Libnet.ro
UNICEF

09:01

Exporturile Germaniei au inregistrat in august cel mai mare declin din ultimii sapte ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Exporturile Germaniei au inregistrat in august cel mai mare declin din ultimii sapte ani

Exporturile Germaniei au scazut in august cu 5,2% fata de luna precedenta, la 97,7 miliarde de euro, inregistrand cel mai amplu declin din ultimii sapte ani, semn ca cea mai mare economie din Europa este vulnerabila la reducerea cererii externe,. continuă pe Wall-Street Ro

Romania a atins in august cel mai mare numar al restantierilor la banci din ultimii doi ani

Romania a atins in august cel mai mare numar al restantierilor persoanelor fizice la banci si institutii financiare nebancare din ultimii 2 ani si o luna, in conditiile in care 719. 235 de romani aveau datorii mai mari de 30 de zile, se arata in datele Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Productia industriala a inregistrat cel mai semnificativ declin din ultimele 12 luni

Productia industriala a Germaniei a inregistrat in august cel mai semnificativ declin din ultimele 12 luni, datele sugerand ca avansul celei mai mari economii europene a incetinit in trimestrul trei din 2015, transmit Bloomberg si Reuters.

[P] Toamna se numara joburile! Vino la cel mai mare targ de cariera - Angajatori de TOP!

In aceasta toamna, Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, isi redeschide portile. Evenimentul stabileste cadrul potrivit pentru interactiunea dintre reprezentantii celor mai mari companii din tara si profesionistii si studentii aflati in cautarea unui job. Evenimentele din aceasta toamna vor avea loc la Timisoara, pe 16-17 octombrie Centrul Regional de Afaceri), Bucuresti, intre 23-24 octombrie Sala Palatului) si Angajatori de TOP Virtual, pe www. hipo. ro, intre 2-9 noiembrie.

Gorghiu, ironii la adresa lui Ponta: A devenit cel mai mare sustinator al refugiatilor musulmani

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a scris, marti, pe contul sau de Facebook ca marele si mandrul ordotodox Victor Ponta a devenit cel mai mare sustinator al refugiatilor musulmani si nu uita sa ii aminteasca si de vizitele in Orient ale sale si ale lui Sebastian Ghita.

VIDEO. Moscova: Cel mai mare stadion din Rusia, amenintat de un incendiu de proportii

Stadionul Lujniki din Moscova, cel mai mare din Rusia, care se afla intr-un proces de renovare, a luat foc, luni. Mai multe autospeciale de pompieri s-au deplasat la fata locului.

Interviu cu directoarea biroului regional al German Marshall Fund: Cel mai mare pericol din Siria: Rusia si SUA sa intre accidental in coliziune

Alina Inayeh, directoarea biroului regional al German Marshall Fund pentru regiunea Marii Negre si al Black Sea Trust, spune ca Marea Neagra lac rusesc este o versiune simplificata a realitatii. Tot repetand noi ca Marea Neagra e lac rusesc, adauga Inayeh, acest lucru ne face sa gandim intr-un anumit fel si diminueaza puterea pe care Romania o poate proiecta in regiunea Marii Negre. Din acest motiv, Romania nu a gandit niciodata destul de ambitios, pe masura potentialului pe care il are la Marea Neagra. De altfel, directoarea biroului regional al German Marshall Fund a ajuns la concluzia ca politica externa a Romaniei la Marea Neagra este aceeasi ca acum sase ani, fara sa fi luat in considerare faptul ca intre timp Crimeea a fost anexata de Rusia.

Interviu cu directoarea biroului regional al German Marshall Fund: Cel mai mare pericol din Siria - Rusia si SUA sa intre accidental in coliziune

Alina Inayeh, directoarea biroului regional al German Marshall Fund pentru regiunea Marii Negre si al Black Sea Trust, spune ca Marea Neagra lac rusesc este o versiune simplificata a realitatii. Tot repetand noi ca Marea Neagra e lac rusesc, adauga Inayeh, acest lucru ne face sa gandim intr-un anumit fel si diminueaza puterea pe care Romania o poate proiecta in regiunea Marii Negre.

Cand cade Black Friday 2015, cel mai mare eveniment de shopping online

Black Friday a fost asimilata si de lanturi de magazine din Romania din 2011 si capata din ce in ce mai multa amploare. Noi iti spunem cand cade Black Friday 2015, sa ai timp sa pui bani de-o parte daca doresti ceva la pret mai mic.

Poate cea mai mare pierdere a Facebook in UE este un lucru bun pentru tine

Justitia din UE a decis ca Facebook nu protejeaza datele utilizatorilor suficient de bine si, astfel, un austriac castiga poate cel mai important proces contra retelei sociale.

inmatricularile Dacia in Germania au scazut cu 8,1% in primele noua luni, cel mai mare regres din randul producatorilor cu vanzari mari

Inmatricularile de autoturisme Dacia in Germania au scazut cu 8,1% in primele noua luni ale anului 2015, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 34. 447 de autoturisme, in timp ce piata a urcat cu 5,5%, la 2,4 milioane de unitati, potrivit datelor publicate de Biroul german de inmatriculari auto.

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )