Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Culisele celei mai mari amenzi din istoria pensiilor private: Cum a votat fiecare membru din conducerea ASF, dupa ce Dragnea a spus ca ar trebui actionat foarte dur n cazul NN Pensii

Hotnews Hotnews,
 EXCLUSIV Culisele celei mai mari amenzi din istoria pensiilor private: Cum a votat fiecare membru din conducerea ASF, dupa ce Dragnea a spus ca ar trebui actionat foarte dur n cazul NN Pensii

Scandalul celei mai mari sanctiuni din istoria pensiilor private revine in contextul in care noua conducere ASF sustinuta de guvernarea PSD-ALDE este contestata de Opozitie la Curtea Constitutionala. continuă pe Hotnews

Selectionata chilipirurilor! Cele mai tari lovituri financiare din istoria fotbalului

Profitand de Black Friday, ziaristii de la Mundo Deportivo au alcatuit echipa celor mai profitabile transferuri din fotbalul international. Pe lista celor 11 jucatori de top cumparati la preturi derizorii se gasesc nume ca Roberto Carlos, Eric Cantona si Bebeto.

FOTO Catedrala Mantuirii Neamului, fata in fata cu cele mai mari si mai frumoase biserici din lume

Catedrala Mantuirii Neamului este una dintre cele mai mari din lume. Cartile bisericesti sustin ca asa cum invatatura Bisericii trebuie sa stapaneasca sufletele credinciosilor, la fel si lacasul de cult trebuie sa domine imprejurimile. Adevarul prezinta cum arata cele mai mari si cele mai frumoase biserici din lume.

AVERTISMENT pentru romani! Ne asteapta CEA MAI GREA iarna din ultimii 8 ani

Meteorologii ii avertizeaza pe toti romanii care doresc sa isi petreaca sarbatorile de iarna in Marea Britanie ca arhipelagul ar putea infrunta cea mai friguroasa iarna din ultimii 8 ani, scrie.

RECORD MONDIAL stabilit in Oradea: CEL MAI LUNG CALTABOS din lume

Cel mai mare caltabos din lume a fost facut de o echipa de bucatari din Bihor, astfel reusind sa depaseasca recordul stabilit de Spania cu un sangerete. Caltabosul, lung de 208 metri, a fost realizat de.

Ele sunt cele mai puternice INFLUENCERE din MODA in 2018! Lady GaGa este pe ULTIMUL loc! Te asteptai la ACEASTA castigatoare?

Admirata pentru eleganta sa, Ducesa de Sussex, Meghan Markle, ocupa abia locul 3 in topul celor mai puternici influenceri din moda in 2018. Topul Lyst este bazat pe impactul avut de tinutele purtate de.

Cati bani au facut cele mai mari companii de pe bursa in trimestrul al treilea

Cele mai importante companii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au reusit sa beneficieze de cresterea economiei romanesti, inregistrand, per ansamblu, rezultate operationale mai bune in trimestrul al treilea T3) dar si la nivelul ultimelor 9 luni.

Venituri si cheltuieli mai mari in a doua rectificare bugetara din 2018 aprobata de Guvern

Guvernul a aprobat vineri a doua rectificare bugetara din acest an, iar fata de prevederile initiale sunt 9,5 miliarde de lei in plus la venituri si 10,7 miliarde lei in plus la cheltuieli, a declarat vineri ministrul Finantelor Publice, Eugen.

intalnire SOC la Viena! Cancelarul austriac s-a vazut cu cea mai SEXY deputata din Romania (FOTO)

Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, a avut o intalnire la Viena cu mai multi tineri parlamentari din Europa, cu putin timp inaintea preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii.

Dezvaluiri HALUCINANTE dupa investigatia de AMPLOARE de la cel mai mare bordel din Marea Britanie! De cati clienti are nevoie o prostituata romana ca sa plateasca chiria

O prostituata romana din Marea Britanie are nevoie de cel putin 30 de clienti pe luna pentru a-si plati chiria, relateaza stirileprotv, dupa ce o investigatie de amploare desfasurata in Londra a scos la.

Amazon.com, FT.com si retaileri locali - cele mai bune carti din 2018

Amazon. com, specialistii consultati de Financial Time dar si doua dintre principalele magazine de carte din Romania, elefant. ro si libris. ro sunt surse de incredere atunci cand vine vorba de lecturi de calitate. ro a consultat sursele.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )