Libnet.ro
UNICEF

06:45

Revenire la BVB, pe cel mai mare rulaj din aceasta saptamana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Revenire la BVB, pe cel mai mare rulaj din aceasta saptamana

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au revenit pe plus in sedinta de tranzactionare de ieri, consemnandu-se cel mai ridicat rulaj de saptamana aceasta, apropiat de cel de vinerea trecuta. continuă pe Ziarul Bursa

Procurorul care a inregistrat cel mai mare ESEC din istoria Justitie, propus sef la ...

Generalul magistrat Ion Vasilache, sef al Parchetelor Militare, desi nu a avut rezultate, ci a inregistrat cel mai mare rateu postdecembrist din Justitie, a fost propus, din nou, sef la Sectia Parcheteleor Militare de ministrul Justitiei Robert Cazanciuc si este marti audiat de Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii pentru al doilea mandate . Vasilache a devenit cunoscut pentru ca i-a retinut fara probe si apoi a tot obtinut arestari preventive pentru mai multi sodati .

Procurorul care a inregistrat cel mai mare ESEC din istoria Justitie, votat in ...

UPDATE Audierea, la CSM, a generalului magistrat Ion Vasilache pentru un nou mandat de sef al Parchetelor Militare. Putine rechizitorii, multe rebuturi sunt rezultatele lui Vasilache! Ministrul Cazanciuc il intreaba pe Ion Vasilache, fostul si cel mai probabil viitorul sef al Parchetelor Militare, care ar fi proiectul sau de suflet. Vasilache raspunde prompt ca si cum ar fi stiut intrebarea!) : clarificarea dosarelor revolutiei, adica exact al dosarelor in care, in ultimii trei ani, cat a .

Procurorul care a inregistrat cel mai mare ESEC din istoria Justitiei, votat in ...

UPDATE Sectia de procurori a CSM l-a votat ,marti, in unanimitate pe Ion Vasilache pentru functia de sef al Sectiei Parchetelor Militare! N-au contat rebuturile acestuia si lipsa de performante din mandatul anterior de trei ani, recunoscute cunoscute) de membrii CSM ! Au mai primit avize in unanimitate) Marius Iacob, pentru functia de adjunct al sefului DNA, Camelia Sutiman in unanimitate) pentru functia de sef al sectiei de Urmariree penala si Criminalistica de la Parchetul de pe .

BACALAUREAT 2013. Modelul meu in viata este FUEGO, ca e cel mai mare gay din Romania, chiar daca nu e!

BACALAUREAT2013: Catalin Botezatu, Gigi Becali, Iisus, Chuck Norris, Bill Gates, Steve Jobs, Elena Udrea, EBa si lista este lunga cat imaginatia elevilor care au dat Bacalaureatul in acest an. Creativitatea.

Subiectele Zilei: Procurorul care a inregistrat cel mai mare esec din istoria Justitiei, votat in unanimitate de CSM sef la Parchetele Militare!; Regele contractelor cu statul si-a facut propria lege. Are 500 de contracte!; Dosarul Elodia, o crima imperf

BOR: Biserica Ortodoxa Romana s-a nascut odata cu formarea poporului roman, adventistii au aparut abia la inceputul secolului al XX-lea. Blestemul si binecuvantarea codului galben: povestea comorii scoase la iveala, de Sanziene, in urma furtunilor ce au distrus zidul Sarmizegetusei Regia.

King depaseste Zynga si devine cel mai mare dezvoltator de jocuri casual pe Facebook

King. com a depasit principalul competitor, Zynga, devenind cel mai mare dezvoltator de jocuri casual pe Facebook. La inceputul lui iulie, King a inregistrat 150,2 milioane de utilizatori activi pe luna pe platforma Facebook.

Cea mai MARE cladire din lume. Pentagonul incape in ea de TREI ori. E atat de mare, incat i-am facut un SOARE propriu

Cea mai mare cladire din lume a fost inaugurata in China. Este atat de mare, incat cladirea Operei din Sydnei incape in ea de 20 de ori, iar Pentagonul americanilor incape acolo de trei ori. Centrul comercial.

Chinezii au inaugurat cea mai mare cladire din lume, de 3 ori mai mare decat Pentagonul (VIDEO)

Chinezii au inaugurat cea mai mare cladire din lume. De trei ori mai mare decat Pentagonul, constructia, care poarta numele de Centrul Global, are 500 de metri lungime, 400 de metri latime si este inalta de 100.

TOP Cel mai bun 11 din istoria fotbalului. Messi, singurul jucator activ inclus!.

Lionel Messi este singurul jucator activ care a fost inclus de catre publicatia World Soccer in cea mai buna echipa din istoria fotbalului mondial. Fenomenalul unsprezece include jucatori din toate timpurile. Vezi in galeria foto cel mai bun 11 din istorie, inclusiv cel mai bun antrenor Revista World Soccer a creat echipa pe baza preferintelor unor specialisti in domeniu, precum jurnalisti cu experienta, fosti fotbalisti, reprezentanti ai unor organizatii din fotbal. Specialistii au .

VIDEO Cea mai mare cladire din lume, aflata in China, a fost deschisa oficial

Cea mai mare cladire din lume, in care ar incapea de 20 de ori Opera din Sydney si de aproape 3 ori Pentagonul, a fost deschisa oficial in provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, relateaza The Independent.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )