Libnet.ro
UNICEF

07:16

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere procentuala a sectorului constructiilor in trimestrul III comparativ cu precedentele 3 luni

Hotnews Hotnews,
 Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere procentuala a sectorului constructiilor in trimestrul III comparativ cu precedentele 3 luni

Romania a avut o crestere a productiei in constructii de 8,5% in trimestrul al treilea al anului 2013 comparativ cu precedentele 3 luni, tara inregistrand cel mai mare avans procentual trimestrial din Uniunea Europeana, a informat marti Eurostat. continuă pe Hotnews

Romania are cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt, din toata Europa

Avem cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt, din toata Europa. Romania plateste aproape 5. 300 de euro pentru deszapezire pe kilometru, in timp ce in Finlanda sau Islanda, pretul nu.

Suntem pe primul loc in Europa. Romania are cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt

Avem cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt, din toata Europa. Romania plateste aproape 5. 300 de euro pentru deszapezire pe kilometru, in timp ce in Finlanda sau Islanda, pretul nu.

Gata cu piratii din Gara de Nord. Cea mai mare destinatie feroviara a tarii are de astazi sistem organizat si civilizat de taxiuri

Gara de Nord are de astazi sistem organizat si civilizat de taxiuri. Doar companiile acredite pot stationa in fata la coloane, iar pasagerii dau comanda din interior, de la un infochiosc. Calatorii achita un.

Iranul dezvaluie cea mai mare drona realizata, capabila de a survola un teritoriu de pana la 2.000 de kilometri

Iranul a anuntat in cursul zilei de luni ca a reusit sa dezvolte un nou tip de drona, capabila sa supravegheze un teritoriu de pana la 2. 000 de kilometri, inclusiv statul Israel, scrie BBC.

Piata auto din Romania a scazut in octombrie cu 17,5%, fiind cea mai abrupta contractie din regiune

Inmatricularile de autoturisme noi din Romania au scazut cu 17,5% in luna octombrie fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, la circa 5. 600 unitati, cea mai abrupta contractie din Europa Centrala.

Piata auto, cea mai abrupta contractie din regiune: minus 17,5% in octombrie

Inmatricularile de autoturisme noi din Romania au scazut cu 17,5% in luna octombrie fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, la circa 5. 600 unitati, cea mai abrupta contractie din Europa Centrala si de Est si cea mai proasta evolutie din UE cu.

Madalin Rugeanu, Flanco: Romania are cel mai mic consum de electroIT pe cap de locuitor din UE

Romanii cheltuiesc 66 de euro pe cap de locuitor pe an pentru achizitia de electronice si electrocasnice, suma fiind cea mai mica din Uniunea Europeana, a declarat Madalin Rugeanu, property development manager Flanco, la evenimentul Retail Arena.

TOP CE: Volkswagen, cel mai mare investitor privat in cercetare-dezvoltare, la nivel mondial. Premiera pentru o companie din UE

Producatorul german de automobile Volkswagen este cel mai mare investitor privat in domeniul cercetarii si dezvoltarii, la nivel mondial, aceasta fiind pentru prima data incepand din 2004 cand o intreprindere din Uniunea Europeana ajunge in aceasta pozitie, a informat, luni, Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

Revo R85, cea mai performanta tableta din portofoliul actual E-Boda

E-Boda a anuntat cea mai performanta tableta din portofoliu, Revo R85. E-Boda Revo R85 vine cu un display IPS de 7. 85, cu rezolutie de 1024768 pixeli, procesor Quad Core Rockchip RK3188 Cortex A9 de 1. 6 GHz, RAM de 1 GB, procesor grafic Quad Core Mali400 de 533 MHz si sistem de operare Android 4. Tableta este disponibila pe site-ul E-Boda si in magazinele partenere la pretul recomandat de 749 lei. Potrivit oficialilor, tableta Revo R85 permite rularea simultana a patru [].

Pavel, Carrefour: Ponderea vanzarilor de marci proprii este mai mare in supermarketuri decat in hypermarketuri

Ponderea vanzarilor de marci proprii este mai mare in supermarketuri decat in hypermarketuri, a declarat Oana Pavel, director in cadrul departamentului de marci proprii pentru Carrefour, la evenimentul Retail Arena organizat de Wall-Street. ro in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )