Libnet.ro
UNICEF

14:45

Eurovision 2017. Romania s-a calificat in marea finala

Antena3 Antena3,
Eurovision 2017. Romania s-a calificat in marea finala

Semifinala Eurovision 2017. Ilinca si Alex Florea, artistii romani care participa la competitia muzicala de la Kiev cu melodia Yodel It, vor incerca sa se califice in marea finala. A doua. continuă pe Antena3

Eurovision 2017. Romania intra azi in concurs. Ilinca si Alex Florea tintesc un loc in finala

Semifinala Eurovision 2017. Ilinca si Alex Florea, artistii romani care participa la competitia muzicala de la Kiev cu melodia Yodel It, vor incerca sa se califice in marea finala. A doua.

Eurovision 2017. Romania vrea din nou pe marea scena a concursului. Ce rivale are in semifinale

Ilinca si Alex Florea, artistii care vor reprezenta Romania la Eurovision 2017, intra joi seara in cea de-a doua semifinala a concursului muzical gazduit de capitala Ucrainei, Kiev. Romania va.

Va bate Romania cea mai buna clasare din istorie la Eurovision 2017? Solistul Sistem povesteste in premiera pataniile din 2005

Romania participa joi seara in semifinalele concursului Eurovision 2017, tintind a 18-a finala din istorie. Casa de pariuri onlineBetano. coma realizat un info-grafic care sumarizeaza prezenta tarii noastre de-a lungul istoriei in cadrul celui mai mare concurs de muzica european.

Romania s-a calificat in finala Eurovision 2017: care au fost cele mai bune momente din a doua semifinala VIDEO

Ilinca si Alex, reprezentantii Romaniei, sunt in finala Eurovision 2017 dupa exprimarea voturilor publicului si ale juriilor de specialitate.

Cine sunt primii 10 finalisti Eurovision 2017: Moldova s-a calificat in finala

Marti seara, a avut loc prima semifinala Eurovision 2017, in cadrul careia 18 tari au concurat pentru un loc in marea finala de pe 13 mai. Moldova, reprezentata de trupa Sunstroke Project, cu piesa Hey Mamma, se numara printre finalisti.

Eurovision 2017 Live VIDEO STREAM. Cine s-a calificat in finala Eurovision 2017

Eurovision 2017 Live VIDEO STREAM Semifinala. Reprezentantii Republicii Moldova, Greciei si Suediei se numara printre artistii care s-au calificat in finala Eurovision 2017 dupa show-ul primei.

Eurovision 2017. Primii zece concurenti calificati in Marea Finala VIDEO

Fanii din cele 18 tari repartizate in prima semifinala si cei din Italia, Marea Britanie si Spania au decis, aseara, alaturi de juriile de specialitate, primii zece finalisti ai Eurovision 2017.

Ilinca si-a lansat primul single inainte de semifinala Eurovision 2017 VIDEO

Ilinca Bacila, care reprezinta Romania la Eurovision 2017 alaturi de Alex Florea, a lansat primul single cu doar cateva ore inaintea de semifinala concursului, in care va lupta pentru un loc in marea finala.

VIDEO. Reprezentantii Romaniei, Ilinca si Alex Florea, s-au calificat in finala Eurovision: Avem o piesa foarte buna si un show pe masura

Ilinca si Alex Florea, artistii care reprezinta Romania la concursul international Eurovision, s-au calificat in marea finala, melodia Yodel It numarandu-se printre cele 10 melodii selectate joi pentru a participa la finala de sambata, 13 mai, potrivit Mediafax.

Cand va avea loc finala Eurovision 2017. Italia si Portugalia, printre marii favoriti. Romania va fi reprezentata de Ilinca si Alex Florea, cu piesa Yodel It

Finala Eurovision 2017 va avea loc, sambata seara, Printre marii favoriti ai editiei din acest an sunt concurentii din Italia si Portugalia. Romania va fi reprezentata de Ilinca si Alex Florea, cu piesa Yodel It, dupa ce au trecut de a doua semifinala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )