Libnet.ro
UNICEF

14:15

EximBank urca in Top 100 banci din Europa de Sud-Est

România Liberă România Liberă,
EximBank urca in Top 100 banci din Europa de Sud-Est

EximBank a urcat sapte pozitii in Top 100 Banci din Europa de Sud-Est dupa profitul inregistrat anul trecut, ocupand locul 31, conform clasamentului anual realizat de agentia de presa SeeNews. Editia din acest an include 22 de banci romanesti, iar EximBank se mentine in top zece cele mai profitabile banci, fiind pe pozitia a 8-a. continuă pe România Liberă

Trei romani, pe lista celor mai importanti 100 inovatori din Europa Centrala si de Est

Trei romani se regasesc pe lista celor 100 de lideri ai inovatiei din Europa Centrala si de Est, elaborata de mai multe companii, intre care si Google, ca parte a unei campanii care are ca scop promovarea inovatiei in aceasta regiune, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei.

Google: Trei romani, pe lista din top 100 inovatori ai Europei Centrale si de Est

Trei romani, respectiv Ionut Budisteanu, Paul-Andre Baran si Cristian Botan, se regasesc pe lista celor 100 de lideri ai inovatiei din Europa Centrala si de Est. Selectia a fost facuta de mai multe companii, intre care si Google, ca parte a unei.

Sorana, in cadere libera. E mai jos de top 100

Sorana Cirstea se prabuseste in ierarhia lumii. A iesit din Top 100 WTA. Targovisteanca traverseaza una dintre cele mai proaste perioade ale carierei sale de pana acum, ajungand la contraperformanta de a iesi, dupa multa vreme, chiar si din prima suta mondiala valorica.

Victoria Nuland, discurs dur la adresa unor lideri din Europa centrala: Protejati parlamentarii corupti, ignorati Parlamentul cand va convine/Cancerul coruptiei distruge visele celor care lupta pentru democratie

Victoria Nuland, subsecretar de stat american pentru Afaceri Euroasiatice, a lansat joi un atac extrem de dur la adresa unor lideri politici din Europa centrala fara a-i numi, oficialul american acuzandu-i ca, in timp ce noaptea dorm linisti sub patura NATO, ziua oprima presa si societatea civila, protejeaza parlamentarii corupti de anchetele si nu tin cont de Parlament cand intersul cere sau vorbesc de democratie neliberala. Desi nu-i numeste pe acei lideri din Europa centrala, indicatiile date de Nuland duc catre Victor Orban si Victor Ponta. De notat ca Ponta a avut saptamana trecuta o intalnire chiar cu Nuland. In discursul sau, Nuland a vorbit despre doua cancere care macina aceste tari din Europa centrala: coruptia si derapajul antidemocratic.

Victoria Nuland, discurs dur pentru lideri din Europa Centrala: Protejati parlamentarii corupti, ignorati Parlamentul cand va convine / Cancerul coruptiei distruge visele celor care lupta pentru democratie

Victoria Nuland, subsecretar de stat american pentru Afaceri Euroasiatice, a lansat joi un atac extrem de dur la adresa unor lideri politici din Europa centrala fara a-i numi, oficialul american acuzandu-i ca, in timp ce noaptea dorm linistiti sub patura NATO, ziua oprima presa si societatea civila, protejeaza parlamentarii corupti de anchetele si nu tin cont de Parlament cand interesul cere sau vorbesc de democratie neliberala. Desi nu-i numeste pe acei lideri din Europa centrala, indicatiile date de Nuland duc catre Victor Orban si Victor Ponta. De notat ca Ponta a avut saptamana trecuta o intalnire chiar cu Nuland. In discursul sau, Nuland a vorbit despre doua cancere care macina aceste tari din Europa centrala: coruptia si derapajul antidemocratic.

Subsecretarul de stat Victoria Nuland, critici la adresa liderilor din Europa Centrala: Coruptia ameninta visul urmarit de oameni in 1989

Subsecretarul American de stat pentru Afaceri Euroasiatice, Victoria Nuland, i-a criticat dur de liderii politici din Europa Centrala, pe care ii acuza ca oprima presa, protejeaza parlamentarii corupti sau vorbesc.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )