Libnet.ro
UNICEF

06:45

Eugen Teodorovici: Codul Fiscal sigur va fi implementat. Data: 1 ianuarie 2016 si cu unele masuri devansate

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici: Codul Fiscal sigur va fi implementat. Data: 1 ianuarie 2016 si cu unele masuri devansate

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, este convins ca noul Cod Fiscal va fi implementat pana cel tarziu la inceputul anului viitor si a explicat parerea Guvernului despre acest Cod si tinta spre care. continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici: Ipocrita opozitie. Care sunt masurile nesustenabile in Codul Fiscal?

Eugen Teodorovici a scris pe pagina sa de Facebook, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a decis sa retrimita Codul fiscal in Parlament, despre ipocrita opozitie si cea mai vizibila incoerenta in politica.

Klaus Iohannis, intrebat de Eugen Teodorovici daca va promulga Codul Fiscal: Vedem mai tarziu

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, l-a intrebat vineri pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce noul ministru al Transporturilor a depus juramantul de investitura, daca va promulga sau nu Codul Fiscal.

Teodorovici: Probabil presedintele retrimite Codul Fiscal

ACTUALIZARE 10:01 Ministrul de finante Eugen Teodorovici a declarat ca nu a gasit astazi o deschidere pentru discutii privind Codul Fiscal cu presedintele Klaus Iohannis, mentionand ca probabil presedintele retrimite Codul Fiscal. * Rovana Plumb cere opozitiei sa pledeze pentru promulgarea Codului Fiscal * Catalin Predoiu: PSD sa ia o pauza de la &171;luptele de cocosi &187; din partid * Ionut Vulpescu: Promulgarea Codului Fiscal - gest de responsabilitate, inclusiv pentru consumul de cultura.

Eugen Teodorovici: TVA va fi redusa prin OUG sau in sesiune extraordinara a Parlamentului

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal, ca taxa pe valoarea adaugata va fi redusa inainte de sfarsitul acestui an. Intrebat cum se va face acest lucru, Eugen Teodorovici a precizat ca fie prin intermediul guvernului, prin ordonanta, fie prin parlament, in sesiune extraordinara. Modul in care aceste lucruri se vor intampla va fi o surpriza placuta pentru romani si neplacuta pentru cei care s-au opus intrarii in vigoare a Codului Fiscal, a spus ministrul de Finante. Declaratiile au fost facute la cateva ore dupa ce presedintele Iohannis a retrimis in Parlament Codul Fiscal, declinand promulgarea.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vrea sa discute despre Codul Fiscal cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost prezent vineri dimineata la ceremonia de investitura a lui Iulian Matache in functia de ministru al Transporturilor, acolo unde i-ar fi spus presedintelui Klaus.

Masurile din Codul Fiscal vor intra in economie inainte de 1 ianuarie 2016

Guvernul vrea ca masurile din Codul Fiscal, trimis inapoi in Parlament ieri de presedintele Iohannis, sa fie aplicate in economie inainte de 1 ianuarie 2016, avand ca variante ordonante de Guvern sau sesiunea extraordinara a Parlamentului, scenariile urmand sa apara dupa rectificarea bugetara, a declarat, ieri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici: Masurile din Codul Fiscal vor intra in economie inainte de 1 ianuarie 2016

Guvernul vrea ca masurile din Codul Fiscal, trimis inapoi in Parlament vineri de presedintele Iohannis, sa fie aplicate in economie inainte de 1 ianuarie 2016, avand ca variante ordonante de Guvern sau sesiunea extraordinara a Parlamentului, scenariile.

Teodorovici: Masurile din Codul Fiscal se vor regasi in economie chiar inainte de 1 ianuarie 2016, fie prin decizie in Guvern, fie prin sesiune parlamentara

Masurile de relaxare fiscala prevazute in noul Cod Fiscal, respins vineri de presedintele Klaus Iohannis, se vor regasi in economie chiar inainte de 1 ianuarie 2016, fie printr-o decizie in Guvern, fie printr-o sesiune parlamentara extraordinara, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor.

Eugen Teodorovici, despre motivele presedintelui de respingere a Codului fiscal: Nu au nicio justificare

Ministrul de finante Eugen Teodorovici a fost prezent vineri la o conferinta de presa in cadrul careia a vorbit despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a retrimite Codul fiscal in Parlament. Din punctul.

Eugen Teodorovici: Motivele invocate de presedintele Iohannis nu au nicio justificare

Eugen Teodorovici, ministrul de Finante, a sustinut o conferinta de presa, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament Codul fiscal si Codul de procedura fiscala. Iata principalele declaratii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )