Libnet.ro
UNICEF

14:15

Eugen Tomac deschide lista PMP pentru Camera Deputatilor, iar Cristian Diaconescu pe cea pentru Senat la Bucuresti Tomac nu confirma, nici nu infirma o candidatura a Elenei Basescu pe lista de la Constanta

Hotnews Hotnews,
 Eugen Tomac deschide lista PMP pentru Camera Deputatilor, iar Cristian Diaconescu pe cea pentru Senat la Bucuresti Tomac nu confirma, nici nu infirma o candidatura a Elenei Basescu pe lista de la Constanta

Anuntul privind validarea listelor de candidati pentru alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie a fost facut, duminica dupa-amiaza, de Eugen Tomac, la finalul sedintei Colegiului National al PMP, potrivit news. ro. Presedintele executiv al PMP, Marius Pascan, va fi cap de lista in judetul Mures, a mai anuntat Tomac. continuă pe Hotnews

Alegeri parlamentare 2020: Eugen Tomac va deschide lista candidatilor pentru Camera Deputatilor, in Bucuresti. Cristian Diaconescu, primul pe lista de la Senat

Lista candidatilor PMP din Bucuresti pentru Camera Deputatilor va fi deschisa de Eugen Tomac, presedintele partidului, in timp ce pentru Senat, primul pe lista candidatilordin Capitala va fi fostul ministru al Af.

Revine EBA. Elena Basescu ar putea candida pe lista PMP la Constanta. Tomac deschide lista la Camera Deputatilor, iar Cristian Diaconescu la Senat in Bucuresti

Presedintele PMP Eugen Tomac va deschide lista candidatilor pentru Camera Deputatilor si fostul ministru al afacerilor Externe si al Justitiei Cristian Diaconescu va fi primul pe lista pentru Senat in Bucuresti, la scrutinul programat in 6 decembrie. Presedintele PMP nu a confirmat si nici nu a infirmat o candidatura a Elenei Basescu la alegerile generale din acest an, explicand ca subiectul nu a fost discutat in partid la sedinta de duminica.

Vrancea: Ministrul Ion Stefan deschide lista judeteana a PNL de candidati pentru Camera Deputatilor

Biroul Politic Judetean al PNL Vrancea a definitivat, vineri, lista candidatilor pentru alegerile parlamentare, iar ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan, ocupa prima pozitia pentru Camera Deputatilor, in timp ce medicul Raluca Gabriela Ioan este prima pe lista pentru Senat, potrivit Mediafax.

Alianta USR PLUS Sibiu a fost votat membrii pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei

Alianta USR PLUS Sibiu a avut, sambata, alegeri interne si au fost votati de membri ai ambelor partide candidatii USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei. Liderul USR, Dan Barna, deschide lista pentru Camera Deputatilor, in timp ce Claudiu Muresan, consilier pentru management si restructurare, este primul pe lista pentru Senat, transmite News. ro.

Dan Barna deschide lista Aliantei USR PLUS in judetul Sibiu. El ocupa primul loc pentru Camera Deputatilor

Alianta USR PLUS Sibiu a avut, sambata, alegeri interne si au fost votati de membri ai ambelor partide candidatii USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei. Liderul USR, Dan Barna, deschide lista pentru Camera Deputatilor, in timp ce Claudiu Muresan, consilier pentru management si restructurare, este primul pe lista pentru Senat.

Alegeri parlamentare: Dan Barna deschide lista candidatilor USR PLUS la Sibiu

Dan Barna candideaza la Sibiu si este primul pe lista USR PLUS pentru Camera Deputatilor. Decizia apartine membrilor USR PLUS din Sibiu care sambata si-au desemnat candidatii la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.

Dan Barna, primul pe lista la Camera Deputatilor intr-un judet dominat categoric de PNL

Dan Barna, presedintele USR, va deschide lista de candidati comuni USR-PLUS la alegerile parlamentar.

SURSELudovic Orban si Florin Citu ar putea deschide lista PNL la alegerile parlamentare

Ludovic Orban ar putea deschide lista candidatilor PNL la Camera Deputatilor, iar ministrul de Finante Florin Citu pe cea la Senat, au declarat surse liberale, pentru News. ro. De asemenea, printre candidati s-ar putea regasi si alti membri ai Guvernului, cat si candidatii la sectoare, Adrian Moraru si Cristian Bacanu, au adaugat sursele citate.

Eugen Tomac: Sunt adeptul organizarii alegerilor parlamentare. Partizanii amanarii alegerilor nu au nimic in comun cu preocuparea legata de situatia din sanatate (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine ca alegerile parlamentare ar trebui sa aiba loc pe 6 decembrie, asa cum sunt programate in acest moment. Democratia nu poate fi suspendata, a declarat Tomac,.

Eugen Tomac: Singurul lucru de care sunt absolut convins e ca voi candida si eu la alegerile parlamentare

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, vineri, ca va candida cu siguranta la alegerile parlamentare. La inceputul acestei luni, el anuntase ca Partidul Miscarea Populara va merge pe cont propriu la acest.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )