Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cum a fost surprinsa Andreea Balan la cumparaturi. A atras toate privirile! Foto

Playtech Playtech,
Cum a fost surprinsa Andreea Balan la cumparaturi. A atras toate privirile! Foto

Andreea Balan tine cu dintii de imaginea pe care si-a creat-o deja de ani buni. Cum a fost aceasta surprinsa la cumparaturi? Artista era acompaniata de fiica sa cea mare. Cum a fost Andreea Balan surprinsa la cumparaturi? Andreea Balan face ce face si nu scapa de ochii vigilenti. Aceasta este implicata de luni bune . continuă pe Playtech

Andreea Balan, gafa uriasa in public. Gestul observat de mii de oameni: au desfiintat-o pe artista

Andreea Balan a intrat in gura fanilor de pe YouTube! Ce gest extrem de neglijent a facut cunoscuta cantareata in ultimul sau clip? Fanii au desfiintat-o. Andreea Balan, gest neglijent in public Andreea Balan a atras atentia intr-un mod negativ in ultimul vlog de pe canalul sau de YouTube. Cunoscuta cantareata i-a luat iar la .

Andreea Balan a schimbat domeniul. Din ce face bani acum, cand nu poate avea concerte

In urma cu doi ani, Andreea Balan a inceput sa faca vlogging, dar in ultimele luni, din cauza pandemiei, artista s-a axat mai mult pe partea de online, incercand sa fie foarte aproape de fanii sai. Andreea Balan a schimbat domeniul Andreea Balan isi doreste sa se intoarca la concerte, dar intre timp, se inspira, .

George Burcea, prima reactie clara dupa ce Andreea Balan are un nou iubit. I-a socat pe oameni

George Burcea nu s-a putut abtine si a avut o prima reactie dupa ce s-a aflat ca fosta sa sotie, mama fetitelor sale, are un nou iubit. Acesta a tratat ironic noua relatie pe care Andreea Balan o are. George Burcea, reactie dura dupa ce Andreea Balan si-a facut un nou iubit. Oameni sunt socati .

Lidia Buble, aparitie soc in public. Cum a fost surprinsa in Bucuresti

Despartirea de Razvan Simion pare sa ii priasca Lidiei Buble. Cantareata s-a schimbat radical dupa despartire. Se imbraca si arata tot mai bine, semn ca prezentatorul TV este istorie. Astfel, Lidia Buble si-a facut o aparitie soc in cartierul milionarilor din Bucuresti, zilele trecute. Lidia Buble, aparitie socanta in public. Cum a fost surprinsa cantareata .

Mihaela Borcea, mai fericita ca niciodata. Cum a fost surprinsa alaturi de iubit

Mihaela Borcea este in culmea fericirii, alaturi de barbatul care-i face zilele mai senine. Cum a fost surprinsa fosta sotie a lui Cristi Borcea? Dragostea pluteste in aer. Mihaela Borcea, in culmea fericirii Mihaela si Cristi Borcea au decis deja de mai bine de 11 ani sa-si traiasca vietile separat, desigur ca micutii carora le-au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )