Libnet.ro
UNICEF

05:45

EXCLUSIV. Gabriela Firea explica de ce, pentru o zi, nu a mai avut cont de Facebook

Hotnews Hotnews,
 EXCLUSIV. Gabriela Firea explica de ce, pentru o zi, nu a mai avut cont de Facebook

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a facut, pentru Stirile ProTV, primele precizari dupa ce a fost huiduita, luni seara, pe Arena Nationala. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea si-a suspendat pagina de Facebook dupa ce a fost huiduita pe Arena Nationala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a suspendat luni seara pagina oficiala de Facebook dupa ce aceasta a fost huiduita pe Arena Nationala. Cu putin timp in urma, Firea publicase o reactie in care explica ca evenimentul a incercat sa fie compromis de catre sorosisti.

Gabriela Firea, decizie radicala dupa ce sute de pasari au fost gasite moarte in Parcul Bordei: O ancheta interna a fost declansata de urgenta

Gabriela Firea a avut o prima reactie dupa ce sute de pasari au fost gasite moarte in Parcul Bordei, dupa ce au mancat otrava pentru sobolani. Avand in vedere incidentul inregistrat astazi pe lacul din.

Gabriela Firea, reactie dupa incidentul de pe Arena Nationala: Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o prima reactie dupa ce a fost huiduita pe Arena Nationala, la evenimentul organizat in cinstea victoriei obtinute de Simona Halep. Nicio fapta.

Gabriela Firea, mesaj de ultima ora: Vor veni peste 400.000 de oameni la mitingul PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre mitingul PSD, dar si despre alte evenimente care vor avea loc sambata in Bucuresti. Am avut ieri comandament perntru organizarea celor 15.

Cele mai bune glume dupa ce Gabriela Firea a fost huiduita si si-a inchis contul de Facebook: Dupa Kerber, Muguruza si Stephens, Halep a eliminat-o si pe Firea

Gabriela Firea nu s-a ales doar cu huidelile copioase de pe Arena Nationala, ci si cu un potop de ironii usturatoare pe Facebook, care au adus-o in punctul de a-si inchide pagina. Oamenii au taxat dur faptul ca primarul general al Capitalei a urcat pe aceeasi scena cu Simona Halep, campioana de la Roland Garros, fiind de parere ca a profitat de ocazie pentru a castiga simpatia romanilor.

Gabriela Firea, despre mitingul PSD: Traim intr-o dictatura a minoritatii care vrea sa confiste institutiile

Primarul general al Capitalei,Gabriela Firea, face un apel pentru o prezenta cat mai mare a cetatenilor la mitingul organizat dePSDin Piata Victoriei impotriva abuzurilor institutiilor de.

Gabriela Firea: Nu putem accepta sa avem alegeri libere si cineva cu geaca rosie sa confiste votul

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat sambata, la mitingul PSD-ALDE, ca nu mai poate fi acceptat ca in Romania sa fie organizate alegeri libere si cineva cu geaca rosie, participand la.

Gabriela Firea anunta ca va participa la mitingul PSD pe care l-a autorizat: Orice fel de abuz trebuie sanctionat

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, sambata, pe Facebook, ca va participa la mitingul impotriva abuzurilor, organizat legal de PSD - ALDE, precizand ca nimic nu poate fi mai antidemocratic decat nerespectarea votului romanilor. Firea subliniaza ca traim intr-o dictatura a minoritatii care nu s-a bucurat de votul romanilor dar care vrea sa confiste institutiile prin frauda politica si morala si ca orice fel de abuz trebuie sanctionat.

Gabriela Firea anunta ca va participa la mitingul PSD: Orice fel de abuz, in special cel de putere, trebuie sanctionat

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca va participa la mitingul PSD care va avea loc in Piata Victoriei, ea sustinand ca trebuie sanctionat orice fel de abuz, in special cel de putere. Firea mai sustine ca inca din prima zi de la castigarea alegerilor de catre PSD, atat Guvernul, cat si autoritatile locale au fost supuse unei campanii de denigrare, defaimare, transmiterea de informatii false, manipulare si boicotare a activitatii.

FOTO VIDEO Gabriela Firea, huiduita pe Arena Nationala de fanii Simonei Halep

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a fost huiduit, luni seara, de publicul adunat pe arena Nationala pentru a o felicita pe Simona Halep pentru castigarea trofeului de la Roland Garros.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )