Libnet.ro
UNICEF

19:00

EUROVISION 2015: Romania concureaza in prima semifinala. Care sunt etapele competitiei si pana cand se pot inscrie piesele

Devorator Monden Devorator Monden,
EUROVISION 2015: Romania concureaza in prima semifinala. Care sunt etapele competitiei si pana cand se pot inscrie piesele

Romania va concura la editia de anul acesta a concursului Eurovision in prima semifinala, care va avea loc pe 19. continuă pe Devorator Monden

Romania, in prima semifinala a Eurovision. Care sunt etapele competitiei si pana cand se pot inscrie piesele

Romania va concura in prima semifinala a concursului Eurovision care se va desfasura pe 19 mai la Viena, potrivit tragerii la sorti care s-a desfasurat luni in Austria. Romania va concura in partea a doua a.

Eurovision 2015. Organizatorii competitiei au anuntat ordinea intrarii in concurs a celor 33 de tari participante

Eurovision 2015. Organizatorii celei de-a 60-a editie a competitiei muzicale europene au anuntat ordinea intrarii in concurs a celor 33 de tari inscrise.

Ceremonie istorica in Marea Britanie. Prima femeie care devine episcop

Dupa ce un sinod al inaltilor prelati a stabilit schimbarea legilor fundamentale ale Bisericii Anglicane, Marea Britanie are parte de un moment istoric: Libby Lane, 48 de ani, este prima femeie care a fost numita.

Leul s-a intarit in fata francului elvetian dupa o saptamana de depreciere. Moneda nationala a castigat un ban in fata euro si a dolarului. Vezi si care sunt scenariile privind evolutia valutelor in urmatoarea perioada

BNR a afisat in prima zi a saptamanii un curs de 4,48 lei pentru un euro, un castig de un ban in fata monedei europene fata de inchiderea de vineri. Francul a fost cotat la 4,48 de lei, dupa ce vineri cotatia fusese de 4,58 lei/chf, iar dolarul a avut aceeasi evolutie cu cea a euro. Luni euro s-a apreciat usor pana in apropierea nivelului de USD 1. 1250/EUR dupa ce a atins in cursul diminetii n nou minim la USD 1. Usoara revenire pare a se datora unor investitori care si-au marcat profitul, astel incat ne asteptam ca perechea sa mai piarda din avant. Monedele Europei emergente s-au tranzactionat diferit fata de euro. Leul a deschis la 4. 4825/EUR si s-a tranzactionat intr-un interval intre 4. 4800 si 4.

Utile: Harta obezitatii in lume: care sunt tarile cu cei mai multi grasi si cum se prezinta Romania; 8 simptome timpurii ale cancerului pe care nu le poti ignora; De ce avem furnicaturi? Cand e cazul sa ne ingrijoram

Cinci boli pe care le provoaca lipsa vitaminei D. Lipsa vitaminei D, numita si vitamina soarelui este destul de frecventa, in special iarna. Riscurile la care suntem expusi din cauza lipsei acestei substante nutritive din corp sunt. Sase alimente pe care le mananci gresit. Chiar daca mananci alimente sanatoase, greselile de gatire pot duce la pierderea beneficiilor pe care le aduc. Cartofii. Crezi ca te bucuri de toate benficiile cartofilor, atunci.

HARTA INTERACTIVA Care sunt firmele care vor construi cei 52 de km de autostrada intre Campia Turzii si Targu Mures. Valoarea proiectului: 262 milioane de euro

Castigatorii licitatiei pentru contructia celor patru loturi ai autostrazii A3 Campia Turzii - Ogra - Targu Mures au fost anuntati, marti, de catre Compania de Autostrazi. In total, pentru realizarea celor aproape 52 de km de autostrada si 4,7 km de drum de legatura, Compania de Autostrazi va plati circa 1,16 miliarde de lei, adica aproape 262 de milioane de euro, mare parte provenind din fonduri europene nerambursabile. Pana la semnarea contractelor, autoritatile trebuie sa mai astepte sa treaca perioada in care firmele perdante pot formula contestatii.

Care sunt gandurile si cuvintele cu vibratie joasa

Cuvintele si gandurile sunt resurse pretioase si puternice pe care uneori le folosesti constient sau inconstient impotriva ta sau impotriva altora. De aceea e important sa intelegi puterea gandurilor si a.

Care sunt efectele gumei de mestecat: Sunt vizibile in 10 minute

Guma de mestecat poate fi la fel de eficienta in inlaturarea bacteriilor daunatoare din cavitatea bucala ca ata dentara, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii olandezi. Studiul, care a fost publicat i.

Care sunt cele mai amuzante motive de divort

Oamenii divorteaza din diverse motive. Uneori partenerii evolueaza in mod diferit, alteori dragostea dintre cei doi dispare pur si simplu. insa, mai sunt cazuri in care cuplul se destrama pentru ca unul dintre parteneri decide ca nu poate trai fara sa adopte 550 de pisici. Asa ca mariajul se dizolva. Iata cele mai ciudate zece motive de divort, adunate de Huffington Post: .

Cristi Pascu: Ce tunsori se poarta in 2015

Cristi Pascu, unul dintre cei mai bine cotati hairstilisti din Romania, ne dezvaluie astazi care sunt tunsorile cu care poti face furori in anul 2015! Iata cum sa-ti porti parul pentru a fi in tendinte! .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )