Libnet.ro
UNICEF

12:15

Eugen Teodorovici: Viorica Dancila trebuie sa fie apreciata pentru situatia de astazi si cum face fata cu brio

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici: Viorica Dancila trebuie sa fie apreciata pentru situatia de astazi si cum face fata cu brio

Eugen Todorovici, ministrul Finantelor a declarat vineri, dupa CExN al PSD ca o va sustine pe premierul Viorica Dancila si ca candidatura sa a fost pentru a spori competitivitatea. Am incercat sa ridic. continuă pe Antena3

VIORICA DANCILA: Anchetele privind cazul de adoptie vor continua

Premierul Viorica Dancila a declarat, ieri, ca anchetele in cazul fetitei de la Baia de Arama vor continua pentru ca mai sunt multe intrebari care trebuie sa primeasca un raspuns.

Viorica Dancila, prima reactie dupa sedinta PSD: Am validat candidaturile. Nu este un congres despre o singura persoana, ci unul despre reforma partidului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri,candidaturile valide ce urmeaza sa fie votate in cadrul Congresului. Prima decizie este cea referitoare la postul de comisar european. interimari. Doamna.

Viorica Dancila, prima reactie dupa CExN al PSD: Am validat candidaturile. Nu este un congres despre o singura persoana, ci unul despre reforma partidului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri,candidaturile valide ce urmeaza sa fie votate in cadrul Congresului. Prima decizie este cea referitoare la postul de comisar european interimar. Doamna.

VIDEO UPDATE Viorica Dancila: Guvernul nu va mai adopta nicio Ordonanta de Urgenta legata de functionarea justitiei

Premierul Viorica Dancila sustine ca Guvernul nu va mai adopta nicio Ordonanta de Urgenta legata de functionarea justitiei si ca orice modificare privind functionarea sistemului judiciar trebuie sa treaca printr-o dezbatere transparenta, cu consultarea celor din sistem si a organismelor internationale. De asemenea, ea a sustinut ca Guvernul va respecta recomandarile organismelor internationale.

Eugen Teodorovici, desemnat vicepremier-interimar in locul lui Viorel Stefan

Comitetul Executiv National al PSD a decis vineri, prin vot, ca ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, sa detina si calitatea de vicepremier interimar, functie ramasa vacanta prin plecarea lui Viorel Stefan.

Eugen Teodorovici vine cu ideea unei noi taxe

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici ia in calcul introducerea unui impozit forfetar, o suma fixa stabilita anual de catre stat pe care sa o plateasca circa 1,1 milioane de firme.

Surse: A inceput lupta pentru putere in PSD. Viorica Dancila le-a transmis liderilor PSD ca demisioneaza din fruntea Guvernului daca pierde sefia partidului

Aseara, intr-o intalnire la Vila Lac, premierul Viorica Dancila le-a transmis liderilor PSD ca va demisiona din fruntea Guvernului in cazul in care nu va castiga sefia partidului la Congresul de sambata, sustin pentru Adevarul surse participante la discutie. Demisia Vioricai Dancila de la Palatul Victoria ar echivala cu pierderea puterii pentru PSD, un scenariu sumbru in partid. Practic, guvernarea o transforma pe Dancila in favorita la congres.

VIORICA DANCILA: Guvernul, preocupat de stimularea economiei

Obiectivele pentru dezvoltare durabila ofera solutii concrete pentru imbunatatirea vietii oamenilor, de la reducerea consumului de antibiotice si pana la combaterea saraciei, Guvernul fiind preocupat de stimularea economiei si formarea unei societati sustenabile, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora despre Congresul PSD: Cred ca am facut primii pasi spre reforma

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri seara, la Antena 3, cu privire la candiatura sa la sefia PSD, ca isi doreste sa reformeze partidul, pentru ca acesta sa devina cat mai unit si inchegat pe.

MARIAN OPRISAN: O sustin pe Viorica Dancila, este o femeie cinstita

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca o va sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte al social-democratilor, adaugand ca aceasta este un politician cinstit, care s-a eliberat de agreement-ul pe care il avea cu fostul lider al partidului, Liviu Dragnea, care, in opinia sa, o teroriza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )