Libnet.ro
UNICEF

20:01

Vrancea: Ministrul Ion Stefan deschide lista judeteana a PNL de candidati pentru Camera Deputatilor

Hotnews Hotnews,
 Vrancea: Ministrul Ion Stefan deschide lista judeteana a PNL de candidati pentru Camera Deputatilor

Biroul Politic Judetean al PNL Vrancea a definitivat, vineri, lista candidatilor pentru alegerile parlamentare, iar ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan, ocupa prima pozitia pentru Camera Deputatilor, in timp ce medicul Raluca Gabriela Ioan este prima pe lista pentru Senat, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

SURSELudovic Orban si Florin Citu ar putea deschide lista PNL la alegerile parlamentare

Ludovic Orban ar putea deschide lista candidatilor PNL la Camera Deputatilor, iar ministrul de Finante Florin Citu pe cea la Senat, au declarat surse liberale, pentru News. ro. De asemenea, printre candidati s-ar putea regasi si alti membri ai Guvernului, cat si candidatii la sectoare, Adrian Moraru si Cristian Bacanu, au adaugat sursele citate.

EXCLUSIV Focar de coronavirus la Ministerul Dezvoltarii: Secretarul general-adjunct si consilierul ministrului Ion Stefan, depistati pozitiv cu COVID-19

EXCLUSIV Reprezentantii Ministerului Dezvoltarii au confirmat pentru B1. RO ca in cadrul institutiei au fost depistati cu coronavirus doi oficiali apropiati de ministrul Ion Stefan. Este vorba despre Victor Ban.

Gabriela Firea: Voi deschide lista PSD de la Senatul Romaniei (VIDEO)

Gabriela Firea a declarat, vineri, la sediul PSD, ca va deschide lista social-democratilor de la Senatul Romaniei pentru alegerile parlamentare. Voi deschide lista PSD de la Senatul Romaniei, asa cum a anunta.

Gabriela Firea anunta ca va deschide lista PSD pe Capitala la Senat

Gabriela Firea a anuntat ca va deschide lista PSD pe Bucuresti la Senat, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, dupa cum a informat public si liderul social-democratilor Marcel Ciolacu.

GABRIELA FIREA: Asa cum a informat presedintele PSD, voi deschide lista de Bucuresti la Senat

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat astazi, inaintea unei sedinte cu conducerea partidului, ca va deschide lista candidatilor din Capitala pentru Senat, asa cum a informat liderul formatiunii, Marcel Ciolacu.

Radu Mihail deschide lista candidatilor USR-PLUS Diaspora la Senat, desi nu si-a convins nici macar propriii colegi: Eu nu cunosc pe nimeni care sa fi luat 140.000 de euro de la statul francez (VIDEO)

Parlamentarul USR Radu Mihail deschide lista de candidati ai USR-PLUS Diaspora la Senat, desi in timpul dezbaterilor interne se pare ca nu prea si-a convins colegii. Mai mult, acestia s-au aratat nemultumiti de.

Grindeanu, dupa ce Firea a fost invitata sa candideze la parlamentare in Bacau: Va deschide lista la Bucuresti

Gabriela Firea va deschide lista la Bucuresti si este normal sa fie asa, fiind liderul organizatiei PSD din Capitala, spune prim-vicepresedintele partidului Sorin Grindeanu, dupa ce Dragos Benea i-a oferit primarului general in functie posibilitatea de a candida in Bacau, transmite Mediafax.

Catalin Avramescu, fost sef al Cancelariei prezidentiale in mandatul lui Basescu, deschide lista PMP pentru Diaspora

PMP a depus miercuri la biroul electoral lista candidatilor in Diaspora la alegerile parlamentare. La Camera Deputatilor lista e deschisa de actualul deputat Constantin Codreanu, iar primul pe lista la Senat este Catalin Avramescu, fost ambasador al Romaniei in Finlanda si Estonia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )