Libnet.ro
UNICEF

22:45

EXCLUSIV. Ce relatie au, de fapt, Andreea Balan si Tiberiu Argint. Adevarul a iesit la iveala

Playtech Playtech,
EXCLUSIV. Ce relatie au, de fapt, Andreea Balan si Tiberiu Argint. Adevarul a iesit la iveala

Desi au fost fotografiati sarutandu-se pe litoralul romanesc, iar mai apoi fiecare a preferat sa lase de inteles ca ar forma un cuplu, in realitate, Andreea Balan si Tiberiu Argint sunt numai prieteni, sustin cei din anturajul acestora. Adevarul despre relatia Andreea Balan Tiberiu Argint Au trecut sase luni de cand numele Andreei Balan . continuă pe Playtech

De ce se casatorisera, de fapt, Andreea Balan si George Burcea. Andreea a avut un adevarat soc

De povestea lor de dragoste la inceput superba au stiut multi, dar abia acum s-a aflat inceputul casniciei celor doi. De ce s-au casatorit Andreea Balan si George Burcea? De ce s-au casatorit Andreea Balan si George Burce? Fanii cuplului au sperat la o impacare fulgeratoare, dar nu se va mai intampla. Andreea este indragostita .

George Burcea a bagat frica in ei. Ce a facut fostul sot al Andreei Balan dupa ce aceasta s-a afisat cu Tiberiu Argint

Actorul a avut mai multe postari dubioase de cand s-a despartit de Andreea Balan. Astazi, acesta a scris din nou un mesaj, la care a primit mai multe comentarii si intrebari din partea internautilor. George Burcea a bagat frica in ei. Ce a facut fostul sot al Andreei Balan dupa ce aceasta s-a afisat cu .

Cum a fost surprinsa Andreea Balan la cumparaturi. A atras toate privirile! Foto

Andreea Balan tine cu dintii de imaginea pe care si-a creat-o deja de ani buni. Cum a fost aceasta surprinsa la cumparaturi? Artista era acompaniata de fiica sa cea mare. Cum a fost Andreea Balan surprinsa la cumparaturi? Andreea Balan face ce face si nu scapa de ochii vigilenti. Aceasta este implicata de luni bune .

Andreea Balan a schimbat domeniul. Din ce face bani acum, cand nu poate avea concerte

In urma cu doi ani, Andreea Balan a inceput sa faca vlogging, dar in ultimele luni, din cauza pandemiei, artista s-a axat mai mult pe partea de online, incercand sa fie foarte aproape de fanii sai. Andreea Balan a schimbat domeniul Andreea Balan isi doreste sa se intoarca la concerte, dar intre timp, se inspira, .

De ce a plecat, de fapt, Andreea Mantea de la Puterea Dragostei. Asta este motivul adevarat

De curand, Andreea Mantea a anuntat ca renunta la emisunea pe care o prezinta de ani buni, si anume Puterea Dragistei, dar fara a spune clar care sunt motivele pentru care a luat aceasta decizie. De ce a plecat, de fapt, Andreea Mantea de la Puterea Dragostei Andreea Mantea a devenit celebra in urma cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )