Libnet.ro
UNICEF

12:00

Eurovision 2017 Romania - favorita publicului din Republica Moldova si Irlanda/ Cum au votat romanii: publicul a preferat R.Moldova, juriul - Olanda

Hotnews Hotnews,
 Eurovision 2017 Romania - favorita publicului din Republica Moldova si Irlanda/ Cum au votat romanii: publicul a preferat R.Moldova, juriul - Olanda

Romania a fost favorita publicului din Irlanda si Republica Moldova, in finala Eurovision 2017, si a primit, in total, in urma televotului, 224 de puncte, arata site-ul oficial al competitiei cantecului european, potrivit Agerpres. Romanii care s-au exprimat prin televot au preferat Republica Moldova, in timp ce Olanda a fost pe primul loc in topul juriului de specialitate din tara noastra. continuă pe Hotnews

EUROVISION 2017. Romania are o arma secreta in finala Eurovision 2017. Ilinca si Alex Florea nu urca pe scena fara ...

Pe langa talent, o voce uimitoare si o aparitie impecabila, Ilinca si Alex Florea stiu ca uneori au nevoie si de un strop de noroc. Drept urmare, fiecare si-a adus cate o arma .

Topul tarilor favorite la castigarea Eurovision 2017: Romania, pozitie buna in clasament. Cine are cele mai mici sanse VIDEO

Desi a coborat o pozitie, Romania este cotata in continuare cu sanse mari la casele de pariuri in ceea ce priveste o victorie in finala Eurovision 2017, Ilinca si Alex fiind clasati intre primii zece participanti.

Eurovision 2017. Romania s-a calificat in marea finala

Semifinala Eurovision 2017. Ilinca si Alex Florea, artistii romani care participa la competitia muzicala de la Kiev cu melodia Yodel It, vor incerca sa se califice in marea finala. A doua.

Eurovision 2017. Romania intra azi in concurs. Ilinca si Alex Florea tintesc un loc in finala

Semifinala Eurovision 2017. Ilinca si Alex Florea, artistii romani care participa la competitia muzicala de la Kiev cu melodia Yodel It, vor incerca sa se califice in marea finala. A doua.

Eurovision 2017. Romania, pe locul 7, Portugalia e marea castigatoare

Ilinca si Alex Florea au ocupat locul 7, cu piesa Yodel It!, in clasamentul final Eurovision Song Contest 2017, cu 282 de puncte. Portugalia a castigat finala, cu melodia Amar Pelos Dois, interpretata de Salvador Sobral, obtinand 758 de puncte.

Eurovision 2017:Clasamentul final si punctajele din semifinale. Romania si Moldova, pozitii mai bune in semifinale

Conform rezultatelor dezvaluite de organizatori, atat reprezentantii Romaniei, cat si ai Moldovei au obtinut clasari mai bune in semifinale decat in finala Eurovision 2017. Adevarul va prezinta clasamentul detaliat din finala Eurovision 2017, dar si rezultatele celor doua semifinale.

Festivalul Filmului European se muta in Republica Moldova

Carmen 2013, regia Doru Nitescu) si Ana, mon amour 2017, regia Calin Peter Netzer castigatorul Ursului de Argint vla Festivalul International de Film de la Berlin, editia 2017) vor fi proiectate in cadrul Festivalului Filmului European din Republica Moldova.

Peste 44 de gospodarii, inundate in urma ploilor abundente din Republica Moldova

In dimineata de duminica, 14 mai, la Guvern a avut loc sedinta Comisiei situatii exceptionale, unde a fost evaluata situatia in tara in urma ploilor abundente din noaptea de 13-14 mai. Potrivit datelor preliminare, in urma precipitatiilor au fost afectate localitati din Anenii Noi, Cimislia, Ialoveni dar si Chisinau. Salvatorii au fost dislocati in trei sectoare de lucru pentru a pompa apele din gospodarii si a evacua oamenii din automobile.

Accident grav in Republica Moldova: Soferul unui Mercedes a murit imediat dupa ce s-a ciocnit frontal intr-o autocisterna

Soferul unui Mercedes a murit dupa ce s-a ciocnit frontal intr-o autocisterna pe soseaua Orhei-Rezina din Republica Moldova, potrivit ProTV. md. Pentru a fi scos cadavrul dintre resturile masinii a fost.

Republica Moldova: Scaunul primarului capitalei se clatina! Socialistii strang semnaturi pentru demiterea lui Dorin Chirtoaca

Partidul Socialistilor din Republica Moldova a inceput joi colectarea de semnaturi pentru initierea unui referendum de demitere a primarului de Chisinau, Dorin Chirtoaca,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )