Libnet.ro
UNICEF

10:01

Productia industriala a inregistrat cel mai semnificativ declin din ultimele 12 luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Productia industriala a inregistrat cel mai semnificativ declin din ultimele 12 luni

Productia industriala a Germaniei a inregistrat in august cel mai semnificativ declin din ultimele 12 luni, datele sugerand ca avansul celei mai mari economii europene a incetinit in trimestrul trei din 2015, transmit Bloomberg si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Zlatan Ibrahimovici, cel mai bun marcator din istoria clubului PSG. Cati din top sunt francezi

Suedezul Zlatan Ibrahimovici a devenit cel mai bun golgheter din istoria clubului francez Paris Saint-Germain, cu 110 reusite. El a reusit aceasta performanta la doar o zi dupa ce a implinit varsta de 34 de ani.

Cel mai puternic uragan din ultimii ani foarte probabil va lovi Marea Britanie

Cel mai puternic uragan din ultimii cinci ani este asteptat sa loveasca Marea Britanie saptamana viitoare. Acesta vine dupa o toamna nefiresc de calda, cu temperaturi record, scrie.

VIDEO. Moscova: Cel mai mare stadion din Rusia, amenintat de un incendiu de proportii

Stadionul Lujniki din Moscova, cel mai mare din Rusia, care se afla intr-un proces de renovare, a luat foc, luni. Mai multe autospeciale de pompieri s-au deplasat la fata locului.

Apple, cel mai valoros brand din lume pentru al treilea an consecutiv

Apple a ramas in fruntea clasamentului anual al celor mai valoroase branduri din lume, realizat de firma de consultanta Interbrand, pastrand acest titlu din 2013, informeaza Fortune. com.

Politia Romana e pe urmele lui. Interviu cu cel mai cautat criminal din Romania. Ce conditii pune pentru a se preda

Intreaga Politie Romana e pe urmele lui Vasile Miron, iar poza lui si cazierul lui apar zilnic in buletinele de stiri. E principalul suspect in cazul uciderii baietelului de 10 ani din satul Covasna.

Interviu cu directoarea biroului regional al German Marshall Fund: Cel mai mare pericol din Siria: Rusia si SUA sa intre accidental in coliziune

Alina Inayeh, directoarea biroului regional al German Marshall Fund pentru regiunea Marii Negre si al Black Sea Trust, spune ca Marea Neagra lac rusesc este o versiune simplificata a realitatii. Tot repetand noi ca Marea Neagra e lac rusesc, adauga Inayeh, acest lucru ne face sa gandim intr-un anumit fel si diminueaza puterea pe care Romania o poate proiecta in regiunea Marii Negre. Din acest motiv, Romania nu a gandit niciodata destul de ambitios, pe masura potentialului pe care il are la Marea Neagra. De altfel, directoarea biroului regional al German Marshall Fund a ajuns la concluzia ca politica externa a Romaniei la Marea Neagra este aceeasi ca acum sase ani, fara sa fi luat in considerare faptul ca intre timp Crimeea a fost anexata de Rusia.

Interviu cu directoarea biroului regional al German Marshall Fund: Cel mai mare pericol din Siria - Rusia si SUA sa intre accidental in coliziune

Alina Inayeh, directoarea biroului regional al German Marshall Fund pentru regiunea Marii Negre si al Black Sea Trust, spune ca Marea Neagra lac rusesc este o versiune simplificata a realitatii. Tot repetand noi ca Marea Neagra e lac rusesc, adauga Inayeh, acest lucru ne face sa gandim intr-un anumit fel si diminueaza puterea pe care Romania o poate proiecta in regiunea Marii Negre.

Apple, cel mai valoros brand din lume

Pple has been named the worlds most valuable brand after the release of its smartwatch and iPhone 6S helped push up sales. Google is second while Coca Cola came third according to the list of the top 100 brands.

Zlatan Ibrahimovic, cel mai bun marcator din istoria lui Paris Saint Germain

Paris Saint Germain s-a impus, duminica seara, in derby-ul campionatului francez contra lui Olympique Marseille, cu 2-1.

Faze tari: El este primul om care va trai vesnic?; Face mai multi bani daca posteaza un selfie decat in patru zile de munca; El e cel mai viril barbat din lume! Are 100 de copii

Nu e gluma! Locuri din lume unde moartea este interzisa. Omenirea a incercat dintotdeauna sa desluseasca misterul mortii, multi au fost cei care au incercat sa o pacaleasca, dar la un moment dat aceasta tot i-a ajuns din urma. Cercetatorii americani construiesc o gradina zoologica inghetata, pentru a salva speciile pe cale de disparitie. Centrul de Biostiinta Regenerativa din cadrul Universitatii din Georgia construieste o gradina zoologica inghetata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )