Libnet.ro
UNICEF

20:00

King depaseste Zynga si devine cel mai mare dezvoltator de jocuri casual pe Facebook

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
King depaseste Zynga si devine cel mai mare dezvoltator de jocuri casual pe Facebook

King. com a depasit principalul competitor, Zynga, devenind cel mai mare dezvoltator de jocuri casual pe Facebook. La inceputul lui iulie, King a inregistrat 150,2 milioane de utilizatori activi pe luna pe platforma Facebook. continuă pe Wall-Street Ro

King depaseste Zynga, devenind cel mai mare dezvoltator de jocuri casual pe Facebook. La succesul studioului a contribuit si o echipa de romani

King a depasit principalul competitor, Zynga, devenind cel mai mare dezvoltator de jocuri casual pe Facebook. La inceputul lui iulie, King a inregistrat 150,2 milioane de utilizatori activi pe luna pe platforma Facebook, se arata intr-un comunicat remis Adevarul.

Procurorul care a inregistrat cel mai mare ESEC din istoria Justitie, propus sef la ...

Generalul magistrat Ion Vasilache, sef al Parchetelor Militare, desi nu a avut rezultate, ci a inregistrat cel mai mare rateu postdecembrist din Justitie, a fost propus, din nou, sef la Sectia Parcheteleor Militare de ministrul Justitiei Robert Cazanciuc si este marti audiat de Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii pentru al doilea mandate . Vasilache a devenit cunoscut pentru ca i-a retinut fara probe si apoi a tot obtinut arestari preventive pentru mai multi sodati .

Procurorul care a inregistrat cel mai mare ESEC din istoria Justitie, votat in ...

UPDATE Audierea, la CSM, a generalului magistrat Ion Vasilache pentru un nou mandat de sef al Parchetelor Militare. Putine rechizitorii, multe rebuturi sunt rezultatele lui Vasilache! Ministrul Cazanciuc il intreaba pe Ion Vasilache, fostul si cel mai probabil viitorul sef al Parchetelor Militare, care ar fi proiectul sau de suflet. Vasilache raspunde prompt ca si cum ar fi stiut intrebarea!) : clarificarea dosarelor revolutiei, adica exact al dosarelor in care, in ultimii trei ani, cat a .

Google si Facebook, imitate de catre cel mai mare operator telecom din SUA: va incepe sa vanda date despre clienti

ATT, cel mai mare operator telecom din SUA, a decis ca vrea sa faca bani si din datele clientilor sai, nu doar din abonamente si vanzari de telefoane. Astfel, cei interesati, cum ar fi firmele de publicitate, pot cumpara date despre obiceiurile de consum ale abonatilor ATT.

Procurorul care a inregistrat cel mai mare ESEC din istoria Justitiei, votat in ...

UPDATE Sectia de procurori a CSM l-a votat ,marti, in unanimitate pe Ion Vasilache pentru functia de sef al Sectiei Parchetelor Militare! N-au contat rebuturile acestuia si lipsa de performante din mandatul anterior de trei ani, recunoscute cunoscute) de membrii CSM ! Au mai primit avize in unanimitate) Marius Iacob, pentru functia de adjunct al sefului DNA, Camelia Sutiman in unanimitate) pentru functia de sef al sectiei de Urmariree penala si Criminalistica de la Parchetul de pe .

INTERVIU VIDEO Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc: Sper sa mentinem gigacaloria la un pret apropiat celui de acum. Avem cel mai mare adapost de caini din lume. Vom reabilita termic 60-70 de blocuri. Padurea Trivale se va transforma in parc natural

Pitestenii nu vor plati mai mult la iarna pentru gigacalorie, se vor reabilita termic, pe fonduri europene, circa 70 de blocuri, iar Padurea Trivale va fi transformata in parc natural, sustine primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc. Ce proiecte mari de infrastructura sunt in lucru? Cand va fi gata centura de Vest a Pitestiului? Cum vrea sa rezolve Primaria problema cainilor comunitari? Cum intentioneaza municipalitatea sa viabilizeze Regia de termoficare? Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, vorbeste despre problemele cu care se confrunta Pitestiul si planurile de viitor in interviul acordat HotNews. ro.

BACALAUREAT 2013. Modelul meu in viata este FUEGO, ca e cel mai mare gay din Romania, chiar daca nu e!

BACALAUREAT2013: Catalin Botezatu, Gigi Becali, Iisus, Chuck Norris, Bill Gates, Steve Jobs, Elena Udrea, EBa si lista este lunga cat imaginatia elevilor care au dat Bacalaureatul in acest an. Creativitatea.

Subiectele Zilei: Procurorul care a inregistrat cel mai mare esec din istoria Justitiei, votat in unanimitate de CSM sef la Parchetele Militare!; Regele contractelor cu statul si-a facut propria lege. Are 500 de contracte!; Dosarul Elodia, o crima imperf

BOR: Biserica Ortodoxa Romana s-a nascut odata cu formarea poporului roman, adventistii au aparut abia la inceputul secolului al XX-lea. Blestemul si binecuvantarea codului galben: povestea comorii scoase la iveala, de Sanziene, in urma furtunilor ce au distrus zidul Sarmizegetusei Regia.

Fiica lui Nat King Cole i-a dedicat cel mai nou album al sau femeii care i-a donat un rinichi

Cantareata RB Natalie Cole ii dedica cel mai recent album al sau, inregistrat integral in limba spaniola, femeii care i-a donat un rinichi. Fiica muzicianului Nat King Cole, care sufera de hepatita.

Pe 8 iulie se inchide AltaVista, cel mai performant motor de cautare inainte de ascensiunea Google

Yahoo! a anuntat ca, parte a planului de a elimina produsele neperformante, va inchide pe 8 iulie si AltaVista care inainte de 2000 era cel mai puternic motor de cautare. AltaVista era prntre cele mai vizitate site-uri web in 1998-2000 si gazduia si primul mare serviciu de traduceri online.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )