, relateaza BBC News. Vanatorul David Berry Jr trebuie sa vizioneze filmul cel putin o data pe luna timp de un an de zile, cat va fi inchis.

UE da vina pe SUA pentru criza grava din interiorul OMC

Uniunea Europeana UE) a avertizat, ieri, ca Organizatia Mondiala a Comertului OMC) este prinsa intr-o criza profunda, iar in epicentrul acesteia se afla Statele Unite, drept pentru care i-a cerut administratiei Trump sa prezinte propuneri concrete de reforma.

LIVETEXT/VIDEO Guvernul introduce taxa pe lacomie pentru banci / Teodorovici prezinta modificarile de taxe si impozite pentru 2019 DOCUMENT

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, prezinta modificarile de taxe si impozite pentru 2019. Potrivit documentului elaborat de finante, Guvernul va introduce taxa pe lacomie care vizeaza bancile.

Simona Halep isi mareste echipa pentru 2019

Chiar daca nu are inca un antrenor pentru sezonul care sta sa inceapa in primele zile ale anului 2019, Simona Halep a facut o mutare in staff-ul ei tehnic.

Bani europeni pentru micii intreprinzatori din industria alimentara

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) anunta lansarea sesiunii de primire a proiectelor de investitii in procesarea si marketingul produselor agricole in vederea obtinerii de produse neagricole, prin intermediul schemei GBER aferente submasurii 4. 2 din cadrul PNDR 2020, in perioada 21 decembrie 2018, ora 9:00 - 30 iunie 2019, ora 16:00.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )