Libnet.ro
UNICEF

10:45

Eugen Teodorovici: Sunt bani pentru pensii si salarii! Ce mesaj ii transmite presedintelui Iohannis

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici: Sunt bani pentru pensii si salarii! Ce mesaj ii transmite presedintelui Iohannis

Ministrul de finante, Eugen Teodorovici, . continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici, replica dura pentru Klaus Iohannis: Sa se pozitioneze fata de ceea ce se intampla in justitie

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici i-a dat o replica dura presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului le-a cerut guvernantilor sa spuna clar daca exista bani pentru plata pensiilor si salariilor.

Cum raspunde Teodorovici la ntrebarea lui Iohannis daca mai sunt bani de pensii si salarii: Pna nu primim un raspuns pe Justitie, nu putem sa vorbim nimic altceva

Am cautat sa vad care sunt atributiile presedintelui Romaniei si n-am gasit nicaieri atributia sa intrebe daca sunt bani pentru pensii si salarii. Atributiile dlui Iohannis sunt sa asigure functionarea institutiilor statului. As dori sa vad care este pozitia presedintelui fata de ceea ce se intampla astazi in Justitie. in Romania sunt oameni care au stat in mod nejustificat in inchisoare, dar de la dl presedinte vad doar atacuri nejustificate pe zona de politici economice, a spus Eugen Teodorovici, miercuri seara, citat de Mediafax.

Presedintele Comisiei economice din Senat: ,,Nu, nu mai sunt bani de pensii si salarii. Guvernul traieste pe datorie

Senatorul PNL Florin Citu, presedintele Comisiei economice din Senat, acuza PSD ca minte atunci cand sustine ca mai are bani pentru plata salariilor si pensiilor pana la sfarsitul anului. Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a cerut public guvernului si.

Presedintele Comisiei economice din Senat: PSD-istii mint cand spun ca au bani pentru pensii si salarii!

Bugetul nu are inclusi banii pentru pensii si salarii, sustine presedintele Comisiei economice din Senat, senatorul PNL Florin Citu, care arata ca PSD-istii mint cand spun ca au acesti bani. Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a lansat o intrebare catre PSD in acest sens, Citu sustine ca veniturile nu exista inca, ci Guvernul se imprumuta lunar pentru plata acestor cheltuieli.

Klaus Iohannis, replica dura in scandalul pensiilor: Ce aveti de gand cu Pilonul II? Mai aveti bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, marti, un nou atac la adresa actualei guvenari. El a vorbit,intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, despre doua teme importante: fondurile.

Vicepremierul Paul Stanescu: Klaus Iohannis cred ca e dezinformat. Bani de pensii sunt

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat miercuri ca presedintele Klaus Iohannis este dezinformat in privinta situatiei referitoare la Pilonul II si a dat asigurari ca sunt bani pentru pensii. Bani de.

E OFICIAL: Nu mai sunt fonduri pentru pensii! Pana cand mai poti primi banii...

Toate statele europene, inclusiv cele dezvoltate se vor confrunta cu probleme majore provocate de o furtuna a pensiilor, este semnalul de alarma pe care il trag analistii. Din cauza acestei probleme, Marea.

Iohannis, replica scurta pentru Teodorovici, care a spus ca presedintele nu are atributii sa ntrebe daca sunt bani de salarii si pensii: Iata ca sunt n masura

Klaus Iohannis i-a dat o replica lapidara ministrului finantelor, Eugen Teodorovici, care a spus miercuri seara ca presedintele nu are in atributii sa intrebe dacaa sunt bani de pensii si salarii.

VIDEO UPDATE Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a ntrebat-o daca mai sunt bani de pensii si salarii: n mod sigur exista salarii pentru pensii si salarii

Premierul Viorica Dancila i-a raspuns miercuri presedintelui Klaus Iohannis, care intrebase in urma cu o zi daca mai exista bani de pensii si salarii, declarand, la intrebarile presei: in mod sigur exista salarii pentru pensii si salarii.

Viorica Dancila, gafa dupa gafa: in mod sigur exista SALARII pentru pensii si salarii (VIDEO)

Viorica Dancila gafeaza din nou, de aceasta data intr-un raspuns datpresedintelui Klaus Iohannis cu privire la Pilonul II de pensii. in mod sigur exista SALARII pentru pensii si salarii, ne asigura.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )