Libnet.ro
UNICEF

13:30

Eurostat: Romania, Bulgaria si Letonia au cele mai scazute cheltuieli pentru protectie sociala pe cap de locuitor din Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Eurostat: Romania, Bulgaria si Letonia au cele mai scazute cheltuieli pentru protectie sociala pe cap de locuitor din Uniunea Europeana

Romania are cel mai scazut nivel al cheltuielilor pentru protectie sociala pe cap de locuitor, care sunt cu 71 puncte procentuale sub media Uniunii Europene, urmata de Bulgaria si Letonia, potrivit datelor aferente anului 2014 publicate miercuri de biroul european de Statistica Euroastat. continuă pe Adevărul

Fostul fotbalist Marius Bretan a murit - Cele mai multe selectii in Liga 1 pentru CFR Cluj

Fostul fotbalist Marius Bretan, romanul cu cele mai multe selectii in Liga I pentru CFR Cluj 199 de partide), a incetat din viata la varsta de 74 de ani, informeaza lpf. ro.

Oscar 2017: Care sunt filmele cu sanse de a primi o nominalizare pentru Cele mai bune efecte vizuale VIDEO

Spin-off-urile francizelor de succes Star Wars si Harry Potter Rogue One si Fantastic Beasts and Where To Find Them se numara printre productiile incluse pe lista scurta a lungmetrajelor care au sansa de a primi o nominalizare la premiile Oscar 2017 pentru Cele mai bun efecte vizuale.

Record de audienta: serialul turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul, cele mai bune cifre de la inceputul difuzarii

Serialul turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul a avut cele mai bune cifre de audienta de la inceputul difuzarii, in seara de luni, in apropiere de finaul sezonului. Astfel, Kanal D a fost lider pe toate categoriile de public.

Record de audienta: serialul turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul, cele mai bune cifre de la inceputul difuzarii. Cand va fi difuzat ultimul episod

Serialul turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul a avut cele mai bune cifre de audienta de la inceputul difuzarii, in seara de luni, in apropiere de finalul sezonului. Astfel, Kanal D a fost lider pe toate categoriile de public.

Una dintre cele mai frumoase manechine romance, schimbare fizica radicala (FOTO)

Oana Bercaru, considerata una dintre cele mai frumoase femei din lumea modei, a renuntat la cariera sa care i-a adus atata succes, in urma cu patru ani, pentru a se dedica in totalitate cresterii fe.

Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete

Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete i-au fascinat mereu pe admiratorii starurilor. Fanii au incercat, in masura posibilitatilor financiare, sa se inspire de la vedeta preferata.

Cele mai cautate intrebari de beauty in 2016. Ai facut si tu la fel?

Frumusetea a interesat mereu, indiferent cat de prost sau de bun a fost anul. Asa ca iata intrebarile de beauty care au incins internetul in anul 2016, dar si raspunsurile.

Harta RISCURILOR de CALATORIE in 2017 a fost PUBLICATA! Vezi cele mai PERICULOASE tari, dar si unde poti merge in SIGURANTA (FOTO)

Printre cele mai riscante zone pe care turistii ar fi bine sa le evite in anul 2017 sunt Afganistan, Yemen si Mali zonele Tombuctu si Kidal), dar si, marcate cu nivel de risc foarte ridicat si considerate dr.

Ciolos: Datorita viziunii lui Constantin Stroe, Dacia este azi una dintre cele mai vandute si respectate marci auto din Europa si o carte de vizita a Romaniei.

Premierul Dacian Ciolos transmite condoleante in urma decesului lui Constantin Stroe, fost director al uzinei Dacia si aminteste ca atunci cand fabrica de automobile trecea prin momente grele, el a luptat pentru privatizarea acesteia pentru ca a crezut in viitorul automobilului romanesc. Datorita viziunii sale, Dacia este azi una dintre cele mai vandute si respectate marci auto din Europa si o carte de vizita a Romaniei, spune Dacian Ciolos.

Bucuresti365 - cele mai bune firme si cele mai ascultate posturi de radio, toate la un loc (P)

Bucurestiul este mai mult decat orasul in care locuim este un organism viu, iar noi celulele care il formeaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )