Libnet.ro
UNICEF

05:45

Eurostat: Romania a avut in 2019 cel mai mare deficit guvernamental din UE

Adevărul Adevărul,
Eurostat: Romania a avut in 2019 cel mai mare deficit guvernamental din UE

Deficitul guvernamental a crescut atat in zona euro cat si in Uniunea Europeana in 2019, comparativ cu 2018, insa doar doua state membre au avut deficite egale sau mai mari de 3% din PIB: Franta 3% din PIB) si Romania 4,3% din PIB), arata datele preliminare pentru anul 2019 publicate miercuri de Eurostat, scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

Vesti bune de la Suceava, cel mai mare focar din Romania. Nelu Tataru a facut anuntul

Incep sa vina si vestile bune, in ce priveste infectia cu coronavirus din Romania! in cel mai mai mare focar din tara, in Suceava, numarul de imbolnaviri a scazut! Cu toate acestea, la nivel national, numarul de imbolnaviri creste, dar creste lent, dupa cum sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Infectia cu coronavirus slabeste in focarul .

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari. Peste 50 de persoane infectate

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari, unde au fost infectate 51 de persoane. in Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice, pana acum, au fost confirmate cu noul virus 32 de persoane.

Cel mai mare spital din Arges s-ar putea inchide. 27 de oameni, infectati de un chirurg bolnav

Cel mai mare spital din judetul Arges s-ar putea inchide, asta dupa ce 27 de la sectia de chirurgie vasculara au fost infectate cu coronavirus.

China sfideaza criza: cum va arata cel mai mare stadion din lume FOTO

China e tara in care a fost descoperit pentru prima data noul tip de virus. intre timp, se pare ca a doua economie a lumii a reusit sa treaca peste pandemie si chiar are planuri.

VIDEO One World: Together At Home- cel mai mare concert online, sustinut de acasa, cu zeci de vedete internationale

Mega-concertul virtual One World: Together At Home s-a incheiat in urma cu cateva ore, fiind transmis online, dar si pe marile retele de televiziune din intreaga lume. Concertul a durat circa 8 ore si a fost sustinut de zeci de vedete internationale, care au cantat din casele lor, in sprijinul luptei contra Covid-19.

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI: Carrefour reduce la jumatate dividendele pentru 2019

Carrefour, cel mai mare retailer din Europa, a anuntat luni ca reduce la jumatate dividendele aferente anului 2019 si ca va organiza adunarea generala a actionarilor prin videoconferinta, din cauza epidemiei de coronavirus.

Cum s-au nenorocit plajele pescaresti de la Marea Neagra. Modul in care institutiile statului roman devin cel mai mare dusman al fondurilor europene

De aproape 10 ani, zonele de litoral folosite traditional de pescari au fost in vizorul autoritatilor romane care au dorit implementarea unor proiecte europene pentru dezvoltarea lor. Doar ca, in realitate, nu s-a facut nimic.

eMAG vinde deja cel mai ieftin iPhone: cat costa noul iPhone SE in Romania?

Cel mai nou iPhone e si cel mai ieftin de pana acum. eMAG il listeaza deja si pretul e excelent. Asta daca tii cont ca e, totusi, un telefon Apple. Noul iPhone SE e un telefon care arata.

Angela Merkel ar putea accepta finantarea redresarii economice a Europei printr-un buget mai mare al UE

Cancelarul german Angela Merkel a semnalat luni disponibilitatea de a finanta redresarea economica a Europei dupa pandemia de coronavirus prin intermediul unui buget mai mare al Uniunii Europene si prin emiterea de obligatiuni comune prin intermediul Comisiei Europene.

Cea mai mare tristete a lui Traian Basescu. Fostul presedinte si-a transmis public durerea

Anul acesta, crestinii au sarbatorit un altfel de Paste. Un Paste cu bisericile goale, fara toti membrii familiei, in izolare, cu lumina Sfanta si painea binecuvantata primite la usa. Dar, dorul de cei dragi a ramas un numitor comun. Exceptie nu a facut nici fostul sef de stat, Traian Basescu, care nu si-a vazut nepotii .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )