Libnet.ro
UNICEF

12:45

Romania a atins in august cel mai mare numar al restantierilor la banci din ultimii doi ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a atins in august cel mai mare numar al restantierilor la banci din ultimii doi ani

Romania a atins in august cel mai mare numar al restantierilor persoanelor fizice la banci si institutii financiare nebancare din ultimii 2 ani si o luna, in conditiile in care 719. 235 de romani aveau datorii mai mari de 30 de zile, se arata in datele Bancii Nationale a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Gorghiu, ironii la adresa lui Ponta: A devenit cel mai mare sustinator al refugiatilor musulmani

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a scris, marti, pe contul sau de Facebook ca marele si mandrul ordotodox Victor Ponta a devenit cel mai mare sustinator al refugiatilor musulmani si nu uita sa ii aminteasca si de vizitele in Orient ale sale si ale lui Sebastian Ghita.

VIDEO. Moscova: Cel mai mare stadion din Rusia, amenintat de un incendiu de proportii

Stadionul Lujniki din Moscova, cel mai mare din Rusia, care se afla intr-un proces de renovare, a luat foc, luni. Mai multe autospeciale de pompieri s-au deplasat la fata locului.

Acesta poate fi cel mai mare sarpe capturat vreodata

A aparut un concurent serios pentru titlul de cel mai mare sarpe din lume. Un film postat online arata o bestie de dimensiuni impresionante, care te baga in sperieti, chiar daca cei cei care au capturat reptila au.

Cel mai mare secret al Cetatii Devei: cine a aruncat-o in aer. Povestea de dragoste din spatele dezastrului din secolul al XIX-lea

Unul dintre marile mistere din istoria Devei este legat de distrugerea definitiva a cetatii Devei, in 13 august 1849, la cateva luni dupa ce garnizoana ei fusese nevoita sa se predea armatelor revolutionare din Transilvania. O legenda de dragoste neimplinita face parte din explicatiile dezastrului.

Interviu cu directoarea biroului regional al German Marshall Fund: Cel mai mare pericol din Siria: Rusia si SUA sa intre accidental in coliziune

Alina Inayeh, directoarea biroului regional al German Marshall Fund pentru regiunea Marii Negre si al Black Sea Trust, spune ca Marea Neagra lac rusesc este o versiune simplificata a realitatii. Tot repetand noi ca Marea Neagra e lac rusesc, adauga Inayeh, acest lucru ne face sa gandim intr-un anumit fel si diminueaza puterea pe care Romania o poate proiecta in regiunea Marii Negre. Din acest motiv, Romania nu a gandit niciodata destul de ambitios, pe masura potentialului pe care il are la Marea Neagra. De altfel, directoarea biroului regional al German Marshall Fund a ajuns la concluzia ca politica externa a Romaniei la Marea Neagra este aceeasi ca acum sase ani, fara sa fi luat in considerare faptul ca intre timp Crimeea a fost anexata de Rusia.

Interviu cu directoarea biroului regional al German Marshall Fund: Cel mai mare pericol din Siria - Rusia si SUA sa intre accidental in coliziune

Alina Inayeh, directoarea biroului regional al German Marshall Fund pentru regiunea Marii Negre si al Black Sea Trust, spune ca Marea Neagra lac rusesc este o versiune simplificata a realitatii. Tot repetand noi ca Marea Neagra e lac rusesc, adauga Inayeh, acest lucru ne face sa gandim intr-un anumit fel si diminueaza puterea pe care Romania o poate proiecta in regiunea Marii Negre.

Cercetasii din Alba Iulia, cel mai mare grup din tara, sarbatoresc 21 de ani de la infiintare

Ziua de 5 octombrie reprezinta, pentru cercetasii din Alba Iulia, mai mult decat o zi de toamna. Este ziua Centrului Local, ziua in care s-au infiintat, ca si grup, cercetasii din oras. Acum 21 de ani, un grup de prieteni studenti a pus bazele cercetasiei din Alba Iulia.

Japonezii au lansat cel mai compact ecran 8K

Deoarece produc panouri pentru un numar foarte mare de companii, cei de la Japan Displaysunt motivati sa creeze ecrane precum cel ilustrat mai sus. Desi exista posibilitatea sa nu fi auzit niciodata de Japan Display, sunt sanse foarte mari sa fi folosit la un moment dat un dispozitivce folosea un ecran produs de respectiva companie. [] Japonezii au lansat cel mai compact ecran 8K Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Poate cea mai mare pierdere a Facebook in UE este un lucru bun pentru tine

Justitia din UE a decis ca Facebook nu protejeaza datele utilizatorilor suficient de bine si, astfel, un austriac castiga poate cel mai important proces contra retelei sociale.

inmatricularile Dacia in Germania au scazut cu 8,1% in primele noua luni, cel mai mare regres din randul producatorilor cu vanzari mari

Inmatricularile de autoturisme Dacia in Germania au scazut cu 8,1% in primele noua luni ale anului 2015, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 34. 447 de autoturisme, in timp ce piata a urcat cu 5,5%, la 2,4 milioane de unitati, potrivit datelor publicate de Biroul german de inmatriculari auto.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )