Libnet.ro
UNICEF

22:15

Eugen Tomac, despre votul pentru cabinetul Orban II: Parlamentarii PMP vor sta in banci, insa nu vor participa la vot. Adancirea acestei crize ne poate costa foarte mult

B1 B1,
Eugen Tomac, despre votul pentru cabinetul Orban II: Parlamentarii PMP vor sta in banci, insa nu vor participa la vot. Adancirea acestei crize ne poate costa foarte mult

Liderul PMP, Eugen Tomac, sustine ca fortaiunea pe care o conduce nu se teme de alegerile anticopate, insa este de parere ca un astfel de scrutin nu este solutia pentru a iesi din haosul de pe scena politica,. continuă pe B1

PSD ia in calcul sa nu participe la votul pentru investirea Guvernului Orban II

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a anuntat, marti, ca PSD ia in calcul sa nu participe la votul pentru investirea Guvernului Orban II, pana la raspunsul CCR privind desemnarea lui Ludovic Orban.

EUGEN TOMAC: Decizia CCR privind bugetul, o veste buna

Presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, a declarat ca decizia CCR pe tema adoptarii bugetelor de stat si asigurarilor sociale de stat reprezinta o veste buna, dar a subliniat ca angajarea raspunderii Guvernului pe astfel de subiecte trebuie sa fie o exceptie.

Subiect si Predicat. Premiera in Parlament. Eugen Tomac: E prima data pe holul Parlamentului

Ana Iorga a pregatit o surpriza pentru Eugen Tomac, invitatul din aceasta saptamana la emisiunea Subiect si Predicat. Cei doi au luat pranzul pe holul Parlamentului.

Eugen Tomac crede ca anticipatele ar adanci criza politica

Liderul PMP Eugen Tomac spune ca PMP nu se teme de alegeri parlamentare anticipate, dar considera ca.

Eugen Tomac (PMP) il desfiinteaza pe Moise Guran (USR): Ataca prin dezinformare, asa cum o facea si la Europa FM. Legat de jocuri, poate ne raspunde la trei intrebari

Eugen Tomac, liderul PMP, sustine ca Moise Guran ataca prin dezinformare, asa cum o facea si la Europa FM, si a demontat minciunile exprimate recent de politicianul USR. Guran ataca prin.

CABINETUL ORBAN 2, IDENTIC CU GUVERNUL ORBAN 1 Liberalii, decisi sa ajunga la alegerile parlamentare anticipate

Guvernul PNL a cazut in picioare si nu a pierdut nimic. Toti ministrii Cabinetului Orban 1 sunt pe aceleasi pozitii. Premierul desemnat Ludovic Orban a depus, ieri, la Parlament lista noului Guvern, care este copy-paste dupa aceea a Executivului demis saptamana trecuta de 261 de parlamentari. Viitorul Executiv ar urma sa aiba tot 16 ministere si un vicepremier - Raluca Turcan.

Sursele Adevarul, confirmate din nou: votul pentru Guvernul Orban va avea loc pe 24 februarie, asa cum a stabilit PSD

Audierile ministrilor Cabinetului Orban ll in Parlament vor avea loc in 17, 18 si 19 februarie, iar votul in plenul Camerelor reunite este programat in 24 februarie, la ora 16:00, conform deciziei Birourilor Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului. Decizia fusese luata inca e ieri in sedinta CEX a PSD. Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat ca este un calendar lent, care arata o tendinta de tergiversare.

Ciolacu: Sesizarea la CCR cu privire la desemnarea lui Orban ca premier va fi depusa luni. Seful PSD sustine ca votul pentru investire nu va fi dat inainte de decizia Curtii

Marcel Ciolacu, lider interimar al PSD si presedinte al Camerei Deputatilor, a anuntat ca luni va sesiza Curtea Constitutionala cu privire la desemnarea, pentru a doua oara, a liberalului Ludovic Orban in.

Alegerile anticipate - de la un scenariu fantezist, la unul tot mai probabil: Pro Romania NU voteaza Guvernul Orban II

Parlamentarii nu vor vota pentru investirea Guvernului Orban II, a anuntat Biroul Executiv al formatiunii citat de news. ro, intr-un gest ce pare sa impinga si mai tare situatia politica spre declansarea.

BEX PRO ROMANIA: Nu votam Guvernul Orban II. Lansam primii candidati la locale pe 16 februarie

Biroul Executiv BEx) al PRO Romania a decis miercuri, 12 februarie a. c. , ca parlamentarii partidului nu vor vota Guvernul Orban II. Tot astazi, BEx a hotarat ca duminica, 16 februarie, in cadrul Conventiei Anuale PRO Romania, va avea loc lansarea primelor candidaturi pentru alegerile locale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )