Libnet.ro
UNICEF

08:45

EUGEN TOMAC: Decizia CCR privind bugetul, o veste buna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TOMAC: Decizia CCR privind bugetul, o veste buna

Presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, a declarat ca decizia CCR pe tema adoptarii bugetelor de stat si asigurarilor sociale de stat reprezinta o veste buna, dar a subliniat ca angajarea raspunderii Guvernului pe astfel de subiecte trebuie sa fie o exceptie. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu, dupa decizia CCR privind bugetul: S-a deschis o cutie a Pandorei

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma, dupa decizia CCR privind bugetul, ca social-democratii au dat dovada de responsabilitate. Nu am vrut sa blocam tara, prin contestarea pe fond a bugetului, ci sa impiedicam precedentul deosebit de periculos, sustine Marcel Ciolacu.

Victor Ponta, despre decizia CCR privind OUG 114: Daca as fi consultant la orice firma mare din Romania nu as sti ce sa le spun, ce e in vigoare, ce se va intampla (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, decizia prin care judecatorii de la CCR au declarat drept neconstitutionale.

Eugen Tomac, despre votul pentru cabinetul Orban II: Parlamentarii PMP vor sta in banci, insa nu vor participa la vot. Adancirea acestei crize ne poate costa foarte mult

Liderul PMP, Eugen Tomac, sustine ca fortaiunea pe care o conduce nu se teme de alegerile anticopate, insa este de parere ca un astfel de scrutin nu este solutia pentru a iesi din haosul de pe scena politica,.

Eugen Tomac crede ca anticipatele ar adanci criza politica

Liderul PMP Eugen Tomac spune ca PMP nu se teme de alegeri parlamentare anticipate, dar considera ca.

Eugen Tomac (PMP) il desfiinteaza pe Moise Guran (USR): Ataca prin dezinformare, asa cum o facea si la Europa FM. Legat de jocuri, poate ne raspunde la trei intrebari

Eugen Tomac, liderul PMP, sustine ca Moise Guran ataca prin dezinformare, asa cum o facea si la Europa FM, si a demontat minciunile exprimate recent de politicianul USR. Guran ataca prin.

Subiect si Predicat. Premiera in Parlament. Eugen Tomac: E prima data pe holul Parlamentului

Ana Iorga a pregatit o surpriza pentru Eugen Tomac, invitatul din aceasta saptamana la emisiunea Subiect si Predicat. Cei doi au luat pranzul pe holul Parlamentului.

PNL sesizeaza CCR privind nerespectarea repartizarii functiilor in biroul permanent al Camerei Deputatilor. Florin Roman: E clar ca e o strategie premeditata a PSD, care vrea sa dinamiteze activitatea comisiilor (VIDEO)

Grupul deputatilor PNL depune o sesizare la CCR privind nerespectarea repartizarii functiilor in cadrul biroului permanent al Camerei Deputatilor, a anuntat Florin Roman. Conform regulamentului, grupul PNL.

PNL sesizeaza CCR privind componenta Biroului permanent al Camerei Deputatilor

Florin Roman, liderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor,a anuntat ca Partidul National Liberal va depune o sesizare la CCR privind nerespectarea repartizarii functiilor in cadrul Biroului permanent al Camerei Deputatilor.

Raluca Turcan, dupa decizia CCR: Procedura de angajare a raspunderii a fost o urgenta absoluta, pentru ca tara sa aiba de la 1 ianuarie un buget adoptat

Vicepremierul demis Raluca Turcan a avut o prima reactie, dupa ce CCR a decis ca Legea Bugetului de Stat si Legea Bugetului Asigurarilor Sociale de Stat sunt constitutionale. Procedura de angajare a.

DOCUMENT Marcel Ciolacu a sesizat CCR privind noua desemnare a lui Orban ca premier: Iohannis isi exercita discretionar atributiile incalca vointa Parlamentului, care tocmai i-a retras increderea

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, arata, in sesizarea trimisa luni Curtii Constitutionale privind desemnarea lui Ludovic Orban din nou ca premier ca seful statului isi exercita discretionar si abuziv atributiile, astfel ca este invocat un conflict juridic de natura constitutionala intre presedintele Klaus Iohannis si Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )