Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cand va avea loc finala Eurovision 2017. Italia si Portugalia, printre marii favoriti. Romania va fi reprezentata de Ilinca si Alex Florea, cu piesa Yodel It

România Liberă România Liberă,
Cand va avea loc finala Eurovision 2017. Italia si Portugalia, printre marii favoriti. Romania va fi reprezentata de Ilinca si Alex Florea, cu piesa Yodel It

Finala Eurovision 2017 va avea loc, sambata seara, Printre marii favoriti ai editiei din acest an sunt concurentii din Italia si Portugalia. Romania va fi reprezentata de Ilinca si Alex Florea, cu piesa Yodel It, dupa ce au trecut de a doua semifinala. continuă pe România Liberă

Ordinea intrarii in finala Eurovision 2017: de pe ce pozitie canta Ilinca si Alex, cine deschide si cine inchide show-ul

Concurentii au aflat ordinea in care vor evolua in finala Eurovision 2017, reprezentantii Romaniei urcand pe scena din Kiev in a doua parte a show-ului de sambata, in timp ce artistii din Moldova vor canta printre primii.

Romania s-a calificat in finala Eurovision 2017: care au fost cele mai bune momente din a doua semifinala VIDEO

Ilinca si Alex, reprezentantii Romaniei, sunt in finala Eurovision 2017 dupa exprimarea voturilor publicului si ale juriilor de specialitate.

Eurovision 2017 Live VIDEO STREAM. Cine s-a calificat in finala Eurovision 2017

Eurovision 2017 Live VIDEO STREAM Semifinala. Reprezentantii Republicii Moldova, Greciei si Suediei se numara printre artistii care s-au calificat in finala Eurovision 2017 dupa show-ul primei.

Eurovision 2017: piesele impotriva carora lupta Romania si cum pot fi votati Ilinca si Alex. Tinerii au povestit cum a decurs recitalul cu juriul de specialitate

Ilinca si Alex vor evolua in aceasta seara pe scena din Kiev pentru a convinge publicul si juriile ca merita un loc in finala Eurovision 2017. Va prezentam in continuare care este sistemul de vot, dar si ultimele declaratii ale concurentilor inainte de semifinala.

VIDEO. Cine sunt concurentii cu cele mai mari sanse sa castige Eurovision 2017

Marile favorite in finala editiei din 2017 a concursului Eurovision sunt Italia si Portugalia. Pronosticurile caselo de pariuri ar putea fi rasturnate doar de Bulgaria, Suedia si Armenia.

Eurovision 2017. Pe ce loc e clasata melodia Romaniei la 25 de case de pariuri. Compozitorul piesei: Avem nevoie de rugaciunile voastre

Nu mai putin de 25 de case de pariuri acorda posibilitatea pasionatilor sa-si incerce norocul la Eurovision 2017. Melodia care reprezinta Romania se afla in top 10, iar favoriti sunt artistii din Italia, Belgia, Portugalia si Bulgaria. Specialistul constultat de Adevarul sustine ca de obicei casele de pariuri nu dau gres. Avem nevoie de rugaciunile voastre, a transmis fanilor compozitorul piesei Yodel It - Mihai Alexandru.

Eurovision 2017. Care sunt marile favorite la trofeul Eurovision 2017 VIDEO

Eurovision 2017Italia si Portugalia au ajuns in finala concursului Eurovision 2017 ca mari favorite, exceptand surprizele, pentru marea gala de sambata care se va desfasura la Centrul.

Am ratat ocazia de a avea inca doi romani in finala Eurovision

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017, Ilinca si Alex Florea, s-au calificat in finala cu piesa Yodel It! in show-ul care a avut loc in noaptea de joi spre vineri. Lor li.

Prima semifinala Eurovision 2017: Republica Moldova, intre cele zece tari care s-au calificat in finala

Republica Moldova, Australia si Cipru se numara printre cele zece tari care s-au calificat, marti seara, in finala Eurovision Song Contest 2017, ce va avea loc sambata la Kiev, potrivit news. ro.

Eurovision 2017. Primii zece concurenti calificati in Marea Finala VIDEO

Fanii din cele 18 tari repartizate in prima semifinala si cei din Italia, Marea Britanie si Spania au decis, aseara, alaturi de juriile de specialitate, primii zece finalisti ai Eurovision 2017.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )