Libnet.ro
UNICEF

16:45

Eugen Tomac, dupa desemnarea lui Tudose: Iohannis a demonstrat ca este un politician slab

Antena3 Antena3,
Eugen Tomac, dupa desemnarea lui Tudose: Iohannis a demonstrat ca este un politician slab

Presedintele executiv al PMP Eugen Tomac sustine ca prin desemnarea lui Mihai Tudose pentru functia de premier, presedintele Klaus Iohannis a demonstrat ca este un politician slab. Iohannis nu a. continuă pe Antena3

Eugen Tomac despre desemnarea lui Mihai Tudose ca premier: Klaus Iohannis a demonstrat ca este un politician slab

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, scrie, luni, pe pagina sa de Facebook, dupa desemnarea lui Mihai Tudose ca premier, ca Iohannis nu a scapat de sindromul USL! Nu cu mult timp in urma, iesea in strada, mimand ca intelege cat rau face PSD tarii. Astazi, a demonstrat ca este un politician slab, care nu este capabil sa lupte cu ciuma rosie.

Tomac: Iohannis a demonstrat ca este un politician slab, care nu este capabil sa lupte cu ciuma rosie

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, sustine ca desemnarea lui Mihai Tudose ca premier de catre Klaus Iohannis arata ca presedintele este un politician slab in urma caruia nu vor ramane decat ani irositi de catre Romania.

Se contureaza deja primele nume de ministri din cabinetul Tudose: Anuntul facut de Lia Olguta Vasilescu dupa desemnarea premierului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni seara ca accepta propunerea coalitiei PSD-ALDE si ca il nominalizeaza pe Mihai Tudose pentru a ocupa functia de premier. Seful statului a cerut ca guvernul.

SRI, reactie dupa desemnarea lui Mihai Tudose ca premier al Romaniei: Respingem categoric orice incercare de a implica Serviciile in dispute politice

Serviciul Roman de Informatii SRI) a reactionat, luni seara, dupa ce in spatiul public au aparut speculatii privind o presupusa implicare a institutiei in desemnarea lui Mihai Tudose ca premier al Romaniei.

Mihai Tudose, prima declaratie dupa desemnarea ca premier: Pana acum va deranjau majoritatile, acum aveti o problema abtinerile din PSD?

Pana acum va deranjau majoritatile, acum aveti o problema abtinerile din PSD?. Aceasta e prima declaratie a lui Mihai Tudose, propus premier de PSD si ALDE, cand a fost intrebat de ziaristi despre cele patru abtineri ale unor importanti lideri PSD fata de nominalizarea sa.

Ce scrie presa straina despre desemnarea lui Tudose pentru functia de premier

Presa internationala nu a trecut peste desemnarea lui Mihai Tudose in functia de premier, precizand ca s-a prefigurat astfel o solutie rapida la criza politica din Romania. Euronews a scris ca.

Ce spune presa straina despre desemnarea lui Tudose in functia de premier

Presa internationala scrie despre desemnarea lui Mihai Tudose in functia de premier, notand ca astfel se prefigureaza o solutie rapida la criza politica din Romania, ce risca sa submineze.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )