Libnet.ro
UNICEF

00:07

Exclusiv! Primarul din Timisoara nu este de acord ca terasele sa fie inchise la ora 23.00: Eu chiar sunt adeptul masurilor foarte aspre!

Antena3 Antena3,
Exclusiv! Primarul din Timisoara nu este de acord ca terasele sa fie inchise la ora 23.00: Eu chiar sunt adeptul masurilor foarte aspre!

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre decizia luata la nivel national care obliga patronii teraselor sa inchida dupa ora 23:00. Nicolae Robu spune despre el ca este adeptul masurilor aspre pentru cei care nu respecta regulie, insa, cu toate acestea are o serie de obiectii impotriva acestei masuri. De asemenea, edilul a recunoscut ca a fost aglomerat la unele terase, insa au intervenit echipele de control si totul a fost pus la punct. continuă pe Antena3

Primarul din Timisoara, Nicolae Robu, suparat pe decizia privind limitarea programului la terase: Am fost indus in eroare!

Am constatat ca am fost indus in eroare, de la nivel national doar propunandu-se asta, nu dispunandu-se, a reactionat pe Facebook primarul Timisoarei, Nicolae Robu, referitor la decizia de limitare pana la ora 23. 00 a programului de functionare a teraselor.

Cazul gravidei decedate: Managerul Spitalului din Timisoara acuza medicii din Arad ca nu au intubat-o la timp

Cazul gravidei aradene decedate in drum spre Timisoara, in ambulanta, ridica suspiciuni cu privire la modul in care au actionat medicii aradeni. Managerul Spitalului din Timisoara ii acuza pe medicii aradeni ca ar fi putut salva viata pacientei daca o intubau la timp: Acest lucru este halucinant avand in vedere ca pacienta ar fi avut o saturatie de oxigen de 70%, mult sub limita obligativitatii intubarii, fiind deci un caz clasic de ATI. O simpla intubare facuta la timp ar fi ajutat la salvarea a doua vieti omenesti, dintre care a unui fat.

Cum a decis un procuror ca afara cu ungurii din tara este o presupusa lozinca antimaghiara si nu incitare la ura si discriminare Clasarea dosarului Valea Uzului

Procurorul care a inchis Dosarul Valea Uzului sustine in ordonanta de clasare ca afara cu ungurii din tara este o presupusa lozinca antimaghiara care nu se incadreaza la infractiunea de incitare la ura si discriminare, pe motiv ca nu vizeaza o categorie de persoane, ci o etnie. Procurorul de pe langa Judecatoria Moinesti, Daniel Galbeaza, a clasat cauza sub aspectul savarsirii tuturor infractiunilor reclamate de PPMT si Asociatia Miko Imre. Singura masura dispusa in dosar este restituirea unui lant si a unui lacat de la poarta cimitirului distrusa in timpul incidentelor violente din iunie anul trecut.

EXCLUSIV Nicolae Robu, despre scandalul privind programul teraselor din Timisoara: Consider o greseala faptul ca s-a adoptat limitarea orarului de functionare la ora 23.00

Sambata seara, la ora 19:00 a intrat in vigoare si in judetul Timis decizia Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, prin care masca devine obligatorie, iar terasele se vor inchide la ora.

Fostul manager al Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara, candidatul PSD la Primaria Timisoara

Biroul Permanent Judetean al PSD Timis a decis, in unanimitate, validarea candidaturii pentru Primaria Timisoara, a medicului Vichita Lazureanu, fost manager al Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Este primul candidat femeie al PSD Timis pentru aceasta functie.

EXCLUSIV Muzeele din subordinea Ministerului Culturii, grav afectate de pandemie. Cati vizitatori le-au trecut pragul in primele doua luni ale starii de alerta

In contextul pandemiei de coronavirus, toate muzeele din Romania au fost inchise odata cu intrarea tarii in stare de urgenta, insa, acestea au fost redeschise dupa 2 luni, atunci cand au fost luate primele.

Primarul din Calafat si-a mintit consilierii ca nu mai candideaza ca sa ii voteze un proiect de 3 milioane de euro (VIDEO)

Lucian Ciobanu, primarul PSD al municipiului Calafat, judetul Dolj, a recunoscut faptulca si-a mintit consilierii democrati, precum si pe cei liberali, ca nu va mai candida anul acesta la primaria orasului.

GIUSEPPE CONTE: Noul pod din Genova este un simbol al unei noi Italii

Prim-ministrul italian Giuseppe Conte a afirmat luni ca inaugurarea noului pod din orasul italian Genova, care il inlocuieste pe cel care s-a prabusit in urma cu doi ani provocand moartea a 43 de persoane, este un semn al viitorului luminos al tarii.

Sergiu, tatal calaret din Iasi, este anchetat de politisti. Ce a facut e de necrezut!

Sergiu Ion Ciobatariu, tanarul care s-a dus cu calul sa-i duca scutece sotiei sale aflate la maternitate, este anchetat penal de politisti dupa ce a comis o infractiune.

CORONAVIRUS |Radu Tincu: Presiunea pe serviciile ATI din Bucuresti este uriasa (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a declarat vineri seara, la Talk B1 cu Tudor Musat, ca paturile de Terapie Intensiva de la spitalele de linie 1 si spitalele suport din Bucuresti au fost, in ma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )