Libnet.ro
UNICEF

23:30

Eugen Teodorovici, despre motivele presedintelui de respingere a Codului fiscal: Nu au nicio justificare

B1 B1,
Eugen Teodorovici, despre motivele presedintelui de respingere a Codului fiscal: Nu au nicio justificare

Ministrul de finante Eugen Teodorovici a fost prezent vineri la o conferinta de presa in cadrul careia a vorbit despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a retrimite Codul fiscal in Parlament. Din punctul. continuă pe B1

Klaus Iohannis refuza dialogul pe tema Codului Fiscal si, probabil, il va retrimite in Parlament

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a vorbit la Daily Income despre refuzul presedintelui Iohannis de a discuta pe marginea codurilor fiscale. Nu am gasit deschidere, din pacate, nici astazi. Dupa cum stau.

Eugen Teodorovici: Amanarea Codului fiscal are consecinte grave. Romania ar putea fi privata de cresterea economica pe care toti ne-o dorim (VIDEO)

Ministrul de Finate, Eugen teodorovici, a declarat vineri, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 ca orice amanare de adoptare a Codului Fiscal are consecinte grave. Acesta a mai subliniat ca Romania.

Ce spune ministrul de Finante despre amanarea Codului fiscal

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a declarat, vineri, intr-o interventie telefonica, ca orice amanare de adoptare a Codului Fiscal are consecinte grave.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vrea sa discute despre Codul Fiscal cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost prezent vineri dimineata la ceremonia de investitura a lui Iulian Matache in functia de ministru al Transporturilor, acolo unde i-ar fi spus presedintelui Klaus.

Teodorovici critica respingerea Codului Fiscal si pe Facebook. Ipocrita opozitie. Care sunt masurile nesustenabile in Codul Fiscal?

Eugen Teodorovici a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook la scurt timp dupa ce presedintele Iohannis a retrimis la Parlament Codul Fiscal si a catalogat-o drept ipocrita opozitie si cea mai vizibila incoerenta in politica opozitie.

Comisia Europeana si-a dat acordul asupra Codului Fiscal. Teodorovici: Acordul cu FMI si Comisia Europeana continua!

Romania a primit astazi acordul Comisiei Europene asupra Codului Fiscal, in cadrul reuniunii Consiliului ECOFIN, Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, reusind sa-i convinga pe oficialii europeni ca va avea resurse financiare pentru a acoperi golul bugetar creat de masurile de relaxare fiscala. Teodorovici a scris pe Facebook, dupa reuniunea Consiliului ECOFIN, ca acordul cu FMI si Comisia Europeana continua.

Teodorovici: Bugetul pe anul 2016 si legea salarizarii bugetare, intarziate de returnarea Codului Fiscal catre Parlament

Respingerea Codului Fiscal de catre presedintele Klaus Iohannis si retrimiterea acestuia inapoi in Parlament pentru reanalizare va intarzia oarecum pregatirea bugetului pentru anul viitor, iar legea salarizarii bugetare, al doilea obiectiv important al Guvernului pentru a doua parte a anului, ar putea fi si ea intarziata de acest lucru, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor.

Eugen Teodorovici: TVA va fi redusa prin OUG sau in sesiune extraordinara a Parlamentului

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal, ca taxa pe valoarea adaugata va fi redusa inainte de sfarsitul acestui an. Intrebat cum se va face acest lucru, Eugen Teodorovici a precizat ca fie prin intermediul guvernului, prin ordonanta, fie prin parlament, in sesiune extraordinara. Modul in care aceste lucruri se vor intampla va fi o surpriza placuta pentru romani si neplacuta pentru cei care s-au opus intrarii in vigoare a Codului Fiscal, a spus ministrul de Finante. Declaratiile au fost facute la cateva ore dupa ce presedintele Iohannis a retrimis in Parlament Codul Fiscal, declinand promulgarea.

Eugen Teodorovici: Motivele invocate de presedintele Iohannis nu au nicio justificare

Eugen Teodorovici, ministrul de Finante, a sustinut o conferinta de presa, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament Codul fiscal si Codul de procedura fiscala. Iata principalele declaratii.

Ministrul Finantelor: Cresterile salariale in sectorul bugetar vor avea loc o data pentru toti. Legea unica a salarizarii ar putea fi intarziata din cauza retrimiterii Codului Fiscal in parlament

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat, vineri, ca salariile bugetarilor vor fi majorate in acelasi timp, inclusiv ale demnitarilor. Data la care vor fi majorate va fi decisa dupa rectificarea.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )