Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fara limite! Varul lui Emi Pian il ameninta pe cantaretul Jador: Unde te prind, daca nu te bat. Atat iti spun. Cum s-a ajuns aici

Antena3 Antena3,
Fara limite! Varul lui Emi Pian il ameninta pe cantaretul Jador: Unde te prind, daca nu te bat. Atat iti spun. Cum s-a ajuns aici

Clanul Duduianu este in prim plan in ultima perioada, dupa ce Emi Pian a fost ucis de unul dintre rivalii sau in urma unui joc de barbut. George Pian, varul decedatului face eforturi mari sa iasa in evidenta si l-a luat la tinta pe Jador, cantaretul de manele, denumit si regele Youtube-ului pentru ca toate melodiile pe care le scoate ajung pe locul 1 in trending. continuă pe Antena3

Varul lui Emi Pian, amenintare pentru Jador. O sa mori! Tu nu ai pic de rusine?

George Pian, varul fostului lider al Duduienilor, care a fost asasinat in urma unui conflict cu un clan rival, il displace profund pe cantaretul de manele, Jador. Mai mult, intr-un videoclip incarcat recent pe Youtube, ruda lui Emi Pian l-a desfiintat pe artist. Mai multe detalii, in continuare. Varul lui Emi Pian nu-l are la .

Sorinel Pustiu a fost injunghiat in picior, fix ca Emi Pian. Ce a patit cantaretul

Sorinel Pustiu a trecut prin momente de groaza, in urma cu cativa ani, cand era sa fie ucis exact ca liderul clanului Duduianu, Emi Pian. Manelistul a fost atacat intr-un mall din Capitala si se pare ca atacul nu a fost unul intamplator, chiar daca cel care l-a injunghiat i-a furat si telefonul mobil, pentru .

Atac sangeros in Dambovita, dupa inmormantarea lui Emi Pian. Politisti, taiati cu coasa si lasati fara degete, iar alte doua persoane au fost impuscate

Misiune grea pentru doi politisti din Dambovita care au fost solicitati pentru a interveni intr-un scandal izbucnit in comuna Vacaresti, judetul Dambovita, acolo unde un barbat in stare de ebrietate ataca trecatorii pe strada. Doi politisti, atacati cu o coasa Doi politisti au fost victimele a doi frati pusi pe scandal si lupte sangeroase. Oamenii .

Ce scrie pe crucea lui Emi Pian. Multi oameni s-au mirat cand i-au aflat adevaratul nume

Astazi a avut loc inmormantarea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, in jurul orei 12:00. Acesta a fost ucis in noptea de luni spre marti, dupa ce a fost injunghiat intr-un conflict intre mai multe persoane, in sectorul 6. Emi Pian avea 39 de ani. Ce scrie pe crucea lui Emi Pian Emi Pian a .

Fratele lui Emi Pian a ajuns la Politie. Ce se intampla, de fapt, in cazul mortii intelopului

Ciprian, fratele lui Emi Pian, a fost ridicat cu mascatii si dus la audieri. La mai bine de o saptamana de la uciderea lui Emi Pian, politia si procurorii fac perchezitii la clanurile Duduianu si Rinu. Fratele lui Emi Pian a ajuns la Politie Conform avocatei familiei, anchetatorii nu au gasit probe incriminatorii, dar fratele .

De ce a fost ucis Emi Pian. Gratian, fratele lui, face declaratii noi

Un frate a lui Emi Pian rupe tacerea. Acesta spune care este motivul pentru care a fost ucis fratele sau. Gratian, fratele lui Emi Pian face declaratii noi. Care este motivul pentru care a fost ucis fratele acestuia Unul dintre fratii lui Emi Pian, Gratian a declarat la Romania TV, luni seara ca fratele lui .

Serban Huidu l-a desfiintat pe Emi Pian: Un jeg. A primit imediat raspunsul: Esti un criminal

A fost prima reactie a lui Serban Huidu, dupa ce Emi Pian a fost inmormantat. Astfel ca afirmatia prezentatorului TV a starnit razboiul, iar Bianca Pop a rabufnit. Mesajul lui Serban Huidu despre Emi Pian Multi oameni au reactionat dupa inmormantarea lui Emi Pian. Daca multi l-au plans si s-au aratat profund indureratu, au existat .

Scandal la inmormantarea lui Emi Pian. Familia Duduienilor, conflict cu Politia. De unde a pornit totul

Este scandal la inmormantarea interlopului Emi Pian! Rude ale decedatului nu sunt lasate sa intre in cimitirul unde acesta isi va dormi somnul de veci. Mai mult, administratia cimitirului respectiv a decis sa inchida pur si simplu portile! A izbucnit un scandal la inmormantarea lui Emi Pian Mai multe rude ale lui Emi Pian nu .

Emi Pian s-a dus la Dumnezeu! S-a pus lumea in genunchi

E om Emi Pian. Emi Pian e om mare pentru Clanul Duduienilor, dar mai ales pentru romanul de toata mana. E un model printre modele. Pentru ca Politia, Procurorii, Nimeni nu i-a clintit afacerile. Pentru ca Emi Pian a reusit in viata lui. Pentru ca si-a gasit drumul si l-a urmat. Pentru ca nimeni si nici un an de puscarie nu l-a clintit din tinta lui. Si a murit mare si tare. Si de aceea, modelul lui Pian va fi urmat in familie, in clan. Aici e povestea anturajului. Restul, povestea ticalosirii, bineinteles, e semnatura lui Pian.

Emi Pian, inmormantat acum in secret. Ce s-a intamplat la cimitir cu familia

Emi Pian, liderul clanului Duduianu va fi inmormantat astazi! Trupul neinsufletit al interlopului a ajuns deja la biserica, unde preotul va face slujba specifica. Emi Pian este inmormantat astazi Cele trei nopti de priveghi s-au terminat, iar Emi Pian a parasit pentru ultima data locuinta sa si pe cei apropiati, desi inmormantarea ar fi trebuit .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )