Libnet.ro
UNICEF

19:30

Top 10 Cele Mai Frumoase Destinatii pentru Luna de Miere in 2020

B1 B1,
Top 10 Cele Mai Frumoase Destinatii pentru Luna de Miere in 2020

Pentru tinerii casatoriti, luna de miere ar trebui sa fie al doilea cel mai memorabil eveniment din viata lor, primul fiind, desigur, nunta. Alegerea destinatiei in care sa petreci luna de miere este foarte. continuă pe B1

Top 10 miliardari: cum si-au facut banii cei mai bogati tineri din lume

In ultimul deceniu, miliardarii la nivel global au devenit din ce in ce mai tineri, iar domeniile in care activeaza sunt dintre cele mai diverse. Din acest motiv, merita avut in vedere un top.

VIDEO Jamaicanul care a demitizat cele mai mari 10 minciuni despre Romania: Ascultati-l pe David Cameron, care-i lauda pe romani ca sunt muncitori

Un canal de vlogging strain a facut pe Youtube un top al celor mai mari 10 minciuni spuse despre Romania si a incercat sa le demonteze.

PNL cauta candidatul care sa aiba cele mai mari sanse sa scoata PSD departe de Bucuresti

Vicepremierul interimar Raluca Turcan a precizat, luni seara, la TVR, ca PNL va definitiva lista candidatilor pentru alegerile locale in prima jumatate a lunii martie. in prima jumatate a lunii martie vom.

Cele mai bune 7 investitii de facut in 2020

De ce sa tii Euro in banci? Ai 10. 000, iar la sfarsitul anului mai raman 9. 950, depinde si de banca.

Topul judetelor cu cele mai multe defrisari ilegale, facut de Costel Alexe, propus pentru un nou mandat la Mediu

Cele mai mari hotii care au avut loc in ultimii doi ani in domeniul padurilor au fost in judetele Maramures, Bistrita-Nasaud si Sibiu, iar dupa alegeri, indiferent cine va forma Guvernul, trebuie facuti pasi importanti pentru a rezolva aceasta problema, a declarat luni ministrul propus al Mediului, Costel Alexe, la audierea in Comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Noi pasi pentru electrificarea si reabilitarea liniei Cluj-Napoca - Episcopia Bihor, unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura feroviara, cu o valoare de 7,3 miliarde de lei

Unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura feroviara este electrificarea si reabilitarea liniei de cale ferata Cluj-Napoca - Oradea - Episcopia Bihor, a anuntat Lucian Bode, ministrul.

VIDEO Vitezistul Alex Mina de Aur a implinit 21 de ani - Cele mai spectaculoase puncte castigate de australian

Alex de Minaur, unul dintre reprezentantii de seama ai noii generatii din tenis, a implinit 21 de ani. Australianul 24 ATP) a incantat in ultimii ani prin viteza sa remarcabila si le-a pus mari probleme celor mai importanti jucatori din circuit multe dintre cele mai spectaculoase puncte ale sale au fost castigate in fata lui Rafael Nadal).

Cele mai populare emisiuni pe Youtube: singurele show-uri din Romania care au depasit miliardul de vizualizari

Antena 1 este televiziunea care detine doua dintre cele mai urmarite emisiuni pe Youtube, in Romania, cu peste un miliard de vizualizari.

Bolojan: Cea mai buna strategie pentru a castiga alegerile in Bucuresti este un candidat comun al opozitiei Ce spune intrebat daca ar candida la Primaria Capitalei

Primarul din Oradea, Ilie Bolojan, spune ca cea mai buna strategie pentru a castiga alegerile in Bucuresti este un candidat comun al opozitiei. Altfel, e foarte riscant, afirma edilul PNL.

Pariul lui Darren Cahill: jucatorul de doar 18 ani pe care il vede in Top 10 pana la finalul lui 2020

Darren Cahill anunta ascensiunea in Top 20 mondial a unui tenismen de doar 18 ani, pana la finalul anului. Antrenorul australian al Simonei Halep a pus ochii pe Yannick Sinner, castigatorul Next Gen Finals 2019 - un Turneu al Campionilor pentru jucatorii de sub 21 de ani. Australianul nu exclude nici posibilitatea ca Sinner sa ajunga intre primii zece jucatori ai lumii inca din 2020.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )