Libnet.ro
UNICEF

18:00

Tamara Ecclestone, jefuita de 4 romani. Cine sunt cei care au usurat-o de 30 milioane de euro

Playtech Playtech,
Tamara Ecclestone, jefuita de 4 romani. Cine sunt cei care au usurat-o de 30 milioane de euro

Jaf in stil romanesc! O menajera romanca a reusit sa fure bunuri in valoare de 30 de milioane de euro. Maria Mester in varsta de 47 de ani a reusit jaful secolului. Cine sunt cei trei romani care au jefuit-o pe Tamara Ecclestone Maria Mester a lucrat ca menajera in Italia, insa a gasit un . continuă pe Playtech

Cine sunt primii care se vaccineaza in Romania: pe ce loc se afla guvernantii si functionari de la stat

Ne apropiem cu pasi repezi de disponibilitatea la scara larga a unui vaccin impotriva noului coronavirus, iar planul de vaccinare national defineste categoriile de romani care vor fi primii la.

Eurobarometru: Romanii sunt cei mai optimisti din UE

Romanii sunt cei mai optimisti europeni, daca este sa ne luam dupa rezultatele celui mai recent Eurobarometru. La inceputul lunii octombrie a fost realizat al treilea sondaj privind opiniile si emotiile.

Iohannis, despre incendiul de la Piatra Neamt: Sa nu ne limitam la a identifica doar pe cei care au gresit tehnic punctual. Exista si un vinovat moral - autoritatile pesediste

Presedintele Klaus Iohannis spune ca in cazul incendiului de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt autoritatile nu trebuie sa se limiteze la a identifica doar pe cei care au gresit tehnic, punctual, pentru ca exista si un vinovat moral - cel care a blocat guvernul luna de luna si a cerut oamenilor in plina pandemie sa nu respecte regulile. in acest context, el a lansat un nou atac la adresa PSD, spunand ca in Neamt baronii rosii au schimbat directorii spitalului dupa bunul plac, si a sustinut din nou necesitatea organizarii alegerilor din 6 decembrie.

Povestea menajerei romane care a comis jafurile secolului la Londra. Printre pagubiti, Tamara Ecclestone

O romanca de 47 de ani, angajata ca menajera, a reusit jafurile secolului in Londra. Ajutata de fiul ei si de inca doi romani, Maria Mester a furat bani si bunuri in valoare de peste 25 de milioane de lire sterline, adica peste 30 de milioane de euro.

Recuperarea economica dupa pandemie, un vis frumos pentru romani: cine a pacalit pe cine

Foarte multi romani sunt convinsi ca statul a ajutat firmele din tara sa treaca mai usor peste pandemie. Realitatea este insa cu totul alta, in timp ce datoria publica a Romaniei a.

Vin banii pentru romani: vestea de ultima ora pentru toti cei care stau la bloc

O veste de ultim moment aduce o raza de speranta pentru romani. E vorba de proiectul de ordonanta de urgenta pentru rectificarea bugetului de stat. Conform acestui proiect, sealoca peste.

Cine este tanarul care a jefuit ieri o banca din Capitala. Individul a fost retinut

Barbatul care a jefuit ieri o sucursala bancara din Capitala a fost prins si retinut dupa mai multe ore de cautari. Este vorba despre un tanar de 30de ani din Bucuresti. A fost.

Cine este medicul care va coordona campania de vaccinare anti-COVID in Romania Coordonator de doctorat i-a fost Streinu Cercel

Medicul Valeriu Gheorghita, care va fi coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 in Romania, are 38 de ani si lucreaza din 2012 la Spitalul Militar Central Dr Carol Davila, fiind de trei ani medic primar. El l-a avut coordonator de doctorat pe profesorul Adrian Streinu Cercel, care acum candideaza la Senat pe listele PSD.

Ludovic Orban ar vrea amenzi mai mari pentru cei care nu respecta restrictiile

Premierul Ludovic Orban este convins ca o crestere a cuantumului amenzilor aplicate persoanelor care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )