Libnet.ro
UNICEF

22:31

Explicatii dupa despre intalnirea dintre sefii Politiei si interlopi. Bogdan Despescu: Nu fugim de responsabilitate. Politia Romana nu a negociat siguranta cetatenilor cu nicio persoana Liviu Vasilescu: Am facut un demers absolut legal (VIDEO)

B1 B1,
Explicatii dupa despre intalnirea dintre sefii Politiei si interlopi. Bogdan Despescu: Nu fugim de responsabilitate. Politia Romana nu a negociat siguranta cetatenilor cu nicio persoana Liviu Vasilescu: Am facut un demers absolut legal (VIDEO)

Reprezentantii Politiei Romane au sustinut, joi o declaratie de presa. Secretarul de stat din MAI Bogdan Despescusi seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, au facut precizaridupa aparitia. continuă pe B1

Explicatii despre intalnirea dintre sefii Politiei si interlopi. Bogdan Despescu: Nu fugim de responsabilitate. Politia Romana nu a negociat siguranta cetatenilor cu nicio persoana Liviu Vasilescu: Am facut un demers absolut legal (VIDEO)

Reprezentantii Politiei Romane au sustinut, joi o declaratie de presa. Secretarul de stat din MAI Bogdan Despescusi seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, au facut precizaridupa aparitia.

Reprezentantii Politiei Romane sustin o declaratie de presa, joi, la ora 14.00: Sunt asteptate explicatii despre intalnirea dintre sefii Politiei si interlopi

Reprezentantii Politiei Romane vor sustine, joi, la ora 14. 00, o declaratie de presa. Este de asteptat ca acestia sa vina cu explicatii dupa aparitia imaginilor video, publicate de Adevarul, care dovedesc.

Iohannis, despre presupusele negocieri dintre sefii Politiei si clanul Duduianu: E nevoie de explicatii clare si publice din partea sefilor din Ministerul de Interne

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intrebat despre presupusele negocieri dintre sefii Politiei si clanul Duduianu si despre imaginile aparute in acest sens in spatiul public, ca este nevoie de explicatii clare si publice din partea sefilor din Ministerul de Interne.

Imaginile publicate de Adevarul, confirmate. Cum s-a desfasurat intalnirea dintre sefii Politiei si Clanul Duduianu

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, s-a implicat personal in coordonarea operatiunii de supraveghere a inmormantarii lui Florin Mototolea, Emi Pian, intr-un context tensionat de faptul ca liderul Duduianilor tocmai fusese injunghiat, au declarat pentru Adevarul surse din Politie, care au dat detalii despre operatiune: locul ales, in timpul noptii, precum si prezenta sefului Politiei au avut rolul de a produce un efect de surpriza.

Adevarul publica imagini cu o presupusa intalnire dintre sefii Politiei si liderii clanului Duduienilor Christian Sabbagh: Sunt gradele celor de la Politia Locala (VIDEO)

Jurnalistii de la Adevarul sustin ca au intrat in posesia unor imagini care ar demonstra ca ofiteri de rang inalt din Politia Romana s-au intalnit, in zona Bisericii Cuvioasa Parascheva din Rahova, cu.

Iohannis, despre cardasia dintre Politie si Duduieni: E nevoie de explicatii. Voi solicita sefilor din ministerul de Interne sa spuna despre ce e vorba

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, miercuri, la intalnirea dintre sefii Politiei si reprezentanti ai clanului Duduianu dupa ce Adevarul a publicat in exclusivitate imagini care au dovedit ca intalnirea a avut loc. Seful Statului a explicat ca este nevoie de explicatii si a subliniat ca va solicita ministerului de Interne sa explice despre ce a fost vorba.

Sindicatul Europol, despre intalnirea sefului Politiei cu interlopii: E greu sa justifici acum, dupa ce 3 saptamani te-ai ascuns

Sindicalistii Europol considera ca reprezentantii IGPR au dat prea tarziu explicatii cu privire la intalnirea de taina, in miez de noapte, dintre seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, si liderii Clanului Duduianu. Pentru igiena morala a institutiei Politiei Romane, cineva trebuie sa isi asume perceptia negativa a opiniei publice fata de acest incident si sa faca pasul inapoi!, arata reprezentantii Europol.

Despescu ameninta sursele care au dat informatii despre intalnirea sefilor din Politie cu clanul Duduianu cu toleranta zero

Secretarul de stat in Ministerul de Interne, Bogdan Despescu, a amenintat joi cu toleranta zero fata de cei care divulga actiuni aflate in derulare sau informatii din ancheta, dupa ce in presa s-au scurs informatii legate de intalnirea nocturna dintre seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, si membri al clanului Duduianu.

Cutremur in Ministerul de Interne! Sefii Politiei Romane s-au intalnit cu liderii clanului Duduianu

Jurnalistii de la Adevarul au obtinut imaginile care zguduie Ministerul de Interne. Fratele lui Emi Pian, Elvis, s-ar fi intalnit in noaptea de 8 spre 9 august cu seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, cu seful Politiei Sector 5, Catalin Pastin, si cu seful Politiei Capitalei, Bogdan Berechet.

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )