Libnet.ro
UNICEF

23:30

Eugen Tomac crede ca anticipatele ar adanci criza politica

România Liberă România Liberă,
Eugen Tomac crede ca anticipatele ar adanci criza politica

Liderul PMP Eugen Tomac spune ca PMP nu se teme de alegeri parlamentare anticipate, dar considera ca. continuă pe România Liberă

Eugen Tomac, despre votul pentru cabinetul Orban II: Parlamentarii PMP vor sta in banci, insa nu vor participa la vot. Adancirea acestei crize ne poate costa foarte mult

Liderul PMP, Eugen Tomac, sustine ca fortaiunea pe care o conduce nu se teme de alegerile anticopate, insa este de parere ca un astfel de scrutin nu este solutia pentru a iesi din haosul de pe scena politica,.

Eugen Tomac (PMP) il desfiinteaza pe Moise Guran (USR): Ataca prin dezinformare, asa cum o facea si la Europa FM. Legat de jocuri, poate ne raspunde la trei intrebari

Eugen Tomac, liderul PMP, sustine ca Moise Guran ataca prin dezinformare, asa cum o facea si la Europa FM, si a demontat minciunile exprimate recent de politicianul USR. Guran ataca prin.

EUGEN TOMAC: Decizia CCR privind bugetul, o veste buna

Presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, a declarat ca decizia CCR pe tema adoptarii bugetelor de stat si asigurarilor sociale de stat reprezinta o veste buna, dar a subliniat ca angajarea raspunderii Guvernului pe astfel de subiecte trebuie sa fie o exceptie.

Subiect si Predicat. Premiera in Parlament. Eugen Tomac: E prima data pe holul Parlamentului

Ana Iorga a pregatit o surpriza pentru Eugen Tomac, invitatul din aceasta saptamana la emisiunea Subiect si Predicat. Cei doi au luat pranzul pe holul Parlamentului.

Marcel Ciolacu trage un semnal de alarma: Ne aflam intr-o criza politica fara precedent care are urmari grave asupra Romaniei

Marcel Ciolacu trage un semnal de alarma. Presedintele interimar al PSD sustine ca ne aflam intr-o criza politica fara precedent care are urmari grave asupra Romaniei.

Germania, in plina criza politica declansata de extrema dreapta. isi va putea duce Merkel mandatul la sfarsit?

Germania s-a afundat luni si mai mult in criza politica declansata de extrema dreapta, odata cu retragerea protejatei Angelei Merkel si cu aparitia unei intrebari tot mai staruitoare: cancelarul isi va putea duce la sfarsit mandatul? relateaza AFP.

Germania, in plina criza politica, declansata de o alianta regionala cu extrema dreapta Mandatul cancelarului, in joc

Germania s-a adancit luni in criza politica declansata de extrema dreapta, cu retragerea mostenitoarei lui Angela Merkel si o intrebare care apare tot mai des: va reusi cancelarul sa-si duca la capat actualul mandat?, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )