Libnet.ro
UNICEF

12:45

Nu va exista in niciun caz o noua negociere cu Marea Britanie dupa referendum

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu va exista in niciun caz o noua negociere cu Marea Britanie dupa referendum

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a avertizat, ieri, ca nu va exista in niciun caz o noua negociere cu Londra in urma referendumului privind apartenenta Marii Britanii la Uniunea Europeana, potrivit Le Figaro online. continuă pe Ziarul Bursa

Miss Marea Britanie, dupa ce i s-a retras titlul:Nu vad nimic gresit in a face sex intr-o emisiune TV (FOTO)

La doarcateva zile dupa ce i s-a retras titlul de Miss Marea Britanie,Zara Holland s-a destainuit intr-un interviu acordat cotidianului The Sun. Frumoasa blonda le-a.

Cine a inlocuit-o pe Miss Marea Britanie, dupa ce i-a fost retrasa coroana din cauza unei scene de sex la TV: Noi ar trebui sa fim modele demne de urmat

Noua Miss Marea Britanie o critica pe predecesoarea ei, care a ramas recent fara titlu dupa ce a facut sex in fata camerelor de filmat in cadrul unui show de televiziune.

Basescu, la Romania TV: Nu va fi niciun Brexit, nu o sa iasa Marea Britanie din UE

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni seara, la Romania TV, ca Marea Britanie nu va iesi din Uniunea Europeana in urma referendumului care va avea loc joi.

SIE spune ca nu exista niciun fel de sincopa sau deficienta in relatia cu presedintele Klaus Iohannis

Serviciul de Informatii Externe a comunicat joi, la solicitarea agentiei Mediafax, ca nu exista niciun fel de sincopa sau deficienta in relatia institutionala dintre SIE si Presedintele Romaniei sau Administratia Prezidentiala. Reactia SIE vine la scurt timp dupa ce Presedintia a emis, joi dupa-amiaza, un comunicat in care a respins informatiile publicate joi de Evenimentul Zilei, potrivit carora Klaus Iohannis ar fi refuzat sa semneze un ordin executiv al SIE prin care romanul rapit in Burkina Fasso ar fi putut fi eliberat.

Ce se va intampla cu romanii din Anglia daca Marea Britanie va iesi din UE. Migratia - subiectul din centrul campaniei pentru Brexit

Tabara pro-UE nu si-a dorit niciun moment ca migratia sa devina subiectul principal al campaniei pentru referendumul la care britanicii vor vota joi daca Regatul Unit ramane sau nu in Uniunea Europeana. Tabara pro-Brexit a folosit manipulari si dezinformari pe tema migratiei, dar aici vi le prezentam doar pe cele bazate pe date reale. Si cel mai important pentru noi: cum va fi afectat statutul romanilor din Anglia in cazul unui Brexit si cat de usor vor mai putea pleca romanii la studii sau la munca in Marea Britanie dupa un posibil Brexit.

Fosta Miss Marea Britanie, reactie dura dupa retragerea titlului: O multime de fete fac la fel, doar ca eu am facut sex la televiziunea nationala

Zara Holland 20 de ani) reactioneaza dupa ce i-a fost retras titlul de Miss Marea Britanie, dupa ce a facut sex la o emisiune TV.

Romani in Londra: Un Brexit va afecta credibilitatea si mediul de afaceri din Marea Britanie

Felix Arotaritei a fost profesor in Romania timp de un deceniu. A hotarat sa emigreze in Marea Britanie dupa inrautatirea mediului social, profesional si financiar din Romania.

Basescu: Marea Britanie nu o sa iasa din UE. Nu va fi niciun Brexit. David Cameron a jucat o carte

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca Marea Britanie nu va iesi din Uniunea Europeana pentru ca ar pierde enorm, aratand ca scopul premierului britanic David Cameron a fost de a obtine facilitati sociale din partea UE.

Brexit, un referendum fara valoare in Marea Britanie? Exista o teorie incredibila potrivit careia Brexit nu va avea loc de fapt

Brexit, un termen care va fi tot mai intalnit in aceasta saptamana, pana si dupa mult asteptatul referendum din 23 iunie. Dar, ce se va intampla daca Marea Britanie alege sa iasa din Uniunea Europeana UE)? Jean-Claude Juncker, presedintele Comsiei.

A cazut prada tentatiei: Miss Marea Britanie si-a pierdut coroana dupa o partida de sex in cadrul emisiunii Insula Iubirii (FOTO, VIDEO)

Zara Holland, in varsta de 20 de ani, a fost aleasa Miss Marea Britanie. Fercirea nu a durat mult, coroana fiindu-i retrasa dupa ce aceasta a facut sex cu Alex Bowen in cadrul emisiunii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )