Libnet.ro
UNICEF

16:00

Studiu de ultima ora: cat supravietuieste, de fapt, pe suprafete virusul si care sunt cele mai periculoase obiecte. Din pacate, le folosim zilnic

Playtech Playtech,
Studiu de ultima ora: cat supravietuieste, de fapt, pe suprafete virusul si care sunt cele mai periculoase obiecte. Din pacate, le folosim zilnic

Informatii noi cu privire la rezistenta noului coronavirus pe obiecte ne spulbera orice speranta. Daca pana acum lasam in carantina anumite produse, pentru o perioada de trei, patru zile, ei bine, cercetatorii ne dau lumea peste cap. Potrivit celor mai noi studii, virusul are o durata de viata mult mai mare decat cea stiuta de . continuă pe Playtech

Alexandru Rafila, anunt de ultima ora despre vaccinul impotriva virusului. Cat va costa pentru toti romanii

Alexandru Rafila a facut anuntul mult asteptat de romani. Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii a explicat ce se intampla cu vaccinul pentru coronavirus si cat va costa. Alexandru Rafila, despre cat va costa vaccinul in contextul in care numarul de cazuri de COVID-19 este in crestere, romanii cer informatii despre imunizarea impotriva coronavirusului.

Toate scolile din Bucuresti ar putea fi inchise! Anunt de ultima ora de la CNSU

In scurt timp va avea loc o sedinta de ultim moment a Comitetului pentru Situatii de Urgenta din Capitala . Sedinta a fost stabilita dupa trimiterea unei adrese din partea Inspectoratului Scolar catre Prefectura. Anunt de ultima ora. Toate scolile din Bucuresti ar putea fi inchise in ultima vreme, numarul cazurilor de COVID-19 din Bucuresti .

Rasturnare de situatie pentru Radu Mazare. Va fi eliberat din inchisoare?! Dezvaluiri de ultima ora

Rasturnare de situatie in cazul lui Radu Mazare. Politicianul ar putea fi eliberat dupa ce a ajuns la inchisoare. Se intampla in aceste momente. Radu Mazare, ar putea di eliberat din inchisoare Alaturi de avocatul sau, Radu Mazare a emis un comunicat de presa prin care spune ca a fost predat autoritatilor din Romania in .

Adio, petreceri si evenimente private. Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Ce restrictii li se pregatesc romanilor

In urma cresterii alarmante a cazurilor de COVID-19, Ludovic Orban a anuntat cu putin timp in urma noi restrictii ce se vor aplica in viitorul apropiat. Premierul anunta ca va solicita sistarea petrecerilor si evenimentelor provate, acestea fiind o sursa sigura de infectare cu COVID-19. in cel mai bun caz, cetasenii vor avea o varianta .

Ultima ora. Ministrul Sanatatii a facut anuntul despre carantinarea Bucurestiului. Ce ii asteapta pe cetateni dupa ce Capitala a atins un nou record de imbolnaviri

Autoritatile sunt in alerta dupa cresterea exploziva a cazurilor de COVID-19. in continuare, Capitala ramane orasul cu cele mai cazuri de noul coronavirus, raportate zilnic. in cursul zilei de duminica, ministrul Sanatatii s-a aflat la iasi, acolo unde a oferit si cateva declaratii de presa cu privire la carantinarea Bucurestiului, daca ancheta epidemiologica o va .

Marcel Vela, apel de ultima ora catre cetateni. Ce le solicita ministrul Afacerilor de Interne milioanelor de romani

Pandemia de COVID-19 a atins cote inimaginabile in Romania, motiv de ingrijorare pentru autoritati, medici si cetateni. Cu toate acestea, sunt inca multe persoane care nu respecta normele de protectie si de evitare a raspandirii virusului, iar rezultatele sunt peste masura: o crestere semnificativa a cazurilor, de la zi la zi. Marcel Vela a transmis .

Ce se intampla cu angajatii din HORECA? Guvernul Orban, anunt radical de ultima ora

Vineri la Palatul Victoria, premierul Ludovic Orban a avut o intalnire cu reprezentatii HoReCa. El a spus ca Guvernul va continua sa plateasca somajul pentru angajatii industriei, in perioada in care activitatea este suspendata si ca se vor analiza masuri fiscale cu privire la sprijinirea antreprenorilor din acest sector. Ce se intampla cu angajatii din .

Anunt de ultima ora despre starea de urgenta. Klaus Iohannis a luat decizia acum, pentru toti romanii

Dupa vizita de vineri de la Institutul National de Sanatate Publica, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a sustinut o declaratie cu privire la revenirea la Starea de urgenta. Anunt de ultima ora. Klaus Iohannis a luat decizia Astazi, 9 octombrie presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu doreste revenirea la starea de urgenta. Totodata, el a .

NATO, anunt de ultima ora despre Afganistan. Ce se va intampla cu militarii romani din zona

In urma cu putin timp NATO anunta reducerile trupelor in Afganistan, pe masura ce SUA face acelasi lucru. Anuntul a fost facut de inaltul oficial al organizatiei, Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO. NATO, anunt de ultima ora despre Afganistan Decizia administratiei Trump de a retrage in cele din urma cateva mii de soldati din .

Ultima ora. Raed Arafat, anuntul de care toti romanii se temeau. Masca de protectie, obligatorie in spatii libere. Cand se vor aplica noile restrictii

Ieri a fost ziua in care s-au inregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19 in Romania , inca de la inceputul pandemiei. Acest bilant negru a alertat autoritatile, medicii, dar si milioane de romani care asteapta cu nerabdare vesti mai bune. Seful DSU, Raed Arafat a explicat, in cursul serii de joi, cu ce probleme .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )