Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vrea sa discute despre Codul Fiscal cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vrea sa discute despre Codul Fiscal cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost prezent vineri dimineata la ceremonia de investitura a lui Iulian Matache in functia de ministru al Transporturilor, acolo unde i-ar fi spus presedintelui Klaus. continuă pe B1

Klaus Iohannis, intrebat de Eugen Teodorovici daca va promulga Codul Fiscal: Vedem mai tarziu

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, l-a intrebat vineri pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce noul ministru al Transporturilor a depus juramantul de investitura, daca va promulga sau nu Codul Fiscal.

Eugen Teodorovici: TVA va fi redusa prin OUG sau in sesiune extraordinara a Parlamentului

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal, ca taxa pe valoarea adaugata va fi redusa inainte de sfarsitul acestui an. Intrebat cum se va face acest lucru, Eugen Teodorovici a precizat ca fie prin intermediul guvernului, prin ordonanta, fie prin parlament, in sesiune extraordinara. Modul in care aceste lucruri se vor intampla va fi o surpriza placuta pentru romani si neplacuta pentru cei care s-au opus intrarii in vigoare a Codului Fiscal, a spus ministrul de Finante. Declaratiile au fost facute la cateva ore dupa ce presedintele Iohannis a retrimis in Parlament Codul Fiscal, declinand promulgarea.

Ministrul Finantelor, la Antena 3: Presedintele Iohannis mi-a zis ca e prea tarziu, referitor la Codul Fiscal

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a explicat, vineri seara, in Editia Speciala realizata de Mihaela Barzila, ca nu a inteles care a fost motivul pentru care presedintele a intors Codul Fiscal in Parl.

Ministrul Finantelor: Acordul Romaniei cu FMI si CE, valabil pana in septembrie

Acordul cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana ramane in picioare pana in septembrie, a anuntat ministrul Finantelor Eugen Teodorovici. in perioada ramasa, Romania trebuie sa.

Ministrul Finantelor: Cresterile salariale in sectorul bugetar vor avea loc o data pentru toti. Legea unica a salarizarii ar putea fi intarziata din cauza retrimiterii Codului Fiscal in parlament

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat, vineri, ca salariile bugetarilor vor fi majorate in acelasi timp, inclusiv ale demnitarilor. Data la care vor fi majorate va fi decisa dupa rectificarea.

Codul fiscal a primit acordul Comisiei Europene

Codul fiscal a primit acordul Comisiei Europene. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a reusit sa ii convinga pe oficialii europeni ca exista resurse financiare pentru a acoperi scaderile de venituri ce.

VIDEO. Ministrul Finantelor l-a intrebat pe presedinte cand promulga Codul Fiscal. Ce i-a raspuns Klaus Iohannis

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, l-a intrebat, vineri dimineata, pe seful statulu cand adopta Codul Fiscal. Replica presedintelui Klaus Iohannis a venit imediat - Vedem mai tarziu.

Eugen Teodorovici, despre motivele presedintelui de respingere a Codului fiscal: Nu au nicio justificare

Ministrul de finante Eugen Teodorovici a fost prezent vineri la o conferinta de presa in cadrul careia a vorbit despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a retrimite Codul fiscal in Parlament. Din punctul.

Eugen Teodorovici: Motivele invocate de presedintele Iohannis nu au nicio justificare

Eugen Teodorovici, ministrul de Finante, a sustinut o conferinta de presa, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament Codul fiscal si Codul de procedura fiscala. Iata principalele declaratii.

Eugen Teodorovici: Ipocrita opozitie. Care sunt masurile nesustenabile in Codul Fiscal?

Eugen Teodorovici a scris pe pagina sa de Facebook, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a decis sa retrimita Codul fiscal in Parlament, despre ipocrita opozitie si cea mai vizibila incoerenta in politica.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )