Libnet.ro
UNICEF

00:07

Exporturile de petrol ale Rusiei in Europa, cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Exporturile de petrol ale Rusiei in Europa, cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Vanzarile de petrol rusesc catre Europa au scazut la minimul ultimilor zece ani, unele din motivele principale pentru aceasta scadere fiind cresterea consumului intern de pe piata ruseasca si politica Guvernului de la Kremlin de a-si indrepta atentia spre alte piete de desfacere, in special in zona Asiei Pacifice, in China si Japonia. continuă pe Ziarul Bursa

Vanzarile de petrol rusesc catre Europa au scazut

Vanzarile de petrol rusesc catre Europa au scazut la minimul ultimilor 10 ani, pe fondul cresterii consumului intern din Rusia si politicii Moscovei de a favoriza exportul catre China, relateaza sursele de presa potrivit Financial Times.

Cel mai cautat clovn: Primarul Mazare poate fi acum inchiriat cu ora pentru petrecerile copiilor

Zece lucruri despre rezultatele finale ale recensamantuluiCel mai cautat clovn: Primarul Mazare poate fi acum inchiriat cu ora pentru petrecerile copiilorDesi are 50 de ani, Raduleasca inca nu s-a prins ca lumea o place pentru corp, nu pentru ce spuneRomica Tociu, declarat pentru al 46-lea an consecutiv cel mai sexy barbat de pe planetaPlaneta s-a inclinat de la numarul de burgeri pe care i-au mancat americanii de ziua lor nationala.

TOP Cel mai bun 11 din istoria fotbalului. Messi, singurul jucator activ inclus!.

Lionel Messi este singurul jucator activ care a fost inclus de catre publicatia World Soccer in cea mai buna echipa din istoria fotbalului mondial. Fenomenalul unsprezece include jucatori din toate timpurile. Vezi in galeria foto cel mai bun 11 din istorie, inclusiv cel mai bun antrenor Revista World Soccer a creat echipa pe baza preferintelor unor specialisti in domeniu, precum jurnalisti cu experienta, fosti fotbalisti, reprezentanti ai unor organizatii din fotbal. Specialistii au .

Un american de 29 de ani si-a confirmat titlul de cel mai aprig mancator de hot dog. Vezi cati a infulecat

Un american de 29 de ani si-a confirmat titlul de cel mai aprig mancator de hot dog. La campionatul mondial de profil, Joey Chestnut a reusit sa inghita 69 de bucati. A depasit cu un hot dog recordul mondial.

Revenire la BVB, pe cel mai mare rulaj din aceasta saptamana

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au revenit pe plus in sedinta de tranzactionare de ieri, consemnandu-se cel mai ridicat rulaj de saptamana aceasta, apropiat de cel de vinerea trecuta.

Misterul Apple: cel mai valoros brand, desi actiunile scad continuu

Apple a fost si anul acesta cel mai valoros brand la nivel global, cu o valoare de 185 de miliarde de dolari, desi actiunile companiei scad continuu pe bursa din toamna anului trecut, potrivit BrandZ, topul celor mai valoroase branduri la nivel global.

King depaseste Zynga si devine cel mai mare dezvoltator de jocuri casual pe Facebook

King. com a depasit principalul competitor, Zynga, devenind cel mai mare dezvoltator de jocuri casual pe Facebook. La inceputul lui iulie, King a inregistrat 150,2 milioane de utilizatori activi pe luna pe platforma Facebook.

Cand este cel mai bine sa postezi pe social media [INFOGRAFIC]

Este intrebarea de un milion de dolari pentru managerii responsabili de social media de peste tot in lume: cand este cel mai bine sa postezi pe retelele sociale, pentru a avea impact si vizibilitate ridicate?.

Fiica lui Nat King Cole i-a dedicat cel mai nou album al sau femeii care i-a donat un rinichi

Cantareata RB Natalie Cole ii dedica cel mai recent album al sau, inregistrat integral in limba spaniola, femeii care i-a donat un rinichi. Fiica muzicianului Nat King Cole, care sufera de hepatita.

Procurorul care a inregistrat cel mai mare ESEC din istoria Justitie, votat in ...

UPDATE Audierea, la CSM, a generalului magistrat Ion Vasilache pentru un nou mandat de sef al Parchetelor Militare. Putine rechizitorii, multe rebuturi sunt rezultatele lui Vasilache! Ministrul Cazanciuc il intreaba pe Ion Vasilache, fostul si cel mai probabil viitorul sef al Parchetelor Militare, care ar fi proiectul sau de suflet. Vasilache raspunde prompt ca si cum ar fi stiut intrebarea!) : clarificarea dosarelor revolutiei, adica exact al dosarelor in care, in ultimii trei ani, cat a .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )