Libnet.ro
UNICEF

09:30

EXCLUSIV Ce a ajuns sa faca Nikita pentru bani in Spania, dupa ce a facut doi copii cu doi barbati diferiti

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Ce a ajuns sa faca Nikita pentru bani in Spania, dupa ce a facut doi copii cu doi barbati diferiti

A trecut mai bine de un deceniu de cand Nikita, pe numele ei adevarat, Mihaela Ispas, a iesit din lumina reflectoarelor autohtone. La ora actuala, Nikita locuieste in Spania si duce o viata total diferita de cea din Romania. Ce a ajuns sa faca Nikita pentru bani in Spania Nikita sau Mihaela Ispas a plecat . continuă pe Playtech

CTP, replica acida pentru Raluca Turcan, dupa ce a picat Guvernul. Aia e fata de Popa Prostu

Cristian Tudor Popescu a reactionat intr-un mod foarte efervescent, dupa anuntul ca motiunea de cenzura a trecut si Guvernul condus de Ludovic Orban a picat. in acest sens, gazetarul a lansat un nou atac la adresa Ralucai Turcan, intr-o interventie televizata, in aceasta dupa-amiaza de miercuri. CTP, replica acida pentru Raluca Turcan, dupa ce a .

Anunt important pentru Mihai Bobonete, dupa ce s-a relansat la PRO TV cu emisiunea Pe Bune

Schimb de planuri pentru Mihai Bobonete? Ce anunt important a primit celebrul comediant si care a fost impactul dupa prima editie? Primele echipe care au luat parte la primul joc s-au distrat pe cinste. Anunt important pentru Mihai Bobonete! Aseara, 3 februarie, a avut loc prima editie a show-ului curiozitatilor. Pe Bune?! si-a schimbat moderatorul, .

EXCLUSIV Lacrimi si durere pentru Naomi. Ce s-a ales de faimosul transsexual, dupa ce a ramas fara un leu in buzunar si fara iubit

13 esecuri la Festivalul Mamaia, o orientare intima diferita de cea considerata normala in Romania, primita cu indoiala de popor, transsexualul Naomi a plecat in strainatate, in urma cu multi ani. Lacrimi si durere, caci esecul a revenit in viata ei. Prezentul o infatiseaza fara iubit si fara bani. Faimosul transsexual Naomi. Ce s-a ales .

Soc pentru o romanca din Spania dupa ce a cumparat peste dintr-un supermarket. Ce iesea din el - FOTO

Soc urias pentru o romanca din Spania. Femeia a mers la supermarket ca sa cumpere peste, insa avea sa regrete decizia.

Propunerea USR pentru sefia Senatului, dupa demisia lui Melescanu

Senatorul Vlad Alexandrescu este propunerea USR pentru presedintia Camerei superioare a Parlamentulu.

Vlad Alexandrescu, propunerea USR pentru sefia Senatului, dupa demisia lui Melescanu

Senatorul Vlad Alexandrescu este propunerea USR pentru presedintia Camerei superioare a Parlamentului, a anuntat luni liderul desemnat al senatorilor USR, Radu Mihail, care a precizat ca se va deschide o perioada de negocieri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )