Libnet.ro
UNICEF

00:07

EXCLUSIV Alegerile prezidentiale din Republica Moldova, analizate de politologul Cristian Pirvulescu: Sunt de o importanta cruciala

B1 B1,
EXCLUSIV Alegerile prezidentiale din Republica Moldova, analizate de politologul Cristian Pirvulescu: Sunt de o importanta cruciala

Republica Moldova se afla din nou in fata unui moment istoric: alegerile prezidentiale, care pot trasa o noua directie micului stat vecin cu Romania, considerat de multi drept pamant romanesc. Duelul din. continuă pe B1

Siegfried Muresan (PNL, PPE), despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Prezenta mare la vot inseamna victoria candidatei proeuropene Maia Sandu

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan, vicepresedinte al grupului PPE, este de parere ca o prezenta mare la alegerile prezidentiale din Republica Moldova inseamna victoria Maiei Sandu, candidata pro-europeana. De.

Cine va castiga alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Rezultatele a doua sondaje

Asociatia Sociologilor si Demografilor din Republica Moldova si Comunitatea WatchDog. MD si Institutul de Politici Publice au publicat luni, 9 noiembrie, doua sondaje de opinie. Ambele studii arata ca lupta in turul doi al alegerilor prezidentiale intre Maia Sandu si Igor Dodon va fi foarte stransa.

Iohannis, despre alegerile prezidentiale din R. Moldova: M-am bucurat sa vad un vot al cetatenilor pentru Maia Sandu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca s-a bucurat cand a vazut ca lidera PAS, Maia Sandu, a invins in primul tur al alegerilor prezidentiale din R. Moldova. Totodata, liderul de la Cotroceni a accentuat ca Romania va monitoriza foarte atent turul doi de scrutin, care se va desfasura pe 15 noiembrie, ca acesta sa fie decis exclusiv de votul alegatorilor, fara interferente nedorite.

Donald Trump isi face deja planuri pentru alegerile prezidentiale din 2024

Donald Trump le-ar fi transmis consilierilor de la Casa Alba ca analizeaza posibilitatea de a candida din nou la urmatoarele alegerile prezidentiale din 2024, potrivit unor surse politice de la Washington, citate de Axios. com.

Aleksandr Lukasenko, liderul Belarusului, despre alegerile prezidentiale din SUA: O rusine, o bataie de joc fata de democratie

Aleksandr Lukasenko a condus Belarusul timp de mai bine de un sfert de secol si a aratat ca nu intentioneaza sa faca un pas in spate, tara fiind macinata de proteste inca din luna august. in mod ironic, li.

Alegeri Moldova 2020. Maia Sandu vs. Igor Dodon. Ce spun ultimele sondaje de opinie inainte de scrutinul de duminica

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova 2020 au un rol extrem de important in ceea ce priveste viitorul micului stat de peste Prut. Maia Sandu si Igor Dodon, un candidat pro-occidental si altul pro-rus au.

Iohannis exprima sustinerea Romaniei pentru Maia Sandu la alegerile din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a salutat prezenta candidatei Maia Sandu in turul al doilea, cel decisiv.

Presa americana: Donald Trump ia in calcul posibilitatea de a candida din nou la alegerile prezidentiale din 2024

Donald Trump, presedintele in exercitiu al SUA, ar vrea sa candideze pentru un nou mandat la Casa Alba la alegerile din 2024. Potrivit unor surse politice, citate de site-ul de stiri Axios. com, Trump le-ar fi spus.

VIDEO Saturday Night Live a parodiat discursurile celor doi candidati americani la alegerile prezidentiale

Dupa ce luna trecuta SNL a parodiat dezbaterea dintre cei doi candidati la alegerile prezidentiale din Statele Unite, emisiunea de satira a inceput episodul de sambata aceasta cu un sketch despre victoria lui Joe Biden.

Lista candidatilor pe judete, la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare din 2020 vor avea loc la data de 6 decembrie, iar un nou semn al apropierii de scrutin s-a ivitvineri, cand s-a intrat oficial incampanie electorala, una ce se va.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )