Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Teodorovici: TVA va fi redusa prin OUG sau in sesiune extraordinara a Parlamentului

Hotnews Hotnews,
 Eugen Teodorovici: TVA va fi redusa prin OUG sau in sesiune extraordinara a Parlamentului

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal, ca taxa pe valoarea adaugata va fi redusa inainte de sfarsitul acestui an. Intrebat cum se va face acest lucru, Eugen Teodorovici a precizat ca fie prin intermediul guvernului, prin ordonanta, fie prin parlament, in sesiune extraordinara. Modul in care aceste lucruri se vor intampla va fi o surpriza placuta pentru romani si neplacuta pentru cei care s-au opus intrarii in vigoare a Codului Fiscal, a spus ministrul de Finante. Declaratiile au fost facute la cateva ore dupa ce presedintele Iohannis a retrimis in Parlament Codul Fiscal, declinand promulgarea. continuă pe Hotnews

Teodorovici, replica pentru Iohannis: Guvernul VA IMPUNE masurile din Codul Fiscal prin OUG sau sesiune extraodinanara

Guvernul vrea ca masurile din Codul Fiscal, trimis inapoi in Parlament vineri de presedintele Iohannis, sa fie aplicate in economie inainte de 1 ianuarie 2016, avand ca variante ordonante de Guvern sau sesiunea extraordinara a Parlamentului, scenariile urmand sa apara dupa rectificarea bugetara.

Eugen Teodorovici: Nu vad niciun motiv de a nu se promulga un astfel de Cod Fiscal (VIDEO)

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri ca nu vede niciun motiv pentru a nu se promulga noul Cod Fiscal. Nu vad niciun motiv de a nu se promulga un astfel de Cod Fiscal, a spus Teodorovici,.

Eugen Teodorovici: Acordul cu partenerii internationali nu se rupe. La Bruxelles s-a decis ca avem acord

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a declarat, vineri, ca acordul cu institutiile financiare internationale nu se rupe, ci se continua pana in septembrie, care a precizat ca marti s-a decis la Bruxelles ramanerea Romaniei in acordul cu Comisia Europeana.

Eugen Teodorovici, despre motivele presedintelui de respingere a Codului fiscal: Nu au nicio justificare

Ministrul de finante Eugen Teodorovici a fost prezent vineri la o conferinta de presa in cadrul careia a vorbit despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a retrimite Codul fiscal in Parlament. Din punctul.

Eugen Teodorovici: Motivele invocate de presedintele Iohannis nu au nicio justificare

Eugen Teodorovici, ministrul de Finante, a sustinut o conferinta de presa, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament Codul fiscal si Codul de procedura fiscala. Iata principalele declaratii.

Eugen Teodorovici: Ipocrita opozitie. Care sunt masurile nesustenabile in Codul Fiscal?

Eugen Teodorovici a scris pe pagina sa de Facebook, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a decis sa retrimita Codul fiscal in Parlament, despre ipocrita opozitie si cea mai vizibila incoerenta in politica.

Eugen Teodorovici: Amanarea Codului fiscal are consecinte grave. Romania ar putea fi privata de cresterea economica pe care toti ne-o dorim (VIDEO)

Ministrul de Finate, Eugen teodorovici, a declarat vineri, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 ca orice amanare de adoptare a Codului Fiscal are consecinte grave. Acesta a mai subliniat ca Romania.

Klaus Iohannis, intrebat de Eugen Teodorovici daca va promulga Codul Fiscal: Vedem mai tarziu

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, l-a intrebat vineri pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce noul ministru al Transporturilor a depus juramantul de investitura, daca va promulga sau nu Codul Fiscal.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vrea sa discute despre Codul Fiscal cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost prezent vineri dimineata la ceremonia de investitura a lui Iulian Matache in functia de ministru al Transporturilor, acolo unde i-ar fi spus presedintelui Klaus.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )