Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pietele europene urca la cel mai ridicat nivel al ultimelor 15 luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pietele europene urca la cel mai ridicat nivel al ultimelor 15 luni

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs pozitiv vineri, atingand cel mai ridicat nivel din decembrie 2015 pana acum, in conditiile in care, saptamana trecuta, Federal Reserve din SUA a majorat dobanda, iar alegerile din Olanda nu au fost castigate de populisti. continuă pe Ziarul Bursa

Leul a ajuns la cel mai scazut nivel in raport cu euro din ultimii patru ani si jumatate. Un episod asemanator a fost consemnat in 2012

Banca Nationala a Romaniei a anuntat, vineri, ca leul incheie saptamana la cel mai redus nivel din ultimii patru ani si jumatate in raport cu euro. Cursul euro a atins valoarea de 4,5654 lei, mai mult cu 1,45 bani +0,32%) in comparatie cu valoarea din ziua anterioara.

Leul, la cel mai scazut nivel in raport cu euro din ultimii patru ani si jumatate

Leul a incheiat saptamana la cel mai mic nivel din ultimii patru ani si jumatate in raport cu moneda europeana, Banca Nationala a Romaniei BNR) anuntand, vineri, un curs de referinta de 4,5654 lei, in crestere cu 1,45 bani +0,32%) comparativ cu ziua precedenta.

Cursul euro-leu a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii patru ani. Analistii suspecteaza BNR ca a urcat pragul de interventie in favoarea leului

Banca Nationala a Romaniei a anuntat vineri un curs de referinta de 4,5654 lei/euro. Este cel mai slab leu din octombrie 2012 pana in prezent. Cursul afisat este cu atat mai surprinzator.

Ciolos face de luni o vizita de cinci zile la Bruxelles. Fostul premier are programate intalniri la cel mai inalt nivel la Comisia Europeana si Parlamentul European

Dacian Ciolos se va afla la Bruxelles, in perioada 20-24 martie 2017, unde are programate intalniri cu inalti oficiali si lideri politici europeni. Vizita are loc in contextul dezbaterilor lansate de Comisia Europeana pe tema posibilelor scenarii privind viitorul Uniunii Europene. Totodata, in cadrul discutiilor, fostul premier va aborda teme sectoriale si subiecte de actualitate europeana de interes pentru Romania.

Cursul euro-leu, la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat astazi un curs de referinta de 4,5654 lei/euro, la un nivel maxim din 24 octombrie 2012, analistii suspectand ca banca centrala a urcat pragul de interventie in favoarea monedei nationale spre 4,6 lei.

Cel mai batran miliardar din lume, David Rockefeller, a murit la 101 ani

Cel mai batran miliardar din lume, David Rockefeller, a murit in somn, luni dimineata, la resedinta sa din New York.

Curaj ULUITOR pentru un grup de turisti! Au ESCALADAT cel mai PERICULOS traseu montan (VIDEO)

Un grup de turisti care se afla in Utah, SUA au pornit in cea mai mare aventura a vietii lor, si anume, sa escaladeze cel mai periculos si totodata cel mai spectaculos traseu montan. Au decis sa.

VIDEO Titlul de cel mai bun profesor din lume, acordat unei canadience ce preda intr-un sat izolat din Arctica

O femeie ce preda intr-un sat izolat din zona arctica a Canadei a castigat duminica, la Dubai, titlul de cel mai bun profesor din lume, care este insotit de un cec in valoare de 1 milion de dolari, transmite AFP online.

Fiscul continua discutiile cu ICI pentru colectarea datelor detinatorilor de domenii .ro: Urmarim finalizarea acestei initiative in cel mai scurt timp

Discutiile intre ANAF si Institutul National de Cercetare in Informatica ICI) pentru incheierea unui protocol privind colectarea datelor detinatorilor de domenii . ro continua, urmand sa fie respectate toate procedurile legale si de asigurare a transparentei decizionale, au precizat luni pentru HotNews. ro oficialii Fiscului. 'In ceea ce priveste termenul semnarii protocolului, precizam ca nu exista un anumit termen, insa urmarim finalizarea acestei initiative in cel mai scurt timp avand in vedere necesitatea indeplinirii atributiilor ce ne revin si anume prevenirea si combaterea evaziunii si fraudei fiscale'.

Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume, gigantii internetului se apropie rapid (Forbes)

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, ramane cel mai bogat om din lume, potrivit clasamentului revistei Forbes publicat luni, si care confirma ascensiunea de nestopat a gigantilor internetului, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )