Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spiegel despre cazul amendarii lui Ilie Nastase. Si un comentariu n plus

Hotnews Hotnews,
 Spiegel despre cazul amendarii lui Ilie Nastase. Si un comentariu n plus

Cazul retragerii permisului de conducere al lui Ilie Nastase, in urma unei duble contraventii rutiere, a ajuns si in presa germana. Publicatia Spiegelse refera in detaliu la faptul ca, reputatului fost tenismen roman i-a fost luat carnetul de conducere, fiind prins baut la volan. La un post de radio romanesc am avut ocazia sa ascult reactiile verbale ale lui Ilie Nastase, dupa ce a fost oprit de politisti. continuă pe Hotnews

Scenariu soc in cazul incatusarii lui Ilie Nastase. Barmanii cluburilor din Bucuresti avertizeaza politistii ce vedete pleaca din club dupa ce au baut

Scenariu soc in cazul incatusarii lui Ilie Nastase. Mai multe surse spun ca politistii din zona cluburilor de lux din Capitala actioneaza la pont si sunt mana in mana cu barmanii din cluburi, care.

Ion Cristoiu, despre scandalul in care e implicat Ilie Nastase: Nu exista ca esti vedeta. Cand esti la volan, esti sofer si atat

Jurnalistul Ion Cristoiu a fost invitat la Antena 3, unde a vorbit despre scandalul cu politisti in care este implicat Ilie Nastase. E important de discutat daca Politia a facut exces de forta cu.

Ilie Nastase, noi dezvaluiri despre scandalul cu politistii: Au trecut nu stiu cate masini, doar pe mine m-au oprit. A doua zi m-au urmarit la spital

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a venit, duminica seara, cu noi detalii in scandalul celor doua dosare penale pe care i le-au facut politistii in aceeasi zi. Nastase sustine ca a fost singurul.

Ilie Nastase, detalii despre incidentul cu politistii, in direct la Antena 3: imi pare rau ca m-am urcat baut la volan

Ilie Nastase a intrat in direct, prin telefon, la Sinteza Zilei, si a vorbit despre scandalul cu politistii in care este implicat. Dansii erau ascunsi la iesirea din Parcul Herastrau. Au.

Rafael Nadal, marturisire emotionanta despre Ilie Nastase in plin scandal al dosarelor penale: Era mai multa magie...

Desi scandalurile par sa se tina lant de fostul mare tenismen Ilie Nastase, el ramane inca foarte apreciat in lumea tenisului. Saptamana aceasta, Nastase a reusit performanta de a se alege cu.

Radu Paraschivescu, despre Ilie Nastase: Otarat si mojic, cu injuratura gata sa decoleze oricand de pe pista buzelor

Scriitorul Radu Paraschivescu l-a criticat dur pe Ilie Nastase, dupa ultimele evenimente in care a fost implicat fostul mare tenisman.

Ce spune presa internationala despre scandalul in care este implicat Ilie Nastase

Presa internationala vorbeste pe larg despre patania lui Ilie Nastase. New York Times titreaza inca este rau, la 76 de ani fostul tenismen arestat de doua ori in aceeasi zi Jurnalistii de la BBC sp.

Fostul sef al Politiei Rutiere, despre scandalul in care este implicat Ilie Nastase. Greseala uriasa comisa de fostul tenismen

Lucian Dinita, fost sef al Politiei Rutiere, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu trebuia sa se ajunga la un scandal intre Politia Rutiera si Ilie Nastase. Exista cateva fracturi de.

Psiholog, despre incidentele lui Ilie Nastase cu Politia: Daca este celebru, crede ca isi poate face propriile reguli

Ilie Nastase s-ar putea afla intr-un delir de grandoare suferind de un sindrom al celebritatii. Cel putin asa caracterizeaza psihologul Ionel Simionca, vicepresedintele Asociatiei de Psihologie si Siguranta Rutiera PsihoTrafiQ atitudinea de astazi a fostului sportiv in relatia de politistii de la Rutiera. Considera ca, daca este cunoscuta, poate face propriile reguli, atipice, arata specialistul.

Brigada Rutiera, informatii DEVASTATOARE despre Ilie Nastase. Ce a facut fostul tenismen dupa ce a fost oprit de politisti (VIDEO)

Ilie Nastase s-a ales cu doua dosare in doar cateva ore. Dupa ce vineri dimineata a fost luat pe sus de politisti pentru ca a fost prins beat la volan si s-a certat cu agentii, putin mai tarziu a fost din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )