Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare gradina de acoperis din lume se va deschide in Europa: care sunt beneficiile

Playtech Playtech,
Cea mai mare gradina de acoperis din lume se va deschide in Europa: care sunt beneficiile

Daca ai o fascinatie pentru arhitectura ecologica, prietenoasa cu mediul, vei fi incantat sa afli ca in curand se va deschide cea mai mare gradina de acoperis din lume. Din englezul. continuă pe Playtech

Cea mai mare tragedie navala din Romania. Cum s-a produs scufundarea navei Mogosoaia: Erau cadavre agatate de ancore

Nava Mogosoaia, construita in anul 1975, facea curse regulate intre Galati si Grindu, o localitate din judetul Tulcea aflata pe Cotu Pisicii. Vasul a plecat la ora 8. 10 minute, pe ceata. Mogosoaia era plina.

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii in aceasta saptamana

Vremea va continua sa fie calduroasa in cea mai mare parte a tarii in aceasta saptamana, cu temperat.

Cum a ajuns o ruina cea mai mare ferma de seminte de legume si flori din Europa de est. Costul urias pentru salvarea celebrului domeniu

Cea mai mare ferma producatoare de seminte de legume si flori din Europa de Rasarit se gasea in anul 1947 in Baragan. Ferma-model din Perieti, judetul Ialomita, se afla astazi intr-o stare jalnica, o ruina in inima Baraganului.

Topul celor mai bine platiti sportivi din lume. Pe ce loc e Messi si ce se intampla cu Ronaldo

Lionel Messi este cel mai bine platit sportiv din lume in anul 2019, potrivit datelor oferite de revista americana Forbes in aceasta vara. Starul argentinian castiga 127 de milioane de dolari. Messi este urmat in clasament de Cristiano Ronaldo, care acumuleaza venituri de 109 milioane de dolari. Topul celor mai bine platiti sportivi din lume .

Jack Ma, cofondatorul celui mai mare retailer online din China, a demisionat la implinirea varstei de 55 de ani

Jack Ma, carismaticul cofondator al Alibaba Group Holding Ltd, cel mai mare retailer online din China, a demisionat din functia de presedinte marti, in ziua in care a implinit 55 de ani, intr-un moment in care industria sa este afectata de razboiul.

SONDAJ Care e cea mai mare problema in invatamantul romanesc?

A inceput scoala, continua semnalele legate de diversele probleme ale invatamantului romanesc. Dupa o vara in care s-a tot discutat despre titularizari, siguranta elevilor, examene, careurile s-au aglomerat luni cu mii de copii, parinti, profesori, reprezentanti ai primariilor si bisericilor. Grupurile de Whatsapp se incing iar, curg discutiile despre rechizite si atentii. Iar Presedintele Iohannis a vorbit din nou, azi, despre esecul politicilor publice din educatie. Pentru tine, care e cea mai grava problema a invatamantului romanesc?Participa la sondajul HotNews. ro.

Cum s-a produs scufundarea navei Mogosoaia, cea mai mare tragedie navala din Romania: Erau cadavre agatate de ancore

In dimineata zilei de 10 septembrie 1989, pe o ceata cumplita, pasagerul Mogosoaia a fost lovit de impingatorul bulgaresc Petar Karamincev si apoi s-a scufundat. Nici dupa 30 de ani nu se cunoaste numarul exact al victimelor.

British Airways, la un pas de cea mai mare greva din istorie

Compania aeriana britanica British Airways este posibil sa se confrunte, in aceasta saptamana, cu o greva a pilotilor, situatie care ar putea duce la paralizarea activitatii operatorului, transmite AFP, conform Agerpres.

VIDEO Dancila, elevilor dintr-o comuna din Hunedoara: Pentru mine, ca prim-ministru, e important sa las in urma un numar cat mai mare de elevi care sa ajunga la facultate

Viorica Dancila le-a spus elevilor scolii din comuna Santamaria Orlea, judetul Hunedoara, unde a participat luni la ceremonia de deschidere a anului scolar, ca vrea sa ajunga la facultate si sa faca performanta cat mai multi dintre ei. Pentru mine, ca prim-ministru, e important sa las in urma un numar cat mai mare de elevi din mediul rural care sa ajunga la facultate, a afirmat Dancila.

Cati bani sparg partidele politice in reclame pe Facebook

PSD, USR-PLUS, PNL, dar si ALDE sparg impreuna milioane de lei pe reclame sponsorizate pe Facebook prin paginile lor oficiale, conform instrumentului Ads pus la dispozitie, public , de cea mai mare retea sociala din lume. Surprinzator.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )