Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ce scrie presa straina despre desemnarea lui Tudose pentru functia de premier

B1 B1,
Ce scrie presa straina despre desemnarea lui Tudose pentru functia de premier

Presa internationala nu a trecut peste desemnarea lui Mihai Tudose in functia de premier, precizand ca s-a prefigurat astfel o solutie rapida la criza politica din Romania. Euronews a scris ca. continuă pe B1

Ce spune presa straina despre desemnarea lui Tudose in functia de premier

Presa internationala scrie despre desemnarea lui Mihai Tudose in functia de premier, notand ca astfel se prefigureaza o solutie rapida la criza politica din Romania, ce risca sa submineze.

Eugen Tomac, dupa desemnarea lui Tudose: Iohannis a demonstrat ca este un politician slab

Presedintele executiv al PMP Eugen Tomac sustine ca prin desemnarea lui Mihai Tudose pentru functia de premier, presedintele Klaus Iohannis a demonstrat ca este un politician slab. Iohannis nu a.

Eugen Tomac despre desemnarea lui Mihai Tudose ca premier: Klaus Iohannis a demonstrat ca este un politician slab

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, scrie, luni, pe pagina sa de Facebook, dupa desemnarea lui Mihai Tudose ca premier, ca Iohannis nu a scapat de sindromul USL! Nu cu mult timp in urma, iesea in strada, mimand ca intelege cat rau face PSD tarii. Astazi, a demonstrat ca este un politician slab, care nu este capabil sa lupte cu ciuma rosie.

Raluca Turcan, despre desemnarea lui Mihai Tudose: Standardele PSD in materie de competenta sunt foarte reduse

Raluca Turcan, prim-vicepresedinte al PNL, a afirmat, ca desemnarea lui Mihai Tudose ca premier arata ca standardele de competenta ale PSD pentru functiile publice sunt foarte reduse si ii cere lui Tudose.

SRI, despre desemnarea lui Tudose: Respingem categoric orice incercare de a implica SRI in dispute politice, in numirea premierului sau alte actiuni

Serviciul Roman de Informatii a dat, luni seara, un comunicat in care a precizat ca institutia nu are nicio legatura cu desemnarea premierului Romaniei si ca ramane echidistant, neimplicat politic si concentrat pe indeplinirea misiunilor sale.

Traian Basescu, despre propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier: Este o desemnare ratata si o capcana pentru Iohannis

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, luni, ca desemnarea facuta de PSD-ALDE pentru functia de premier este una ratata si reprezinta o capcana pentru seful statului,.

USR cere PSD si ALDE sa retraga propunerea lui Mihai Tudose pentru functia de premier si sa vina cu un nou candidat: Nominalizarea nu respecta criteriile enuntate de Klaus Iohannis

Partidul Uniunea Salvati Romania considera ca propunerea lui Mihai Tudose din partea coalitiei PSD ALDE pentru functia de Prim-ministru al Romaniei este inacceptabila, intrucat nu respecta criteriile enuntate de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, atat in ceea ce priveste conditia de integritate, dar si in privinta capacitatii de a conduce Guvernul.

Puterea Ideilor. Remus Cernea, despre criza politica: Scenarii pentru viitorul guvern (VIDEO)

Remus Cernea a vorbit in editia de sambata a emisiunii Puterea ideilor despre criza politica din Romania si despre faptul ca PSD a demis, prin motiune de cenzura, propriul guvern,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )