Libnet.ro
UNICEF

05:16

EXCLUSIV Cele mai sigure zone din Romania in pandemie. Judetele cu 0 infectari in ultimele 24 de ore

B1 B1,
EXCLUSIV Cele mai sigure zone din Romania in pandemie. Judetele cu 0 infectari in ultimele 24 de ore

069 de noi cazuri de COVID-19 au fost confirmate in ultimele 24 de ore, potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Doar 10. 051 de teste au fost efectuate in intervalul mentionat n. r. - de 2,5 ori mai putine. continuă pe B1

Studiu de ultima ora: cat supravietuieste, de fapt, pe suprafete virusul si care sunt cele mai periculoase obiecte. Din pacate, le folosim zilnic

Informatii noi cu privire la rezistenta noului coronavirus pe obiecte ne spulbera orice speranta. Daca pana acum lasam in carantina anumite produse, pentru o perioada de trei, patru zile, ei bine, cercetatorii ne dau lumea peste cap. Potrivit celor mai noi studii, virusul are o durata de viata mult mai mare decat cea stiuta de .

Cat de mare este cea mai mare pestera din Romania. Este cea mai lunga din estul Europei

Romania, pe langa multele probleme, are si cele mai frumoase locuri de Europa. Nu de putine ori minunatiile naturii din tara au surprins turistii, dar si oamenii de stiinta si cercetatorii. Un astfel de loc este si Pestera Vantului, din Muntii Craiului. Cat de mare este Pestera Vantului, cea mai mare pestera din Romania Conform .

Cine a incasat cele mai mari subventii din agricultura din Romania. Arabii din Insula Brailei conduc

Cei mai mari zece beneficiari de subventii din agricultura, cu activitati atat in sectorul vegetal, cat si in cel zootehnic, au incasat anul trecut peste 53,1 de milioane de euro, mai mult cu peste 23 milioane de euro fata de anul 2018, conform datelor transmise de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA).

FOTO O adolescenta din Texas a doborat doua recorduri pentru cele mai lungi picioare din lume

Maci Currin are mai mult de oferit decat picioarele dar acestea reprezinta 60% din inaltimea sa totala, scrie CNN.

EXCLUSIV Adriana Iliescu si-a pregatit inmormantarea deja! Cate mii de euro a dat pe un loc de veci la cel mai scump cimitir din Bucuresti

In varsta de 83 de ani, cea mai batrana mama din Romania a pregatit totul pentru momentul in care va trece in nefiinta, inclusiv hainele cu care va fi imbracata. A devenit mama la 65 de ani Si-a dorit nespus sa aiba un copil, insa soarta nu a fost deloc blanda cu ea. Cu ultimele .

EXCLUSIV A fost cel mai mare focar de COVID-19 din Romania, iar acum are sectiile ATI abia la 50% din capacitate. Judetul care s-a blindat pentru iarna

Judetul Suceava a fostcel mai mare focar de COVID-19 din Romania. Autoritatile raportasera in primavarapeste 2. 000 de cazuri zilnice, iar personalul medical a fost aproape tot infectat cu SARS-COV-2.

Ministrul Sportului, despre anularea Maratonului Bucuresti: A trebuit sa reactionam rapid si sa luam cele mai bune decizii pentru binele public si pentru binele sportivilor Ce spune despre introducerea unor noi restrictii (VIDEO)

O noua competitie sportiva din Romania se anuleaza din cuaza cresterii numarului cazurilor de coronavirus. Este vorba despre Maratonul Bucuresti, care conta chiar pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la.

Oana Zavoranu, atac fara precedent la adresa vedetelor din Romania. Nu a fost niciodata atat de dura

Oana Zavoranu, daca sperati sa se fi linistit, va dezamagim. Recent vedeta a avut critici dure la adresa vedetelor din Romania. Totul s-ar fi intamplat intr-un dialog cu fanii pe contul ei de Instagram. Oana Zavoranu, atac fara precedent la adresa vedetelor din Romania Oana Zavoranu este recunoscuta ca una din cele mai directe vedete .

Cele mai proaste combinatii alimentare pe care le fac romanii. inceteaza sa mai mananci asa daca tii la tine

Cu toate ca gusturile s-au mai rafinat in ultimii ani, iar meniurile au devenit tot mai sofisticate si mai diversificate, oamenii fac mari greseli inca atunci cand vine vorba de alimentatie. Astfel ca unele combinatii sunt adevarate bombe calorice, pe care ar trebui sa le eviti. Cele mai proaste combinatii alimentare pe care le fac .

Zodii care se enerveaza repede. Cele mai explozive combinatii de zodii intr-un cuplu

Sunt anumite zodii ce se enerveaza foarte repede. Nu se pot schimba indiferent de cat de mult ar incerca, pur si simplu asta este personalitatea lor. Este greu sa te afli in preajma unor astfel de zodii deoarece nu vrei sa spui ceva ce i-ar putea deranja sau sa faci ceva ce nu e pe .

ştiri de la B1

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )