Libnet.ro
UNICEF

01:05

Evenimente anulate la Galati din cauza confirmarii primului caz de infectare cu coronavirus

Adevărul Adevărul,
Evenimente anulate la Galati din cauza confirmarii primului caz de infectare cu coronavirus

Decizia autoritatilor a fost ferma: toate manifestarile cu public sunt anulate pana la sfarsitul lunii martie. Cei care nu respecta restrictia risca amenzi foarte mari si chiar sa se aleaga cu dosare penale pentru zadarnicirea combaterii epidemiei de COVID-19. continuă pe Adevărul

Oscarurile de la Bollywood, anulate din cauza noului coronavirus

Cel mai important eveniment anual al industriei cinematografice indiana va fi amanat, din cauza epidemiei de coronavirus, relateaza Agerpres. Evenimentul din India este echivalentul Premiilor.

Festivalul SXSW de tehnologie, muzica si film a fost anulat din cauza coronavirusului

Festivalul de muzica, tehnologie si film South by Southwest din Austin, Texas, a fost anulat, adaugandu-se unei liste din ce in ce mai mari de evenimente suspendate in intreaga lume din cauza ingrijorarilor cu privire la raspandirea epidemiei de coronavirus, anunta Mediafax, citand Reuters.

Zeci de mii de detinuti, eliberati din cauza epidemiei de coronavirus in Iran

Peste 70. 000 de detinuti au fost elibearati in Iran din cauza epidemiei de coronavirus, spun autoritatile. Masura a fost luata in special din cauza supraaglomerarii penitenciarelor si a pericolului raspandirii rapide a coronavirusului prin multimea de detinuti.

Ce i-a facut Alex Bodi Biancai Dragusanu, din cauza unei poze de pe Instagram. Reactia lui Teo Trandafir

Astazi este ziua de nastere a Biancai Dragusanu si loc sa fie cea mai fericita femeie din lume, aceasta a clacat insa, in Direct, la emisiunea lui Teo Trandafir. Iata ce a enervat-o la culme pe frumoasa blondina. Ce i-a facut Alex Bodi Biancai Dragusanu, din cauza unei poze de pe Instagram Bianca Dragusanu a .

Bilantul mortilor din cauza GRIPEI a ajuns la 54

UPDATE:Un barbat de 83 de ani, din judetul Mures a murit din cauza gripei. Numarul total al deceselor provocate de gripa, in Romania, a urcat la 54. A crescut numarul persoanelor care au murit din cauza.

Coronavirus: Comanda de masti de protectie, blocata din cauza interdictiilor din Germania Probleme mari si in aprovizionarea cu dezinfectanti

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, sustine ca marti sau miercuri ar putea sosi in Romania prima parte a comenzii de combinezoane necesare personalului medical care se ocupa de cazurile de infectie cu coronavirus. El a spus ca sunt probleme mari legate de achizitiile de materiale - comanda de masti de protectie, de exemplu, a fost blocata din cauza unei interdictii de transport in Germania.

Masuri extreme luate peste tot in lume din cauza coronavirusului

Masuri extreme luate peste tot in lume din cauza coronavirusului. Spania a luat decizia de a suspenda cursurile pentru orice forma de invatamant.

Anunt alarmant in Italia: 463 de morti din cauza coronavirusului

Anunt alarmant din Italia. Potrivit autoritatilor, 463 de oameni au decedat din cauza infectiei cu coronavirus.

UDMR anuleaza evenimentele publice dedicate zilei de 15 martie din cauza epidemiei de coronavirus

UDMR a anuntat luni, printr-un comunicat de presa, anularea evenimentelor publice dedicate zilei de 15 martie din cauza epidemiei de coronavirus. Avand in vedere noile masuri de preventie impuse de.

Dezastru pe Bursa: ce se intampla cu firmele romanesti din cauza epidemiei

Actiunile companiilor romanesti listate la bursa au inceput saptamana extrem de prost. Totul e cauzat de epidemia de coronavirus. Lucrurile au inceput sa se agite in Romania din cauza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )