Libnet.ro
UNICEF

17:45

Expert in comunicare: Epidemia de stiri false despre coronavirus, mai contagioasa decat boala in sine

Antena3 Antena3,
Expert in comunicare: Epidemia de stiri false despre coronavirus, mai contagioasa decat boala in sine

Epidemia de stiri false poate fi, uneori, mai periculoasa decat epidemia de coronavirus in sine, sustine expertul in comunicare Flavia Durach, care atrage atentia asupra faptului ca trebuie sa acordam mai multa atentie surselor din care ne informam. continuă pe Antena3

Iran: Raspandirea de stiri false despre epidemia coronavirus va fi pedepsita prin biciuire si inchisoare de pana la 3 ani

Purtatorul de cuvant al comisiei juridice si pentru probleme legale din parlamentul iranian a avertizat ca a fost stabilita o pedeapsa de 3 ani pentru cei care raspandesc stiri false sau zvonuri despre epidemia coronavirus din tara.

Ironiile unui preot despre coronavirus: Mai predispusi la imbolnavire sunt cei care toata ziua stau cu ochii beliti la TV

Persoanele care nu folosesc agheazma, uleiul sfintit, nu-si fac semnul crucii si nu spun Tatal nostru sunt predispuse la imbolnavirea cu coronavirus scrie ironic un preot din Hunedoara pe contul personal de Facebook.

Klaus Iohannis, apel la mass-media de a nu scrie stiri false privind Coronavirus

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a atentionat mass media din Romania cu privire la stirile car.

Facebook ia masuri! Interzice anunturile despre coronavirus

Facebook va elimina toate anunturile despre tratamente miraculoase impotriva coronavirusului si stirile false pe aceasta tema. Facebook a decis sa ia masuri pentru a impiedica utilizarea retelei sale.

Mesajul lui Raed Arafat pentru mesajele false despre cazurile de coronavirus in Romania. Situatia oficiala

Raed Arafat a afirmat in cursul zilei de marti, la Sinteza Zilei, ca autoritatile romane nu ascund situatia reala din tara. Ce spune seful DSU despre panica instalata in Romania si despre situatia actuala? Raed Arafat, situatia oficiala din Romania: Sunt false cazurile de coronavirus din tara? Situatia din lume i-a amploare si alarmeaza din .

Singura veste buna despre coronavirus: categoria de varsta care este imuna

Numarul bolnavilor de coronavirus creste in fiecare zi, in diverse colturi ale mapamondului. Se pare totusi ca exista o categorie de varsta care a fost ocolita. La momentul redactarii acestui material, exista 79. 774 de cazuri confirmate de coronavirus, la nivel global. Cele mai multe dintre ele au fost depistate in China. Desi au murit deja .

Antrenor roman intors din Italia despre coronavirus: Aici e mai mare panica

Delegatia lotului national de caiac-canoe a sosit in tara dupa un stagiu de pregatire efectuat in Italia, tara intrata puternic in isteria provocata de coronavirus.

O gluma proasta despre coronavirus l-ar putea costa cariera: gestul stupid facut de o vedeta

In aceasta perioada, coronavirus este un subiect foarte sensibil, iar orice gluma pe marginea acestui subiect de poate costa scump, dupa cum a aflat o vedeta din Marea Britanie. Dele Alli este un fotbalist in cadrul echipei Tottenham. in urma cu cateva zile, tanarul a postat pe Snapchat un clip menit sa fie amuzant pe .

Eficienta TelVerde, testata in direct pe B1 TV. Tudor Barbu, in rol de cetatean din Bucuresti, a sunat pentru informatii despre coronavirus (VIDEO)

Eficienta asa-zisului TelVerde, unde cetatenii romani pot afla informatii despre coronavirus, a fost testata in direct pe B1 TV, chiar de catre Tudor Barbu, realizatorul emisiunii Se intampla.

Romanii au blocat linia verde pentru informatii despre coronavirus. Mii de apelanti in ultimele ore

Romanii aproape ca au blocat linia verde pentru informatii despre coronavirus, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat ca a luat decizia deschiderii unei astfel de linii pentru toti cei care au nevoie de sfaturi sau informatii suplimentare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )